Şimdi Ara

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işiniz gücünüz iftira atmak karalamak... tasaruf edeceksiniz diye sistemi küçültmeseniz göçmezdiniz... abone sayısı artmadı...
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Turkcell calisani tesrif ettiler. Yurooo almiyorum, gercekleri yaziyorum. Blokladim, rahatsiz etme!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bendede sıkıntı olmadı sauna akdar 1 2 arama hariç aradıklarımda turk telekomdu düşmedi ama onlarda köyde ve volte kullanmıyor 3g kullanıyordur oda çöküyordur. Herkes volte filan kullanabilse bence sorun olmaz gibime geliyor. 3g aramaları şişti sanırım.
  • Her şey çöküyor ama fiyatlar çökmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Muhatap olmayın he deyin geçin gitsin
    He bile demem boyle sahislara hocam. Hak ettikleri cevabi verir, bloklarim. Bir tanesini daha blokladim. :) Haklilik savasi vermek icin koca 1 sayfayi kendi mesajlariyla dolduran "insanlarla" muhatap olunmaz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    O insanlarda bu tiplerin çok umrundaydı. Boşuna yorma parmaklarını.

• İstanbul Beyoğlu'nda Turkcell çöktü kardeşim neyin tatavasını yapıyorsunuz? İnternet vardı ama ne arama ne aranma yapılamıyordu. Üstelik de bulunduğum muhit genelde iş yerlerinin olduğu fazla oturanların olmadığı bir bölge. Vodafone'da sorun yoktu. Türk telekom'u bilmiyorum artık onu kullanmıyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 25 Mayıs 2020; 13:48:39 >
  • sorunun kaynağı abone... ya telefonu açmaz yada uçak modunda tutar çekmez tabi... suçlu sizsiniz...
  • turkcell iyi diye hattı taşıdık 2 gündür hat iptal istanbulun göbeğinde 2020 de yaşadığımız problemlere bak deprem olsa 1 ay kullanılmaz hale gelir

• 1 gb hediye .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dikkat edersen kullanmadıkları halde belirli servis sağlayıcıları ile sürekli sorun yaşıyormuş gibi konuşuyorlar oysa ki o servis sağlayıcısını kullanmıyorlar bile. Hep yerli ve isminde nedense özellikle Türk olan bir firmayı kötülerken diğerini göklere çıkartıyorlar.

Adil düşünüyorum ben kimsenin taraftarı değilim ama bu troller internette koronadan daha hızlı yayılırken firmaların bunlara karşı aşı geliştirememeleri üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 25 Mayıs 2020; 15:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yuh.

Niye üzerine gitmedin ki? Onca mağduriyet gördük, Turkcell bu konuda hassas. Eğer haklısan -ki öyleymişsin- üzerine gitmen yeterliydi. En basiti Superbox'ta bile cayma bedeli ödemeyen onca kişi var.

Keşke bassaydın üzerlerine..
    Artik bana müşteri hizmetleri yalancı demişti

Bende taahhüt iptal edin dedim parasinda değilim yaptiklar ayıp 5 yildan müşterisiyim yapılır bu ?

Özür dilerim de iade veya kayit ac hiç şey yapmadılar

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz durumlarda her zaman dedim, uygulamadan talep açın genel merkezdekiler hertürlü çözüp gönül alıyor.

• Turkcell in yönetim kurulu akp arpalığı haline getirilmiş Türkcell den hizmet bekleyen ölüden bişey beklesin artık

• Yahu bu görüntülü görüşme için 20-30 megabitlere gerek yok ki kullanıcı başına... 2-3 megabitlik bant genişliği yeterli, hani operatörler bunu da sağlayamıyorsa yuh ötesi.

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Dostum sana da operatör beğendiremedik hepsini denedin. Sen çok zor beğeniyorsun,evlilik falan düşünme mutlu olmazsın. Sana Turk Telekom alt ve üst yapısıyla kendi operatörünü kurduralım. İsim düşündüm : SmartCell nasıl

Yani anormal bir gün yüklenme fazlaydı derken bu gayet normal bir durum mu diyorsun anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mayıs 2020; 18:11:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Milletin vergilerinin iç edildiğinin en güzel resmi. Yatırım yok hicbirsey yok. Bismillah demeden çöküyor. Nereye gidiyor aldığınız vergiler?
    Yalnız bunu sorgulayamazsın malum, sende diğerleri gibi sürüye uymalısın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.