|
Bildirim
Milleti silkeleye silkeleye bitiremediler. Dolandırıcı tiranlar
|
1 gb hediye verirler tamam herkes unutur işte.
|
Deprem = çöktü.
Bayram = çöktü. Kriz = çöktü. Önemli bir haber = kapatıldı. Dünyanın en kötü operatör altyapısına sahip ülkeyiz, abartısız söylüyorum. Dronecell, AFAD araçları falan yalan dolan. Turkcell bu sefer çökmese bile çökmeyeceği ve daha önce çökmediği anlamına gelmiyor. Millet TBit internet testlerinde başarı sağlıyor, uydudan GBit internete hazırlanıyor. Biz daha 2G altapısında telefon konuşması (1994'lerden beri kullanılabilen) (VoLTE zaten yalan) sağlayamıyoruz :) |
https://www.youtube.com/watch?v=ZJSHTv_-BnQ&feature=youtu.be
Öngörülen bir yoğunlukta hala sorun yaşanıyorsa Demek ki öngörülmeyen yogunluklarda yine cortlayacaz |
Bunların kapasiteleri bu kadar işte. Ne vizyon var ne doğru düzgün bir altyapı var nede kendilerini geliştirmek var. İşleri güçleri anca milleti söğüşlemek. Allah korusun ülke de ciddi bir felaket olsa belkide günlerce kimse kimseyi arayamaz. Hayır bide biliyorsun insanların evde olduklarını ona göre bir hazırlıkta yapmıyorsun.
|
marmara 5.8 ile salladı türk telekom 24 saat hizmet veremedi. diğerleri de çöktü ama nispeten daha çabuk toparladılar.
|
Bölge bölge operatör iletişim aksaklıkları yaşanıyor. Sorsan hepsi de en iyi biziz der, yoğunluk olunca görüyoruz hepinizin ne kadar da iyi olduğunu..! Durun durun, verdiğim paralar zıkkım olsun. Demeden geçemezdim :)
|
Turkcell in yönetim kurulu akp arpalığı haline getirilmiş Türkcell den hizmet bekleyen ölüden bişey beklesin artık
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|