Şimdi Ara

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
7.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet gayet normal bir durum. İstasyonların kapasitesi belli nihayetinde. Bu tip durumlarda önceden nerenin kapasitesinin dolacağı kestirilemez.

Ha bu adamlar 26 Eylül'de tokatı yedi zaten ama aradan pekte uzun zaman geçmedi. Ekonomik şartlarda gözönüne alındığında tüm Türkiye'de ki istasyonların kapasitesini en azından ikiye bile katlayamazlar.

At gözlüğü takmadığım için benim olaya bakış açım bu.

10-15 DK arama yapamayınca ağlayacak değilim.

Ha senin için her an arama yapabilmek çok önemliyse geçiyorsun Turkcell'e, Platinum tarifesi 1. önceliklendirmede olduğu için diğer müşterilere çık önümden diyorsun ve öncelik sahibi oluyorsun istediğin kadar kullanım yapıyorsun. Belki de biz bu yüzden etkilenmedik. 250 lirayı boşa ödemiyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Mayıs 2020; 18:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek birşey merak ediyorum china Telekom böyle sorunla karşılaşıyor mu

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şimdi şurda bugüne kadar hiç polemiğe girmedim sizinle, mobil operatörler bölümüne de çok girmem işim düşmedikçe lakin forumda mobil operatörlerle ilgili konularda sık sık mesajlarınızı başkalarıyla polemiklerinizi görürüm,neyse uzatmayayım,..diyeceğim, Allah kimseyi,bir operatörü haddi olmadığı halde böylesine yerli yersiz, dengeli dengesiz bir biçimde savunmak durumunda bırakmasın..Arkadaş, o dediğin gözlüğü de önce kendin bir çıkar da bak etrafına, belki daha iyi görürsün dünyayı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    E sizde ne onu kabul ediyorsunuz ne bunu. Tüm operatörler kapasite sorunu yaşayabilor demişim. Ha bununla uğraşmak istemiyorsan basıyorsun parayı platinum'a geçiyorsun dedim ve operatör savunmuş oldum. Helal hocam artık hayata farklı bir pencereden bakıyorum.

Son olarak benimle polemiğe girmez pek kimse. Çünkü ben hizmet kullanıcısıyım. Hizmet=Para.

Kendine iyi bak, artık birbirinizi like'layabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Mayıs 2020; 18:56:43 >
  • şaşırmadık

• Vodafone yabancı şirket ve low budget hizmet sunuyor. Bu nedenle Türkiye altyapısına yatırım yapmasına gerek yok. TT zaten bankalarca el konuldu ve bir an önce kredilerini ödeme derdinde. Turkcell ise hizmetler ile para kazanma peşinde ve bu nedenle yatırım yapmasına gerek yok.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şimdi alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa dememişler, bir mesaj yazıyorsan gidip onu tekrar tekrar düzeltmenin ya da eklemenin gereği yoktur,net olmalıdır önce insan..Çok yazıldı çizildi bunlar yönetime, kişisel gelişimini tamamlayamamışlar için junior bir DH şarttır diye..olmayınca böyle oluyor işte..Bir insanla polemiğe girmeden, önce düzeyine,seviyesine bakarım,ayın nerdeyse yarısını cezayla geçiren forumda önüne gelenle mesnetsizce polemiklere giren biriyle tartışmayı zul sayarım zaten kendime..sende iyi bak kendine..

• Birde hepsi anlaşıp tek bir ağızdan yazarmışcasına kendi hataları olmadığın yazmaları beni deli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratorak

Birde hepsi anlaşıp tek bir ağızdan yazarmışcasına kendi hataları olmadığın yazmaları beni deli ediyor
    Aynen katılıyorum lakin yukarıda takım tutar gibi operatör tutan tipler oldukça da az bile yapıyorlar bence

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Çok ince ve kıvamında olmuş seviyorum şu forumu

• Ne zaman çökmedi ? Depremde mi , Krizde mi , Bayramda mı ? alıştık biz artık
  • Şoförparçası Ş kullanıcısına yanıt
    Ispatla deseler kem küm edersin gezi çocuğu seni!

• 10 tane telekom şirketi olsa bu kadar tekel olamazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Dostum sana da operatör beğendiremedik hepsini denedin. Sen çok zor beğeniyorsun,evlilik falan düşünme mutlu olmazsın. Sana Turk Telekom alt ve üst yapısıyla kendi operatörünü kurduralım. İsim düşündüm : SmartCell nasıl
    geçen nisan ayında arayıp covid 19 bitine kadar hattınız da kısıtlama yapılmayacak diye 05327572222 böyle bir numara aradı müşteri hizmetlerine durumu anlatım bizde öyle bir şey yok dediler arayan kişi turkcell tahsilat birimi den arıyordu

• Özür dilerim arkadaşlar tüm suç benim :)

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti

• Acilen alt yapıyı düzeltmeleri lazım

• Arkadaslar selamlar.
    Hazirkart sahibiyim. Benim son 3-4 gündür kalan internet bilgilerim güncellenmiyor. Hep ayni. Kullaniyorum da interneti. Böyle bir sorunla karsilasan var mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.