Şimdi Ara

Baz İstasyonunun Şalterini İndirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/e.emrekilinc/videos/2383376318414122/

Yorumsuz paylaşıyorum yorum sizlere ait.

• Bir olayın iki tarafını görmeden sonuca varmayınız. Adam taşındıktan 3 gün sonra acile kaldırıldım diyor neden? Baz istasyonu yüzünden. Arkadaşlar siz gerçekten inandınızmı birde buna? Insanlara böyle türden bir etkisi olsaydı hala şehir içinde binaların üstünde durabilir miydi o istasyonlar?

Arkadaşın ilgili medikal olaydan sadece bir kere, yetkililerle anlaşamadığı parasal konulardan ise çok kez bahsetmesinden amacının ne olduğu belli olmuyor mu? Yorumlarda rapor aldınmı sorusuna cevabı ise " hastane kamu personelinin mevcut hükümetin sonuna kadar desteklediği, desteklenenin de bu desteği avam bir rahatlıkla kullandığı bir kuruma karşı rapor hazırlayacak cesareti tabiki yok...".

Tabi yahu, millet yalan ve bilimsel olmayan hurafelerle mahallesinden baz istasyonlarını çıkarmak için uğraştığı günlerde böyle bir medikal olay olursa dünya medikal gündemine gelmesi lazım ama hastaneden rapor almaya bile üşeniyor arkadaş çalışanlar "hükümet yanlısı" olduğu veya "cesareti olmadığı" için.

Geçiniz.

Yukarda haberleşmeyi engellediği için ceza almasının gerektiğini söyleyen arkadaşa katılıyorum. Oldu olacak önüne gelen herkes kendi kişisel sebepleri yüzünden önüne çıkan baz istasyonunu kapatsın kimse 112 155 110 acil servislerine ulaşamasın, nasıl fikir?
    Umarım bu arkadaşa İletişimi kestiği için bir ceza verilir. Arkadaşlar Kaç senedir baz istasyonları ülkemizde daha önce çok tartışıldı ancak sağlığı tehdit ediyor diye yada baz istasyonu dan dolayı bir hastalık vs ülkemizde olmadı kafamıza göre Sağlık sorunları yaratıp ölçüm yapacak aletler olmadan sağlığımızı tehdit ediyor diye konuşuyoruz.

iletişim çağındayız yarın bir gün 5G gelecek bizim uğraştığımız şeye bak İnsanlarımız baz istasyonlarını Bulundukları yerden uzaklaştırmak istiyor sonrasında Önemli bir telefon açacağı zaman Neden telefon çekmiyor acaba diye dert yanıyoruz Sonra bilmem nerenin göbeğinde telefon çekmiyor diye söyleniyoruz şimdi daha iyi anladım neden çekmediğini .

İletişimi Kimse kafasına göre kesemez Orta yol bulunur anlaşılır Yarın bir gün Bu baz istasyonu oradan alınıp evin yan taraftaki evin çatısına koyduklarında ne olacak şimdi den merak etmeye başladım .
    Şöyle Cevap vereyim Bahçeli bir evde oturuyorum bahçemde 2 tane baz istasyonu var 30mt yukarımda 10 senedir buradalar Ayıca Odam da Süperbox kullanıyorum . Cebimizdeki cep telefonları Baz istasyonlarından bile daha tehlikeli En azından baz istasyonunu kulağıma götürmüyorum yada cebimde taşımıyorum . Tüm dünyada kullanılıyor baz istasyonları tek bizim ülkemizde değil . Yurt dışında Diceksiniz şehirin içinde değil dışında Kusura bakmayın buda bizim Çarpık Kentleşmenin sonucu ve Coğrafik yapı ile alakalı Düz arazi de olsaydık Uzağa kur geç olmuyor ne yazık ki .

Adam Sözleşmesi bittiği için Çıkartmak istiyor Doğal hakkıdır. O çıkartır karşı apartman a giderler orası onay verir oraya koyarlar baz istasyonunu bu adam şimdi de karşı apartman için mi savaş verecek. Bu kafadan gidersek Mikrodalga Tv Cep telefonu Yada avm girerken x-ray cihazından da geçmesin . Teknoloji Marketlerine girmesin Bu uzarda uzar . Video çektiği telefon Hiç radyasyon yaymıyor Çünkü.
    Düşünün ki bulunduğunuz noktaya o istasyondan servis geliyor ve iletişim kesildiği için acil durumda yakınlarınıza haber veremiyorsunuz yada keyfide olablr fatura icin hizmet icin bedel ödüyorsunuz ve birisi gelip şalter kapatiyor. Benim bildigim iletişim temel haktır ve operator istese kapali kaldığı her saniye içinde kar zarar hesabi yapıp yüklü tazminat acar(ama acmaz halki karşısına almamak icin). Bu arada şuana kadar dünyada baz istasyonundan dolayi hastalandı şeklinde yek bir rapor yoktur. o antenlerin montajını yapan dizayn eden hatta bakimcisi arızacsı var. Abinin bi gozaltina alinip uyarılması tekrarinda buyuk para cezasi almali bence
  • Bir anlaşmaya varmaları gerek. Yoksa böyle saçmalıklar çok olur.
  • TS'de gördüm bakayım buraya konusu açılmış mı diye geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün adamdan ses çıkmamış

• Sökeceksin bunun evinden karşı yan komşusu ile anlaşacaksın Ne güzel olur

• Sözleşme süresi dolmuş ama sözleşme şartlarını iyi okumak gerekiyor

Eger haksız çıkarsa

Haberleşmenin Engellenmesi Suçunun Cezası (TCK 124)
    Haberleşmenin engellenmesi suçunun cezası şu şekildedir: Kişiler arasındaki haberleşmenin hukuka aykırı olarak engellenmesi halinde, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur (TCK m.124/1).

• Umarım bu arkadaşa İletişimi kestiği için bir ceza verilir. Arkadaşlar Kaç senedir baz istasyonları ülkemizde daha önce çok tartışıldı ancak sağlığı tehdit ediyor diye yada baz istasyonu dan dolayı bir hastalık vs ülkemizde olmadı kafamıza göre Sağlık sorunları yaratıp ölçüm yapacak aletler olmadan sağlığımızı tehdit ediyor diye konuşuyoruz.

iletişim çağındayız yarın bir gün 5G gelecek bizim uğraştığımız şeye bak İnsanlarımız baz istasyonlarını Bulundukları yerden uzaklaştırmak istiyor sonrasında Önemli bir telefon açacağı zaman Neden telefon çekmiyor acaba diye dert yanıyoruz Sonra bilmem nerenin göbeğinde telefon çekmiyor diye söyleniyoruz şimdi daha iyi anladım neden çekmediğini .

İletişimi Kimse kafasına göre kesemez Orta yol bulunur anlaşılır Yarın bir gün Bu baz istasyonu oradan alınıp evin yan taraftaki evin çatısına koyduklarında ne olacak şimdi den merak etmeye başladım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video da net anlaşılmayan bir sey var 25 Temmuz günü sözleşme bitmiş mi daha devam ediyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ccandan kullanıcısına yanıt
    iyi yapmış eline sağlık az yapmış ben olsam havaya uçururdum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Fiyati yükseltme derdinde bu sağlık bahane

• Ah ülkem ah...

• Gayet haklı adam, ortada daha yüksek bir mebla istediği gibi bir durum yoksa ve sözleşme bittiyse gayet kaldırılır, kimse yer sağlayıcılığı yapmak zorunda değil. Lakin bölge planlamaları yapılıyor, büyük ihtimal yan binanın çatısına konulacak en uzak, zararı %1 azalacak ama elindeki paradan olacak arkadaş.

• Sözleşme bitmiş adam ne isterse onu yapar neyin tatavası bu. Sözleşmesi biten futbolcuyu iş yapıyor diye zorla oynatmaya devam edebiliyormusunuz?

• Seneler önce çay ocağında otururken yönetici ile planlamacı konuşmasına kulak misafiri oldum apt bulunan istasyon için çaktırmadan imzaladı al da sorun yaşamayalım diyordu

• Up

• Yahu kardeşim burda da gayptan atan çok insan var. Bende ilk tıklarken kızdım adama, hatta cahil tiplerden biridir düşüncesiyle girdim ancak dinleyince hak verdim adama. Yüzüm şişti hastalandım diyor. Alakalı yada değil ama adam rahatsız olmuş istemiyor. Taahhüt süresi dolmuş evimden sökün şunu diyor, turkcell yetkilisi geliyor “sökemeyiz, bütün güç bizde boşa dava açmayın” diyor hatta senelik kirasında kafasına göre indirim yapıyor.

Ya videoyu tam izlemediniz yada empati yeteneğiniz zayıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında olaya söyle bakmak lazım adam ev sahibi kiracısı ile anlaşamıyor, evden tahliye edilmesini istiyor ancak üç video detaylı incelenince anlaşılıyor ki, Vodafone bes yıllık sözleşme imzalamış parayı pesin vermiş, turkcell de ayni tarihte bes yıllık imzalamış iki yılı peşin vermiş, suan sozlesme devam ediyor ikinci yıldan üçe girilmiş, beşinci yılda olsa sıkıntı yok ama suan karışık bir durum var inşallah abımız çözüme kavuşur

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yahu kardeşim burda da gayptan atan çok insan var. Bende ilk tıklarken kızdım adama, hatta cahil tiplerden biridir düşüncesiyle girdim ancak dinleyince hak verdim adama. Yüzüm şişti hastalandım diyor. Alakalı yada değil ama adam rahatsız olmuş istemiyor. Taahhüt süresi dolmuş evimden sökün şunu diyor, turkcell yetkilisi geliyor “sökemeyiz, bütün güç bizde boşa dava açmayın” diyor hatta senelik kirasında kafasına göre indirim yapıyor.

Ya videoyu tam izlemediniz yada empati yeteneğiniz zayıf.
    Süre dolmamış. 5 yıllık kontrat yapılmış ve 2 yılın parası peşin verilmiş. Vodafone 5 yılın parasını peşin verdiği için ona bir şey diyemiyor. Turkcell kaldırsa bile Vodafone 3 sene daha orada duracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Süre dolmamış. 5 yıllık kontrat yapılmış ve 2 yılın parası peşin verilmiş. Vodafone 5 yılın parasını peşin verdiği için ona bir şey diyemiyor. Turkcell kaldırsa bile Vodafone 3 sene daha orada duracak.

Alıntıları Göster
    O zaman çarşı karışır hemşerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.