Şimdi Ara

Bayram yoğunluğu operatörleri yine çökertti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell’de de oldu. Saat 12:00 sularında kimseyi arayıp ulaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell patladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WP’de bile yavaşlamalar mevcut normal. Aslında en iyisi aramalarını WP’den yapıcaksın..

• anormal bir ülkede yaşıyoruz deprem olur ÇÖKER darbe olur ÇÖKER bayram olur ÇÖKER, Hadi İsveç olsak Litvanya olsak 40 yılda bir çökecek alt yapıya yatırım yapmak mantıklı olmazda özellikle Avrupa da en fazla telefonla görüşme dakikasına sahip Türkiye de hala basit bir yoğunlukta çökme yaşamak tamamen şirketlerin tembelliği, para kazanma hırsından başka bir şey değil.

• Sözde son çökmeden sonra ceza keseceklerdi, alt yapı arttırılması zorunluluğu getiriyorlardı. Yine bunun tek sorumlusu hükümet. Cezanı kesmiyorsun, yaptırım getirmiyorsun. Para sahipleri istedikleri gibi at oynatıyor. Bir ülkede nasıl olurdu yetkili merciiler para sahiplerine dokunmaz? Para sahipleri bonkör olursa :)

• işleri güçleri bayrak ve milliyetçilik üzerinden reklam yapmaktan baska birşey olmayanlardan bahsediyoruz... bu ülkede kendi paçanı kurtardın kurtardın kimseden umut yardım bekleme

• Bazi arkadaşlar Turkcell sorun yok yazmış. İl bazlı sorun olmayabilir. Trabzon da Turkcell çöktü sorun var yani an itibariyle hala ara ara arama yapamiyoruz. Direk kapanıyor yada çalmıyor. Sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çöken TT olmuştur diyeceğim ama arama denememde sorun yaşatmayarak beni şaşırttı.

• malifural M kullanıcısına yanıt
    bak bu yorum mantıklı yapıcı yanlız kendin söylemişin avrupanın en dinamik mileltiyiz dolayısı ile sorunların çıkması olası 1-2 saatlık çökmeler çok anormal deil bence daha iyi olabilir ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 24 Mayıs 2020; 14:54:53 >
  • olağan bir durum hiç bir operatör 80 milyonun ayda bir iki defa kutladığı bayram için yatırım yapmaz yaparsa da batar. kısaca her çökmede operatörlere suç atmayın. iş şirket olayları böyledir az yatırım çok kazanç.

• Turkcell kesintisiz süper çalıştı.

TT cortladı.
  • Depremden sonra iyiki kendim ve ailemi Türkcell'e taşımışım. Yoksa bayram zehir olmuştu. Bana bugün hizmet veremeyen operatör aylık 10 lira daha ucuz olsa(Ki Değil) ne olacak? Şikayet edenler deprem rezaletinden sonra hatlarını taşımış olsalardı özellikle Telekom kendine çeki düzen vermek zorunda kalırdı. Görünen o ki bu düzen böyle devam edecek.
  • türkcell trabzonda çöktü. oparatörleri geçtim Allah göstermesin global anlamda büyük bir sıkıntı yaşansa halimizi yavan baksanıza bayramlaşmak için arayıp hal hatır kutlamada böyleyse gerisini siz düşünün demek yetersizin üzerinde düşünülmesi bir konu

• TT ve Turkcell ikisinde de sorun yasamadik. Konuyu gorunce oyle haberim oldu. Bolgeden bolgeye degisiyor demek ki.

• 10'dan beri ara ara ben Vodafone'dan eşim Turkcell'den arama yaptık sıfır sıkıntı.

Bölgesel olarak kapasiteler dolabilir, bunun önüne geçilemez. Kaldı ki 26 Eylül'den sonra mâlum vasatı kullananlar düşünsün.

• Turkcell den Vodafone yi aradım karşı taraf benim sesimi ben karşı tarafın sesini 3 dk bekledim :D

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Amcami aradim imimizinde Turkcell volte ile HD konuştuk. Düşmeme bile olmadi çat diye aradi.

• İstanbul avrupa yakası tüm operatorler çöktü

• 5G mi gelecekti :) ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.