|
Bildirim
800 TL'ye 40GB kotalı tarife sattıktan istersen 6G'ye geç ne fark eder ki? 4.5G'de 100-150 Mbps hız alıyorum zaten ama tarifeler kotalı olduktan bir anlamı kalmıyor. |
Onun ekmeği ayrı yenilecek acele yooookk.
|
Maalesef yakin zamanda Turkiye'deki fahis fiyat artislarina bende yakalandim. Yurt disinda yasamama ragmen bir ayagim surekli Turkiye'de ve haliyle Turk GSM hattimda var. Su anda Turkiye'de verilen servislerde anlam veremedigim inanilmaz bir artis var. Maalesef verilen hizmet kalitesi istenilen ucrete gore cok komik durumda. Hatti yurt disinda actigimda 3G hizmet veriyor ancak gunluk benden istedigi 250 TL. Vodafone'un Turkiyedeyken kullandigim hat ucreti gunluk 6 GBP. Birebir yurt disindaki GSM ile Turkiyedeki GSM ayni fiyatlarda hizmet vermeye basladi ancak hizmet kalitesi olarak cok ama cok geride (Vodafone UK sinirsiz internet ve arama veriyor UK numaralarini arayacagim zaman 4G uzerinden baglandigimda ortalama 300 MBit Download 50 Mbit upload limiti oluyor cogunlukla).
Beni cok etkilemiyor ancak Turkiye'de yasayan vatandaslar bu artislardan dolayi sikayet etmekte cok haklilar. Bir diger konuda Turk GSM firmalarinin alt yapiya hic yatirim yapmamasi. Son okudugum haberler dogruysa durum icler acisi. Alt yapiya yatirim yapmak yerine KKM hesabinda kazanclari degerlendirmisler. 4G sebeke kalitesi cok kotu hatta yogun bolgelerde 4-5 MBite ancak ulasabiliyorsunuz. Umarim bu haberde bahsedilen proje basariya ulasir ancak her zamanki korkumuz devam etmekte. Yine birileri Milli ve Yerli sifatlarini kullanarak haksiz kazanc elde etmek isteyebilir. Son 20 yilda o kadar cok proje bunu kullandi ki insanlarin artik Milli ve Yerli kelimelerine bir antipatisi olusmaya basladi. Umarim hersey bu milletin istedigi hakettigi sekilde gerceklesir. |
Kotalar değişmez sadece hızı değişir her zaman ki gibi. Ben 5g teknolojisinin türkiye'de kullanılmayacağından bahsediyorum. O doktorların ameliyatı 5g'yle falan filan yapması ıvır zıvır hikayeleri.
|
Mili teknoloji olarak 4G yi atlayıp direk 4.5G ve 5G ye geçmek akıllıca bir hareket oldu. geç olsun bizim olsun.
|
Kota, ilgili teknolojilerin potansiyeline hakaret gibi. Gidip 3g kullanalım 5gb paket satmaya devam edeceklerse...
|
dolar olmuş coni moni millet aç sen 5 g diyorsun....
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 23 Eylül 2024; 18:05:16 > |
800 TL'ye 40GB kotalı tarife sattıktan istersen 6G'ye geç ne fark eder ki? 4.5G'de 100-150 Mbps hız alıyorum zaten ama tarifeler kotalı olduktan bir anlamı kalmıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Eylül 2024; 19:01:37 > |
3g bile kullanma edge kullan sarjin bitmesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Böyle giderse onuda bir lütuf gibi anlatacak bu operatörler zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Eylül 2024; 19:20:50 > |
Türkiye'de ne doğru dürüst ki bu doğru dürüst olsun o da var yani.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Eylül 2024; 19:25:18 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|