Şimdi Ara

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcelle geçtim, telefon elimde, ekran açık ve 2 diş çekmesine rağmen arayan kişi ulaşamıyor. Test için arkadaşımın telefonu ile yanımda aaradım yine aynı şey, çekim gücünü reklam yaparlar birde. Vodafone a geçtim, telefon çekiyor, 4g de full hem de. Ama internete giremiyorum. 3 ay boşu boşuna para ödedim, 3 ayda toplam 1 GB internet kullanamadım. Türk Telekomda şimdilik sıkıntı yok. Devlet ona buna ceza kesip para kazanacağına bu firmalara bir el atsın

• Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Suçu birbirlerine atmış gibiler, kim gerçekte engelledi acaba diğer operatörlerden gelen çağrıları?

• Şebekeye kedi girdi kabloları karıştırdı.
    Seni gidi kedi seni....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sorun benden kaynaklı. Teyzemi aradım ondandır 😊😂😬😁😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bize bu kadar hizmet bile çok bize

• Ben herkes aradım ama telekom ve vodafone patlamıştı. Beni arayan herkeste ulaştı demek ki buralarda fazla yoğunluk yoktu diyeceğim ama yoğun bir bölge.

Nasip. Bunların hepsi sadece paramızı almaya hazırlar. Başka hiçbir şeye hazır değiller

• Sabit telefon gibisi yok, şeytan icadı bunlar 😄

• Saat 09:50

Turkcell hattımdan Turkcell yönüne ve Turk Telekom yönüne 3-5 dk tekrar tekrar arama yapmama rağmen bağlantı ve görüşme sağlanamadı. Turk Telekom hattım ile hem Turkcell yönüne hem Turk Telekom yönüne yaptığım aramalar bağlantı sağladı.
    Yıllardır bayramın ilk günü Turkcellde anlık olarak bu durum yaşanıyor. Anlık diyorum zira 10 dakika önce şebeke düşmüyor,10 dakika sonra denediğinde sorun yok.Tamamen aşırı yoğunluktan ve bence büyütülecek bir durum yok.
    Bayramın ilk günü eşi dostu akrabayı gezdiriyorum diye 3 kişilik bir aile,16 kişilik minibüs almaz,4 kişilik otomobil alır yada transporter alır.
    Aynı durum misal İstanbul'daki küçük AVM'ler için de geçerli. Hiç bir küçük AVM sadece yılın bazı günleri yığılma oluyor diye büyük büyük döner kapılar takmaz.O günün yığılmasını göze alır masrafa girmez.
    Şebeke düşmezse acil durumlar için karşıda da whatsapp ve internet varsa whatsapp aramaları işinizi görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 24 Mayıs 2020; 19:36:32 >

• 1 gigabayt verirler ama çöker 😂

• ingiliz diye çökemediler yoksa onu da bırakmazlardı.
    ingilizin firmasına çökmeye kalk da göreyim bakayım doların 8 mi oluyor 18 mi.
  • Yabanci sermye anladimda altyapiyi zaten paylasmiyor turk telekom ayni sekilde turkcell de oyle zaten batik alici olsa çikicak sabanci koç gibi firma lazim veya bir başka yabanci devlet turksat i guclendirse uydu net i daha ii olur pttcell i turksat i ile verse yeni altyapi doşese ama nerde sanal operator kiralik altyapi hep malesef.

• Sıradışı durumlara hazırlıklı değilseniz iletişimin ne önemi var.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    "Bu işin sonu neye varır ben bilmem sen devletsin sen bilirsin gayrı hükmü sen ver kurban suç kimde?" Kibar Feyzo

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Turk Telekom ve Vodafone'nin ifadesi doğru. Bu konuda yıllar önce Turkcell'i dava ettiler. Turkcell diğer operatörlerden gelen aramalara kısıtlama getirip Turkcel Turkcell yönüne kapıyı açık tutuyor. Bu konu forunmda da konuşuldu. Benim için tartışılacak yanı yok,tamamen gerçek. Turkcell bunu yapıyor.
    Yalnız önceki mesajımda da yazdığım gibi bugün sabah Turkcellden Turkcell'i aradığımda şebeke bağlanmadı,Turk Telekom'dan Turkcell'i aradığımda bağlandı. Anlık da yoğunluk da olmuş olabilir,1 dakika sonra açılmış olabilir. 3 dakika denedim düşmemişti.

• Bizim milletimiz kandırılmayı seviyor
    Turkcell de böylelikle göz boyamaya devam ediyor kalite ayağına

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    2. Sayfada blokladigim bir sahis var. Giris yapmadan once tesadufen mesajina denk geldim. Adam neredeyse her konuda TT'u kotulemeye odaklaniyor, Turkcell ise gozunde kusursuz. Boyle tipleri gorunce sadece uzuluyorum.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-in-ensar-vakfi-davasina-mahkemeden-ret--130389953

• Bunların hepsinin iyi bir derse ihtiyacı var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.