Bu arada sizinle aynı düşünüyorum. Muhtemelen 4.5G yatırımlarını tamamen durdurdular da şu an 5G'yi bekliyorlar. Akıllarınca 4.5G'deki o yarayı 5G'de kapatmaya kalkacaklar ama beceremeyecekler gibi. 5G gibi bir teknolojide çok rahat 10-15 Mbps gibi komedi rakamlar verirler bunlar. Zaten 4.5G'sini artık gözden çıkardım. DNS'de kullanamıyoruz. Yemin ederim Türk Telekom şu an bende daha çok performans veriyor. Sizin de hızın düşük olma sebebi muhtemelen Vodafone'un kullandığı ekipman ve donanım kaynaklı. Başka operatör düşünüyor musunuz şu an? |
Baz istasyonu hızını nasıl yükselttirebilirim? (2. sayfa)
-
-
Sınırsız tarifede olduğum için katlanıyorum, taahhüt bitince yüksel ihtimalle Turkcell’e geçeceğim. Diğer operatörlere göre frekanslar daha kısıtlı ancak bu tek başına etken değil, dediğiniz gibi kötü ekipman düşük kalite az yatırım hepsinin sonucu bu. 5G ile en azından yoğun bölgeleri kurtarsa yeter. -
5G ile yoğun bölgeleri kurtarabileceklerini sanmam. Bu kadar kötü ekipmanla 5G'de ancak 10-11 Mbpa belki verirler. Ben şahsen Türk Telekom'u daha çok beğeniyorum. Vodafone'da durma sebebim tamamen 17 GB bir tarifeyi 70 TL'ye ve Gamer Sınırsız paketi 25.90 TL'ye kullanmam. Böyle paket ve tarife varken Vodafone'dan çıkamam. Şu anki tarife ve paketleri cep yakan cinsten.
Vodafone'un yurt dışında elinden gelenin en iyisini yaparken ülkemizde kıllarını dahi kıpırdatmaması insanı ciddi anlamda kızdırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireKzH -- 27 Temmuz 2023; 11:5:54 > -
Yanlış bilmiyorsan btk bazı yatırımlara onay vermiyor diye biliyorum nekadar doğru bilemem birde herşey zam gelmişken yatırım yapmak istemiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 27 Temmuz 2023; 14:47:10 > -
Zaten artık yatırım yapsınlar demiyorum. Gelen sinyal hangi istasyondan geliyorsa onun kapasitesini ve hızını yükseltsinler. Bölgemizde istasyon yok genişleticiyle halletmişler. Bari ana istasyon hızını ve kapasitesini arttırsınlar. Ona bari cihaz almaya gerek yoktur herhalde değil mi?
-
Bant genişliğini artırsınlar demek istiyorsun sen, para malzeme olmadan yazılımsal olarak yapılacak bir şey değil bu. Dolar 30 tl, yatırımlar yalan oldu
-
Olan altyapı da yetersiz tamamen. Bunda bile yerdeyiz. Hadi sabit interneti geçtim mobilde bari rezil rüsva olmasın ya.
-
denetleyen yok, sorgulayan kurum yok, hepsinin yönetim kurulu bakan yardımcısı, onlarında çok umrunda değil, herkes hakettiğini yaşar.
-
Gerçi siz de haklısınız. Herkes hak ettiğini yaşar. Aslına bakarsanız bunlara LTE-A / 4G+ teknolojisi bile çok da işte. Hizmet yaramıyor bunlara.
-
Bende tarifeden dolayı VF’deyim ama artık dayanılacak gibi değil :) 5G için o kadar umutsuz değilim, geldiğinde göreceğiz artık güzel bir planlamaları vardır umarım. -
Umarım vardır da 5G'de bari toparlarlar. O tarife iyi hoş da kötü yanı 5 Mbps ile sınırlı olması tamamen. Onu en azından 10-15 Mbps gibi çekilebilir bir hızla sunsalar iyiydi.
-
5, 10 ve tam sınırsız seçenekleri var ancak ne sunulursa onu kabul edebiliyorsunuz. Bendeki tarifede hız sınırı bulunmuyor. Nadir olsada 100 üstü hız görüyorum ama çoğu yerde zaten 10’u geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 28 Temmuz 2023; 11:20:2 > -
Nasıl yani? O tarifelerin 10-15 ve sınırsız hızı olan hali mi varmış? Bana bu zamana kadar teklif edilen hep 5 Mbps hız olacağı yönündeydi tamamen.
-
5, 10 ve sınırsız hız var forumdaki Vodafone Limitsiz konusuna bir bakın derim. 1,5 yıldır hız sınırsız kullanmaktayım bende. -
Şu an kaç lira fatura ödüyorsun hocam? Sınırsız hızsa süper olurdu gerçekten.
-
Şu an 223₺ 2. dönemin yarısındayım, hotspot sınırı da yok. -
Mis gibi de keşke bir de çekebilse adamakıllı. Bir de tabi DNS yasağı koymasa iyiydi. Adguard DNS kullanamıyorum bu yüzden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X