Şimdi Ara

Baz İstasyonunun Şalterini İndirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone geleceği görüp 5 yıllık peşin mi vermiş 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

O zaman çarşı karışır hemşerim

Alıntıları Göster
    Normal daire bile kiralasan elinde kontratı olan kiracı oturmaya devam edebilir. Kiraya her sene yıllık enflasyon oranında zam yapıp oturur. Adama çık diyemezsin. Zira adamın elinde kapı gibi kontrat var. Turkcell'de onu demiş adama.
  • Bir olayın iki tarafını görmeden sonuca varmayınız. Adam taşındıktan 3 gün sonra acile kaldırıldım diyor neden? Baz istasyonu yüzünden. Arkadaşlar siz gerçekten inandınızmı birde buna? Insanlara böyle türden bir etkisi olsaydı hala şehir içinde binaların üstünde durabilir miydi o istasyonlar?

Arkadaşın ilgili medikal olaydan sadece bir kere, yetkililerle anlaşamadığı parasal konulardan ise çok kez bahsetmesinden amacının ne olduğu belli olmuyor mu? Yorumlarda rapor aldınmı sorusuna cevabı ise " hastane kamu personelinin mevcut hükümetin sonuna kadar desteklediği, desteklenenin de bu desteği avam bir rahatlıkla kullandığı bir kuruma karşı rapor hazırlayacak cesareti tabiki yok...".

Tabi yahu, millet yalan ve bilimsel olmayan hurafelerle mahallesinden baz istasyonlarını çıkarmak için uğraştığı günlerde böyle bir medikal olay olursa dünya medikal gündemine gelmesi lazım ama hastaneden rapor almaya bile üşeniyor arkadaş çalışanlar "hükümet yanlısı" olduğu veya "cesareti olmadığı" için.

Geçiniz.

Yukarda haberleşmeyi engellediği için ceza almasının gerektiğini söyleyen arkadaşa katılıyorum. Oldu olacak önüne gelen herkes kendi kişisel sebepleri yüzünden önüne çıkan baz istasyonunu kapatsın kimse 112 155 110 acil servislerine ulaşamasın, nasıl fikir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Umarım bu arkadaşa İletişimi kestiği için bir ceza verilir. Arkadaşlar Kaç senedir baz istasyonları ülkemizde daha önce çok tartışıldı ancak sağlığı tehdit ediyor diye yada baz istasyonu dan dolayı bir hastalık vs ülkemizde olmadı kafamıza göre Sağlık sorunları yaratıp ölçüm yapacak aletler olmadan sağlığımızı tehdit ediyor diye konuşuyoruz.

iletişim çağındayız yarın bir gün 5G gelecek bizim uğraştığımız şeye bak İnsanlarımız baz istasyonlarını Bulundukları yerden uzaklaştırmak istiyor sonrasında Önemli bir telefon açacağı zaman Neden telefon çekmiyor acaba diye dert yanıyoruz Sonra bilmem nerenin göbeğinde telefon çekmiyor diye söyleniyoruz şimdi daha iyi anladım neden çekmediğini .

İletişimi Kimse kafasına göre kesemez Orta yol bulunur anlaşılır Yarın bir gün Bu baz istasyonu oradan alınıp evin yan taraftaki evin çatısına koyduklarında ne olacak şimdi den merak etmeye başladım .
    Senin evinin çatısına baz istasyonu taksalar onsylarsın yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Informed

Bir olayın iki tarafını görmeden sonuca varmayınız. Adam taşındıktan 3 gün sonra acile kaldırıldım diyor neden? Baz istasyonu yüzünden. Arkadaşlar siz gerçekten inandınızmı birde buna? Insanlara böyle türden bir etkisi olsaydı hala şehir içinde binaların üstünde durabilir miydi o istasyonlar?

Arkadaşın ilgili medikal olaydan sadece bir kere, yetkililerle anlaşamadığı parasal konulardan ise çok kez bahsetmesinden amacının ne olduğu belli olmuyor mu? Yorumlarda rapor aldınmı sorusuna cevabı ise " hastane kamu personelinin mevcut hükümetin sonuna kadar desteklediği, desteklenenin de bu desteği avam bir rahatlıkla kullandığı bir kuruma karşı rapor hazırlayacak cesareti tabiki yok...".

Tabi yahu, millet yalan ve bilimsel olmayan hurafelerle mahallesinden baz istasyonlarını çıkarmak için uğraştığı günlerde böyle bir medikal olay olursa dünya medikal gündemine gelmesi lazım ama hastaneden rapor almaya bile üşeniyor arkadaş çalışanlar "hükümet yanlısı" olduğu veya "cesareti olmadığı" için.

Geçiniz.

Yukarda haberleşmeyi engellediği için ceza almasının gerektiğini söyleyen arkadaşa katılıyorum. Oldu olacak önüne gelen herkes kendi kişisel sebepleri yüzünden önüne çıkan baz istasyonunu kapatsın kimse 112 155 110 acil servislerine ulaşamasın, nasıl fikir?
    1 baz istasyonu kapandığı için acil numaralara ulaşamama gibi birşey yok.

• Keşke l bizim binanın çatısına baz istasyonu dikseler arsamizda var deli bir para bu var işte, bizde şans yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 28 Temmuz 2019; 14:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Senin evinin çatısına baz istasyonu taksalar onsylarsın yani?

Alıntıları Göster
    Benim daireye kursunlar. Kira + ücretsiz 4.5 G Superbox + Turkcell mobil tarife ile anlaşırım.

Her yerde envai çeşit radyasyon yayan elektronik cihaz, wireless, vs tonlarca şey var. Baz istasyonları da her yerde zaten. Kaçış yok bu durumdan. Sağlık olayı aşırı abartılıyor, adamın derdi para çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Normal daire bile kiralasan elinde kontratı olan kiracı oturmaya devam edebilir. Kiraya her sene yıllık enflasyon oranında zam yapıp oturur. Adama çık diyemezsin. Zira adamın elinde kapı gibi kontrat var. Turkcell'de onu demiş adama.

Alıntıları Göster
    Turkcell’de yarı yarıya kirayı indirmek istemiş ama. Bu başlı başına bir sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Turkcell’de yarı yarıya kirayı indirmek istemiş ama. Bu başlı başına bir sorun.

Alıntıları Göster
    Sorunda o zaten. Turkcell kirayı arttırsa muhtemelen sesini çıkarmazdı bile. Eve taşınınca yüzüm şişti diyor. Güya hastanede doktorda rapor vermemiş. O kısımları biraz abartı. Baz istasyonu bu. Çernobil nükleer reaktörü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Sorunda o zaten. Turkcell kirayı arttırsa muhtemelen sesini çıkarmazdı bile. Eve taşınınca yüzüm şişti diyor. Güya hastanede doktorda rapor vermemiş. O kısımları biraz abartı. Baz istasyonu bu. Çernobil nükleer reaktörü değil.

Alıntıları Göster
    Videodaki beyefendinin diğer videolarını izlediniz mi? Adamın umrunda değil kira miktarı. Anlatıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle Cevap vereyim Bahçeli bir evde oturuyorum bahçemde 2 tane baz istasyonu var 30mt yukarımda 10 senedir buradalar Ayıca Odam da Süperbox kullanıyorum . Cebimizdeki cep telefonları Baz istasyonlarından bile daha tehlikeli En azından baz istasyonunu kulağıma götürmüyorum yada cebimde taşımıyorum . Tüm dünyada kullanılıyor baz istasyonları tek bizim ülkemizde değil . Yurt dışında Diceksiniz şehirin içinde değil dışında Kusura bakmayın buda bizim Çarpık Kentleşmenin sonucu ve Coğrafik yapı ile alakalı Düz arazi de olsaydık Uzağa kur geç olmuyor ne yazık ki .

Adam Sözleşmesi bittiği için Çıkartmak istiyor Doğal hakkıdır. O çıkartır karşı apartman a giderler orası onay verir oraya koyarlar baz istasyonunu bu adam şimdi de karşı apartman için mi savaş verecek. Bu kafadan gidersek Mikrodalga Tv Cep telefonu Yada avm girerken x-ray cihazından da geçmesin . Teknoloji Marketlerine girmesin Bu uzarda uzar . Video çektiği telefon Hiç radyasyon yaymıyor Çünkü.

• Enteresan bir durum gerçekten, adamın sağlık sorununun baz istasyondan kaynaklanma ihtimali kanıtlanmış mı? Turkcell sanırım sözleşmeleri bittiği için kirayı ödemeyi kabul etmiş orası tam anlaşılamıyor?
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Yan binaya kurulursa, bu adama muhtemelen istasyonun antenlerinin görüş alanına daha fazla yaklaşacağı için daha fazla radyasyon gelecek. Hem para gidecek, hem sağlık.
  • Anlamsız bir video. Turkcell'in istasyonu kaldırılsa bile Vodafone kalacak. Her türlü radyasyon devam edecek. Parayı basana sesi çıkmıyor adamın. Adamın tek derdi para. Yüzü şişmiş de, kör olmuş da...

• Diğer videoların linkini de koyar mısınız, profile tıklayınca sayfa bulunamadı diyor hesap olmadığından dolayı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Diğer videoların linkini de koyar mısınız, profile tıklayınca sayfa bulunamadı diyor hesap olmadığından dolayı sanırım.
    https://www.facebook.com/e.emrekilinc/videos/2384731881611899/https://www.facebook.com/e.emrekilinc/videos/2385148301570257/

• 10 yildan once cikartamazsin maalesef.. sakin yeni kontrat yapma. tufe oraninda artiracak yasal olarak 10 yil sonra ihtarname gonder anca o zaman cikartabilirsin. kirayi 2 ay odemezse temerurte duserse o zamanda cikartabilirsin. onun harici cikartamazsin maalesef. dunya ve kanunlar hep hirsizdan yana. malinlada rezil olursun. devlet git vur diyor acikca ama inan degmez adam vurulur erkek diye dolasan toplari vurmaya hapiste curumeye degmez, kanunla hallet her isini.

• kontratda oyle bir madde yoksa, bir halt yiyemez...

• Konu nereye gidecek diye takip etmeye çalışıyorum Facebook Olmayan arkadaşlar için Madur olan arkadaşın şu yorumu bir hayli dikkatimi çekti

Binayı satmak için bla bla gayrimenkul firmasından bir adam getirdim binaya; 
    herif çatıya çıkar çıkmaz kıpkırmızı olup sendelemeye başladı;
    aldık eve kolonya, kahve her neyse...
    O da Manisa'lıymış; bizde mi bir nane var anlamadım;telefon açtım binaya müşteri var mı diye;
    ben bir daha o binaya gelmem, Acil'e gitmek zorunda kaldım dedi...
    Bu fotoğraf eve ilk taşındığımda Acil'den. Yüzüm sürekli şişiyor; millet yolda yolunu değiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 1 Ağustos 2019; 23:20:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.