Şimdi Ara

Bayram Trafiği Uyarıları DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm ehliyeti olanları bildiği ama özellikle bayram trafiği öncesi hatırlatmakta fayda bulduğum bir kaç konu ve işaretleme levhalarından bahsetmek istedim unuttuğum veya eksik bıraktığım noktaları da siz tamamlarsınız.
     Bayram Trafiği Uyarıları DİKKAT!!! Bayram Trafiği Uyarıları DİKKAT!!! Bayram Trafiği Uyarıları DİKKAT!!!

• teşekkür ederim öğretmenim
  • Emeğine saglik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

teşekkür ederim öğretmenim

Rica ederim herkesin bildiği ama çoğu zaman unutulan bazı şeyleri paylaştım faydalı olmuştur belki bunların için de de en önemlisi hız limitleri herkes okadar iyi biliyorki limitin 2 katına çıkarak genelde radar takılıyor en iyi ihtimalle yada en kötü ihtimalle de kaza geçirerek canıyla ödüyor.
  • kaza kara noktalarının 4 ünden geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Emeğine saglik hocam

Faydalı olduysa ne mutlu dostum.Özellikle de bayram öncesi yoğun trafiğe çıkacak arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

kaza kara noktalarının 4 ünden geçeceğim

Aman dostum çok dikkat özellikle bayram öncesi yoğun tafikte üzücü haberler yine duyulacak gibi bilinçli ve dikkatli sürmen kazasız belasız bir yolculuk geçirmen dileğiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamamba92

quote:

Aman dostum çok dikkat özellikle bayram öncesi yoğun tafikte üzücü haberler yine duyulacak gibi bilinçli ve dikkatli sürmen kazasız belasız bir yolculuk geçirmen dileğiyle.

neyseki 2 sinden 2. gün diğer ikisinden 3. gün geçeceğim amacım izinle bayram tatilini birleştirmek ayrıca teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

neyseki 2 sinden 2. gün diğer ikisinden 3. gün geçeceğim amacım izinle bayram tatilini birleştirmek ayrıca teşekkürler

İyi tatiller dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi tatiller dostum.

tekrar teşekkürler

• emeğinize sağlık.
    çok faydalı çalışma olmuş.
  • Cumartesi sabah 4:00 de istanbuldan , pazartesi oglen 11:00 de cesmeden yola ciktim. Yaklasik 1000 km yol yaptim. Birde bunun donusu var.Acikcasi cok buyuk bir oran sollama kurallarina uyuyor sinyal veriyor ve gereksiz sekilde sol seridi isgal etmiyor.
    Nazar degmesin.

Konu ise faydali acan arkadasa tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 6 Ağustos 2013; 10:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bu saatte inş..Yolda olacağım..Dikkatle inceledim..Emek ve düşüncenize çok teşekkür ediyorum...DUBLE YOLLAR HAYAT KURTARIYOR.. ..Kafa kafaya çarpışan arabalar çok azaldı....Şimdi uyuyup yoldan uçanlar veya karşı şeride girenler tek tük oluyor..Bütün arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar dilerim...saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

emeğinize sağlık.
    çok faydalı çalışma olmuş.

Rica ederim dostum faydalı olduysa ne mutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yarın bu saatte inş..Yolda olacağım..Dikkatle inceledim..Emek ve düşüncenize çok teşekkür ediyorum...DUBLE YOLLAR HAYAT KURTARIYOR.. ..Kafa kafaya çarpışan arabalar çok azaldı....Şimdi uyuyup yoldan uçanlar veya karşı şeride girenler tek tük oluyor..Bütün arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar dilerim...saygılarımla....

Yol medeniyettir diye boşuna demiyorlar dostum duble yollar her zaman için faydalıdır kazaları en az seviyeye düşürüyor dediğiniz gibi artık kazaların çoğu sollama dan dolayı değilde uyku aşırı hız ve dikkatsizlikten ortaya çıkıyor şimdiden iyi yolculuklar sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Cumartesi sabah 4:00 de istanbuldan , pazartesi oglen 11:00 de cesmeden yola ciktim. Yaklasik 1000 km yol yaptim. Birde bunun donusu var.Acikcasi cok buyuk bir oran sollama kurallarina uyuyor sinyal veriyor ve gereksiz sekilde sol seridi isgal etmiyor.
    Nazar degmesin.

Konu ise faydali acan arkadasa tesekkurler

Rica ederim dostum faydalı olduysa ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.