|
Bayraktar TB2 İHA yüksek manevra kabiliyetiyle dünyada bir ilk daha başardı!
-
-
Bayraktar Ailesine saygılar.
-
süperrr
-
sevgiler saygılar
-
Türk tarihinin en başarılı çalışmalarından birinde emeği geçen kim varsa teşekkür ediyoruz.
-
Saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En beğenilen 4 yanıta 10., 7., 6.ve 5. beğenileri senden bekliyorum. Hadi yapabilirsin
-
Bir ara motorcu tayfası vardı. Geliştirilen her savunma sanayi ürününe, motoru yerli mi diye sorarlardı.
TB2'de kullanılan yerli ve milli PD170 motorundan sonra, motorcu tayfası ortalıkta gözükmemeye başladı.
Biri daha vardı. Kaan için ne diyordu ? "Tekerine motor takmışlar" diyordu. Kaan uçtuktan sonra acayip madara oldu.
Egolu bu tiplerin egosu törpülendikçe, forumlardaki uzantılarının da etkisi azalmaya başladı.
-
Çok şükür hepsi bizim. Hangisi daha iyi diye bir kıyas olamaz.
Evet. Beğeniler nerede? 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahahaha
adam çatlamış resmen ya :)
kamerası dışardan geliyor , yok efendim italyada üretiliyor , yok efendim millet zaten üretmiş biz bu vakitten sonra yapamayızcılardan düştükleri hale bak ya
ahahaaha vallahi çok güldüm . gazoz fabrikası bu hazımsızlığı geçiremez vallahi.
Yemin ederim bu insanları 10000 yıl geriye götürsen orada da konuşmak için konuşurlar ... ne gerek vardı ateşe falan derler.
ya hala gülüyorum ahahaha
eski solcuları özledik :(
-
taklacı İHA diye de küçümsemezsin hazımsızlık profili sergiliyorsun.en başarılı çalışma dememiş en başarılı çalışmalarından biri demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 1 Haziran 2024; 11:51:9 >
Tespit edilmediğinde bu hareket yapılmıyor zaten.Ayrıca tespit edildikten kitlenildikten den sonra değil ateşlemeden sonra bu hareket yapılır.Yani son şans ki bu hareket etrafında dönmek değildir bunun versiyonları var.temas etmeden patlayanlar içinde kaçış yöntemidir bu saptırıcı kullanan savaş uçaklarıda kullanır.Tespit edilmeden bu hareketin yapılacağını düşünmen çok komik bu işlerden gram anlamayanları kandır sen :)
dikkat et meriçi geçerken zıbarma
Türk tarihinin en başarılı çalışmalarından birinde emeği geçen kim varsa teşekkür ediyoruz.
|
Bayraktar Ailesine saygılar.
|
ahahahaha
adam çatlamış resmen ya :) kamerası dışardan geliyor , yok efendim italyada üretiliyor , yok efendim millet zaten üretmiş biz bu vakitten sonra yapamayızcılardan düştükleri hale bak ya ahahaaha vallahi çok güldüm . gazoz fabrikası bu hazımsızlığı geçiremez vallahi. Yemin ederim bu insanları 10000 yıl geriye götürsen orada da konuşmak için konuşurlar ... ne gerek vardı ateşe falan derler. ya hala gülüyorum ahahaha eski solcuları özledik :( |
süperrr
|
sevgiler saygılar
|
Bir ara motorcu tayfası vardı. Geliştirilen her savunma sanayi ürününe, motoru yerli mi diye sorarlardı. TB2'de kullanılan yerli ve milli PD170 motorundan sonra, motorcu tayfası ortalıkta gözükmemeye başladı. Biri daha vardı. Kaan için ne diyordu ? "Tekerine motor takmışlar" diyordu. Kaan uçtuktan sonra acayip madara oldu. Egolu bu tiplerin egosu törpülendikçe, forumlardaki uzantılarının da etkisi azalmaya başladı. |
Saygılar
|
taklacı İHA diye de küçümsemezsin hazımsızlık profili sergiliyorsun.en başarılı çalışma dememiş en başarılı çalışmalarından biri demiş |
senin mantığında iha fiyatından daha pahalı teknolojiye sahip roketi fırlatmak var yani :) hava-hava muharebesine girmeyen bir iha tabiki şansı yok tek etken hava araçları değil bu manevrayı yapmak için .Zaten o operasyonlarda yeri yok tb3 ün.Emsallerinle ve kendine icra edilen görevle sınıyoruz karşılaşacağı aynı irtifadaki riskleri göz önüne alacaksın.Tazının önünde koşan tavşan muamelesi yapılacak bir görev mi üstlendireceksin :) |
Benzer içerikler
- instagram aç
- gizli instagram hesabı görme
- whatsapp şifre koymak
- plan.exxen üyelik iptali
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X