Şimdi Ara

Bayraktar Kızılelma’nın yerli motoru 4 yıl içinde üretilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda kağıt üzerinde görülen projelerin hayata geçmesi, üretilen kritik sistemlerin de nitelik ve sayı olarak yeterli miktara ulasmasi için savaşmadan 8..10 yıla ihtiyacımız var.
    3. Dünya savasina yetişmesi lazım bunlarin. Şansa bala kafamıza nukller yemezsek anca milli silahlar sayesinde ayakta kalırız. .
    Rusya Ukrayna savaşında bile Rusya top mermisi tüketimine yetişemediği için kuzey Kore'den binlerce mermi aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 23 Temmuz 2024; 18:3:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

İslam dediğin arap adetlerinin potporisi değil mi? Hangi hacı hocayı görsem arapların artık kendilerinin bile bıraktığı şeyleri zorla bizim kendi geleneğimizmiş gibi göstermeye çalışıyorlar.

onun harici sen neden bilip bilmeden böyle ne idüğü belirsiz adamları otomatik savunmaya geçiyorsun ? Adam gayet yanlış yolda gidiyor ve bunu yıllardır saklamıyorken ispat etmezsen şöyle böyle diye hemen zıplıyorsun? İnsan bu lafı yazmadan önce bir bakmaz mı acaba hakkaten öyle midir diye ?

açıkçası zaten senin, bu cenahın kalemi olduğun ve geçimini böyle sağladığın genel kanı olarak kabul gördüğünden artık şaşırasım da gelmiyor.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

İslam evrensel bir dindir Peygamber efendimizin Arap olup olmaması ile alakalı bir durum değildir.Ya inanırsın yada inanmazsın olay bundan ibarettir.

İslama şu veya farklılar gerekçeler altında hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Ben geçimimi Devletin askeri fabrikasında 34 yıl hizmet vererek tamamladım.

Fazla sosyal medya solumanın etkileri zaman zaman görülüyor mesajlarında,sana tavsiyem sosyal medya daha az solu

Benim senin mesajına cevabım hiç sosyal medya solumamamdan kaynaklıdır.Ben okumaya vakit ayırmaya çalışıyorum.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

eyalet sistemine niye geçtik konuyla ne alakası var :) hadi senin dediğin gibi olsun hangi partinin eyaletinde yaşayacağıma ben mi karar veriyorum oy çokluğu hangi taraftaysa mecburi sende dahil oluyorsun. seçme diye birşey yok. kaldı ki malum parti seçime giderse kesinlikle kaybedecek şuan 1. parti çıkmaları mümkün değil

cevabım senin gibi düşünenlere olsun asıl konumuz motor , motor yok ve bu adam yapacağım dediği herşeyi yaptı bu adamlarda osmanlı sevdası var mı var ben haticeye değil neticeye bakıyorum bu bahsi geçen tipteki moturu vermiyor abd kılı kırk yarıyor engel oluyor verse bile yedek parçasını vermiyor ne yapacaksın kardeşim yahu daha dün 10 milyonluk yunanistan sağlık bakanı seni tek bir uçakla tehdit edebiliyor senin cevabın eleştirin buna olsun olaylara partiler gözünden değil siyaset üstü bakın

• Heykelin konuyla ne alakası var? Sen, anan, baban, deden, ninen... Kime oy verdiniz de seçilmedi? Hala utanmadan heykelciler diyorsun. 20 senedir hangi yanlışınıza engel olabildik. Anayasa oylamasında bizi bırak eski Cumhurbaşkanınız "Türk tipi başkanlık olmaz" dedi. Eski başbakanınız karşı çıktı. Size kim engel olabildi?

Yaz "ABD'de eyalet nasıl değiştirilir" değişiyor muymuş, değişmiyor muymuş?

Soruyu farklı sorayım. saadet bir eyaleti kazandı diyelim. İyi bir iş bulursam ben yaşarım, orada yemin ediyorum. (Yemin etmek Allah'ı şahit göstermektir, yalan yere yemin edene de çok büyük azap vardır) Sen yaşar mısın?

Taliban'ın elinde hava kuvvetleri var mı? Ya deniz? Kara kuvvetlerinde mesela tankı var mı? Kim girdi Afganistan'a? ABD, İngiltere ve saz arkadaşları. Girenlerin elinde hangi silah yok yok? Sonuç?

Yunanistan'dan korkuyorsan bak Balkan Savaşlarında perişan olduk. Niye? Orduya siyaset girdiği için.

• Aptal Amerikan aşkımız uğruna TFX ve şu uçağı yazık etmesinler yeter, başka bir şey istemiyorum resmen koca devletten :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 24 Temmuz 2024; 0:16:19 >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Git ağla aslanım burda klavye delikanlılığı yapacağına hergün 9 12 lere kadar çalışan mühendislerin teknisyenlerin ne emekler verdiğini düşün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Çok cahilsin xnsnxjsnxbsnxbsndhsjdjdj ne biliyonda ne konuşuyon cjdnxnsndbdmsnxndndn

• 4 yıl ne tesadüf tamda cumhurbaşkanlığı seçimlerine geliyor bak görüyor musun

• Bu yapılan işlere kötü yorum yapanları anlamıyorum doğru neredeyse bunu Tayyip bile söylemiş olsa doğru deyin yoksa bu balçıktan çıkamayız. Bu ailede aklı çalışan bir tek Selçuk o da damat etkisini girdi ne yazık ki keşke tekil devam edebilse ama gerçek şu ki damat olmasa bu kadar hızlı da ilerleyemezdi.

Milli konusuna gelince kendi ülkesinde turistler yamaç paraşütü yaparken balona binerken ülkenin en güzel yerlerini işgal ederken kendi halkı bunların hiçbirini yapamıyorsa ve üstüne üstlük mülteci savunması yapıyorlarsa bırakın milliliği vatan hainliğinden başka birşey değildir bu konuşulanlar. Bu yaptığı silahları afganları suriyelileri korumak için mi yapıyorsun yoksa dünyadan ithal mafya liderleri için mi yapıyorsun.

• Umarım erken biter.

• Halka ötv, kdv, enflasyon, zam olarak geri dönecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle. 4 yıl çok kısa bir süre, büyük ihtimalle ellerinde kuvvetli bir koz var ki (know-how, kalifiye yetişmiş personel vs) böyle iddialı beyanlarda bulunabiliyorlar. Gerçekten de muvaffak olurlar inşaEllah.

Ha 4 sene sonra seçim de var... Neden motor 3 değil de, veya 5 değil de 4 yıl içerisinde üretilecek? O 4 bu 4 mü acaba.

İnsan düşünmeden edemiyor abi.

• Seçim malzemeleri 1 yunana nota 2 doğal gaz 3 petrol 4gecekondu ziyareti 5 sınır ötesi operasyon 6 muhalefeti eleştirmek biz millet olarak israile müdahale etmenizi bekliyoruz Netanyahu gözünüzün içine baka baka katliam yapıyor yaptığınız iha siha hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun

• böyle bir düzine şirket olsa kimse türkiyeyi köşeye sıkıştıramaz..almanaya,Fransa,İngiltere,amerika alayı gizli ambargo koyuyor..bir parça için yıllarca yalvarıp duruyon,geçmişte almanyanın türkiyeye sattığı tankları bile pkk ya karşı kullanamazsın dediği günleri unutmadık..bırak geçmişi şuan bile almanya nükleer santral inşasında kullanılan Siemens üretimi elektrik şalt sistemlerinin satışını hala engelleyip oyalıyor..artık türkiye çini,keşfetmeli orda herşey daha ucuz zamanında istediğini alırsın..türkiye halkı Avrupa sevdasından artık bi vazgeçmeli..Avrupa kendine sömürge olmuş bir türkiye istiyor., isteyen bu şartlarda avrupanın kapısında bekmelemeye devam eder..

• joven kullanıcısına yanıt

Neden yanlış yapsın, Osmanlıca terakkiye mani bir dil mi? Bu milleti bir gecede cahil bırakmak ne demek, ülkeler çivi yazısıyla ilim öğrendi de biz ne yaptık. Çin ve Kore 1921 yılında Cumhuriyete geçtiler, bir onlara bir de bize bak,bizde milletin diniyle diliyle kültürüyle uğraşmaktan başka ne yaptılar bir tane çivi mi çaktılar.

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Sen naptın ömrü hayatın boyunca milli olacak. Bayraktar firması motor hariç herşeyi yerli ve milli üretiyor sen neye konuşuyorsun. Varsa yaptığın bişey atta görelim yoksa boş sıkıp eleştirme. Chp kafası gibisiniz yıllarca tek vida üretmeyin sonra üretilirken sadece eleştirin

• Siz heykel yapmaya devam edin

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Her gelişmeyi seçim ile ilişkilendirenler hakkında ne düşünüyorsun ?

Seçim zamanı haricindeki gelişmeleri de seçim ile ilişkilendirir misin ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.