Şimdi Ara

Baz İstasyonları Sağlığa Zararlı Değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler staj icabı baz istasyonlarına gidip ölçüm yaptık, istasyonların değerleri 0.3 - 2.0 W/m arasında çıktı. Bu değerlerin insan sağlığına hiç bir zararı yoktur. Ayrıca aynı cihazla cep telefonunun yaydığı manyetik alanı ölçtük, benim telefonda 4.0W/m çıktı. Eski telefonlarda bu değerler 25-30 W/m olarak çıkabiliyormuş. Yeni telefonların da pek hatta hiç zararı yok yani.

• Unutma ama bunu her gün alıcaksın ! Tek sefer değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Unutma ama bunu her gün alıcaksın ! Tek sefer değil...

O zaman kullanmayın telefon hadi ? Ona yemez dimi. Ama baz istasyonuna gelince karşı olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Beyler staj icabı baz istasyonlarına gidip ölçüm yaptık, istasyonların değerleri 0.3 - 2.0 W/m arasında çıktı. Bu değerlerin insan sağlığına hiç bir zararı yoktur. Ayrıca aynı cihazla cep telefonunun yaydığı manyetik alanı ölçtük, benim telefonda 4.0W/m çıktı. Eski telefonlarda bu değerler 25-30 W/m olarak çıkabiliyormuş. Yeni telefonların da pek hatta hiç zararı yok yani.

Ama hocam arıları öldürdüğüne dair bilgiler var.einstein e göre arılar tamamen yok olursa insanların ömrü 4 yıl kalır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Unutma ama bunu her gün alıcaksın ! Tek sefer değil...

O kadar küçük bir değerki bu, vücut onu absorve edebiliyor. Telefonla konuşurkenki ışıma baş kısmında max 0.1 derecelik ısınma yapıyor, o da telefon en yüksek güçtü çalışırsa. Kaldı ki yeni telefonlarda 0.04-0.06 derecelik artışlar görülüyormuş. Vücutta birikim yapan bir şey değil yani bu ışıma. Gama ışıması gibi düşünme bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 10 Temmuz 2013; 14:29:07 >
  • Birikmeyle etki gösteriyor benim bildiğim.Her yanımız manyetik alan ve radyasyon dolu.20-30 yıl içinde kanserler de zirve yapacakmış zaten. Dünya'nın %50'si kanser olacak diyordu bir belgeselde.Sonumuz hayrolsun inşallah.
  • eskiden yürüyüş yapılır kaldırılırdı baz istasyonları görülünce. saklanırdı reklam panolarına vs. artık yolun ortasında dikmişler görüyorum kimse bi şey de demiyor. kullanılan teknoloji mi değişti yoksa herkes hem teli dibine kadar kullanayım hem de baza karşı çıkayım demiyor herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.