Bildirim
Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bugun bir çökme sorunu sms ve aramalarda yaşamadım ancak bugün TT de kim aramış servisi çalışmıyor, sizlerde durum nasıl arkadaşlar? -
Kaç 50 TL katlarını ödeyenn var bilsen ohoho
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell de sıkıntı yok gibiydi.Yalnız karşı taraf diğer operatör ise işte o zaman sıkıntı.Sıkıntı yaşamamak adına 3 ay önce Turkcell e geçmiştim iyi ki geçmişim -
Sen TT'nin kanını emmeye, sınırsız sömürmeye devam mı? -
Kendi tarafımda Turkcell ile bir sıkıntı yaşamadım ama annemin yaşadığını biliyorum. VoLTE ile bağlandığımdan da olabilir, o 3G ile bağlıydı. Tabi operatörlerin arasındaki arabağlantılarda da yetersizlik var anladığım kadarıyla. 3G gelmeden önceki dönemde daha Turkcell port vermiyor diye şikayet ediyordu TT. Turkcell de TT'yi suçluyordu falan. Anladığım kadarıyla 2020 yılında hala bunların arasında port yetersizliği sorunu var. Belki her yerde sorun olmasa da bölgesel olarak oldukça yetersiz olduğu yerler olabilir. VoLTE aramaları da diğer operatöre normal sesli görüşme portlarından aktarılıyorsa o da başka bir şey.
Operatörler ne yazık ki böyle durumlara çok ciddi hazırlıklı olmazlar. Depremdeki kesintilerinden dolayı ceza ödediler falan. Ama bu cezayı ödemek, bu sorunun oluşmasını engelleyecek yatırımların maliyetinden çok daha az demek ki. Yoksa bu yatırımları yapmayı bu cezayı ödemeye yeğlerlerdi.
-
Bu Turkcell fanı arkadaşlar şunu da bir açıklasınlar bakalım...
Turkcell'in sahibi Telia Company (51%).
Kaynak:
Tamam hadi özel şirket olabilir diyelim.
Burası önemli...
Turkcell şirketinin en büyük sahibi Telia Company'nin hazırladığı harita: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/TeliaSonera_global_activities.png
Kaynak link:
Ne iş.. Bütün Türkiye'de faaliyetteler ama İstanbul ve Edirne'de yoklar herhalde? Wikimedia'ya şikayet etmiştim. Sonuç çıkmamıştı.
Düzenleme: Yazıştığım kişiye biraz daha üsteleyince düzelttirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 2 Temmuz 2020; 20:4:11 >
-
Telia sonera daki hisselere yeşil sermaye çökmüştü diye biliyordum ben en son...
Geçen yazdım ya konuya aylık 120 GB fazla patlattım 2 hatta diğerlerine almamış olsaydım onlardan da alacaktım
Continental de bir ara Türkiye'yi silmişti haritadan. Herkes yazıklar olsun, bir daha Conti lastik almam diyordu ama bisiklete bile 400 liradan ikişer lastik aldılar. Takip etmedim ama Conti eminim hala Türkiye'den çıkmamıştır. -
Demek İstanbul büyük depremi olsa, bütün Türkiye devre dışı kalacak. Hem de günlerce. Yardım isteyecek olanların telefonları çalışmayacak. Hem de en kritik ve acil durumda kimse bir yere ulaşamayacak.
Üç şebekeden de her an kullanıma hazır üç hattı olması lazım demek herkesin. -
3 dünya ülkesi seviyesinde yönetiliyor operatörler şu anda...Bi halt olmaz bunlardan...
zararlı yine son tüketici olacak,BTK operatörlere para cezası kesecek onlarda paketlere zam yapacak acısını çıkaracak
50 Lira bile fazla, çünkü konuşmadığınız sürelerin parasını da alıyorlar. Ne zaman saniye bazlı ücretlendirmeye geçilir, o zaman daha mantıklı bir fiyat olur 50 lira...
-
Hani depremden snra birdaha cokmicekdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hâlâ daha millet çöktü, ceza meza diyor şaka gibi.
Azıcık kafayı çalıştırın. Diğer bayramlarda neden sorun olmadıda şimdi oldu. Herkes evlere kapanmış, telefonlara abanmış sağı solu arıyor ve hâliyle istasyonun kapasitesi biryerden sonra doluyor.
Burada ceza kesseler n'olur, operatörler de der ki 2 istasyon dikmem gereken yere 1 istasyon için izin verirsen, istasyon dikmek için aylarca bekletirsen olacağı bu.
Harbi şaka gibi mesajlar atılıyor. Adam neyi, neden, ne şartlarda kullanabileceğini bilmeyip körü körüne sallıyor. Bide çöktü diyor ya PES.
Ayrıca TT ve Turkcell'in üst kadrosu mâlum.. Kendi kendilerine niye ceza kessinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Mayıs 2020; 7:3:50 >
Beş para etmezler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Milletin vergilerinin iç edildiğinin en güzel resmi. Yatırım yok hicbirsey yok. Bismillah demeden çöküyor. Nereye gidiyor aldığınız vergiler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X