Şimdi Ara

Baz İstasyonunun Şalterini İndirmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen reis tamamen palavra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    İstemiyorda Türkcell 5 yıllık sözleşmesi var . Bu adam buraya sonradan taşınmış kendi evi zaten bu sözleşmeleri ne olduğunu bilerek taşındı . Türkiyede kaç tane baz istasyonu vardır bu adam gibi olan kimseye bir şey olmazken bu adam a saniyede nasıl oluyor

Bence olay Adam buraya taşındı rahatsız oldu sesten zaten kendi de söylüyor baktı 5 yıllık sözleşme var (Dikkat ederseniz Vodafone bişi diyemiyor çünkü 5 yıllık peşin vermiş vodafone Türkcell 2 yıllık peşin vermiş.) çıkın diyemiyor bu yola başvuruyor.

İstiyor istemiyor dan öte diğer baz istasyonları TÜrk telekom vodafone bu adam a zarar vermezken türkcell zarar veriyor

• ccandan kullanıcısına yanıt
    dostum adamın kendi evi, istediği gibi taşınama yada taşınmama hakkı var, vodafone parayı peşin ödediği için dediğin gibi 5 yılın sonunu bekliyor, turkcell 2 yıl ödediği için 2 yılın sonunda sözleşmeyi bitirip kurtulmaya çalışıyor. Süreleri bitince diğerlerinide çıkartacağım diyor.

hayır adam ne derse desin, kendi özel mülkünde ister yada istemez, neden adama saygı göstermek yerine adamı bu kadar hor görüyorsunuz ben onu anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

dostum adamın kendi evi, istediği gibi taşınama yada taşınmama hakkı var, vodafone parayı peşin ödediği için dediğin gibi 5 yılın sonunu bekliyor, turkcell 2 yıl ödediği için 2 yılın sonunda sözleşmeyi bitirip kurtulmaya çalışıyor. Süreleri bitince diğerlerinide çıkartacağım diyor.

hayır adam ne derse desin, kendi özel mülkünde ister yada istemez, neden adama saygı göstermek yerine adamı bu kadar hor görüyorsunuz ben onu anlamıyorum.
    Kiracı 5 yıllık sözleşme yaptıysa 5 yıl boyunca kullanır. Normal daire bile kiralarsan yıllık sözleşme yaparsın. Tutupta 5 yıllık sözleşmeye imza atıp 2 yıl sonra çıkın demek olmuyor. Sözleşmeyi babası imzalamış zamanında. Eğer sözleşmeyi kabul etmiyorsa reddi miras yapıp babasının tüm mirasından vazgeçmesi gerek.

• evet çok haklısın, bir firma çatıya baz istasyonu koydu diye, muhtemel en az 2-3 daireli mülk miras reddi yapılacak, ayakta alkışlıyoruz bu dahi çözümü. ayrıca sözleşmelerden dolayı miras reddi değil, borçlardan dolayı miras reddi olur sözleşme için miras mi red edilir.

sözleşmeler gayet tarafların değişen durumlarına karşı sonlandırılabilir, sözleşmenin sonunda genellikle anlaşmazlık durumuna göre yetkili mahkemeler bile belirtilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

evet çok haklısın, bir firma çatıya baz istasyonu koydu diye, muhtemel en az 2-3 daireli mülk miras reddi yapılacak, ayakta alkışlıyoruz bu dahi çözümü. ayrıca sözleşmelerden dolayı miras reddi değil, borçlardan dolayı miras reddi olur sözleşme için miras mi red edilir.

sözleşmeler gayet tarafların değişen durumlarına karşı sonlandırılabilir, sözleşmenin sonunda genellikle anlaşmazlık durumuna göre yetkili mahkemeler bile belirtilir.
    Tm.
  • Çok boş ve gereksiz ilerliyor konu. Kolum şişti, geçici körlük vs. tamamen yalan dolan. 5 yıllık sözleşme bitince yenilemesiniz olur biter.
  • Suratından obez biri olduğu anlaşılıyor.
    baz istasyonunu istemiyorsa kapattırabilir ama önce Kilosunu ve beslenmesini dengelesin.
    Baz istasyonuyla millet 10 senedir yaşıyor bizim burda ama kolestrol ve damar tıkanıklığı ile yaşanmaz.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Adamın evinde baz istasyonu istememe hakkı çok normal zaten. Ancak orada bir sözleşme var ve çocuk ağlaması gibi saçma videolarla şalter indirmeyle olacak iş değil. Bir avukata gidip bunun hukuki prosedürünü öğrensin, ona göre başvursun, anlaşsın sözleşme nasıl bitiriliyorsa bitirsinler. Ev sahibi gelecek kiramı aksatmadan ödemişim, benim sigortamı indirecek, o elektrik panosunu elektrikçi çağırmadan adam edemez valla.
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    adamlar fiber çekiyor ona göre masraf yapıyor
  • niye yorum yapmıyorsunuz galiba ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    tanıdığım aylık 1000$ dolar kira alıyor mis gibi :D adamda ondan herhalde aylık ödeme yaparlarsa diye tantana yapıyor
  • serkante S kullanıcısına yanıt
    1 bin dolar mı ?

Baz İstasyonunun Şalterini İndirmek
  • adam profilinde " yetkili Yalçın bey gelsin özür dilesin elimi öpsün" diyor. zaten bu cümle bile başlı başına olayın kurgu olduğunu saptırma olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
  • Turkcell parayi basip düdüğü çalacak olacak olan o. Hiç samimi gelmedi anlatimlari çünkü. Zamdan Tüfe den şundan bundan bahsediyor. Amacin para. İstedini alamamış düşmüssun ortalığa. Haklisinda aslinda. Dediğim gibi Turkcell parani basar düdüğü çalar canını sıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 28 Ağustos 2019; 14:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence telekom sektöründe hatta ülkemizde tüm sorunlar çözülür de şu baz istasyonu zararlı algısı yıkılmaz. Bana kalsa bir senelik yatırım bütçemi tamamen TV kanallarına yedirerek baz istasyonu yerine farklı ve zararsız bir teknolojiyle çalışan merkez radyo istasyonu teknolojisi çıktı diye reklam yaptırım. Artık inanırlarsa, bu iş başka türlü bitmez.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    aynen oyle hocam.

/

Bizim buralardada gecen bir şeyler yapdılar baz ıstasyonu karsıtları.
  • 5 sene daha beklemesi gerekiyor,yoksa epey süründürürler onu.

• Vodafone 2020'de bazımı kaldıracağım demiş.

• Uzun süredir bakmıyordum ne oldu acaba diye Türkcell arkadaş a kamu davası açmış İletişimi aksattığı için .
    Bakalım neler olacak olacağı buydu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.