Şimdi Ara

Baz paketi en dolu araba hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

PREMİUMLAR GENELLİKLE DOLU HOCAM MESELA AUDİ, VOLKSWAGEN, MERCEDES VE BMW FİLAN.

EDİT: VOLKSWAGEN DÜŞMANLARI MANTIK DIŞI ŞEKİLDE ELEŞTİRMEYE ÇALIŞMIŞ, VOLKSWAGEN PSA’DAN , FORD, HONDA, TOYOTA’DAN DAHA ÜST DÜZEYDİR.

Halkı becermekte daha üst düzeydir evet. Artık profil fotondaki adam bile takmıyor vw yi  

• Segment segment bakmak lazım bence bu işe. Ayrıca kişiden kişiye değişebilir. Mesela ben çelik jant isterim siz otomatik cam isteyebilirsiniz. Tabi bu aracın fiyatına ve getirilen donanımlara da bağlı. Mesela Renault Talisman şuan sadece Icon versiyon ve tek motor ile geliyor. Bu araç teoride baz ama bir sürü rakibinin dolusundan bile fazla donanım sunuyor. Kısaca o iş çok değişken bir iş. Araç alırken kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirleyip ona göre inceleme yapmalısınız.

• Almanların direksiyonu bile opsiyon listesine aldığı yerde Japonlar gerekli güvenlik ekipmanlarını tam verir
  • Leon'da eğer hala değişmediyse baz donanım Style olmalı. Bunda bile 16" alüminyum alaşımlı jant, otomatik kararan dikiz aynası, far sensörü, yağmur sensörü, cruise control, 2 bölgeli dijital klima, elektrikli katlanır ısıtmalı yan aynalar gibi birçok donanım var.

• drknl35 kullanıcısına yanıt

Dr bey e katılıyorum efsane kapak etmişsin halkı becermek  

Turkenhord mu ne Türkköpeği anlamına geliyor Alamanca da diyen pislikleri besleyenlere Allah akıl fikir versin. Tr ye fabrika açmadıkları yetmemiş gibi bizim Togg arabasına aşağılayıp küçümsemişler. Bizim arabalarımıza tapan turkolar akülü araba yapmış hava atıyorlar... tarzından söylevleri var yorumlarında.

japon kore fransız italyan bunları alın kardeşim de alaman almayın yemek yediğiniz kaba pislemeyin. Dost görünüp düşman olan içten pazarlıklı başka bir millet yok. Bu saydığım 4 milletten tr de çok kişi ekmek yiyor, döviz girdisi ve ihracatları oluyor otomotiv sektöründe tabi pis alamanlar hariç.

• Ben en son C segment HB olarak 2020 Astra sürmüştüm 1.5 dizel baz donanım,beni oldukça şaşırtmıştı.Yağmur-far sensörü,carplay destekli büyük ekran,çift bölgeli tam otomatik klima,auto hold,8 hava yastığı gibi bir çok özelliği vardı oldukça memnun etmişti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 30 Ocak 2021; 13:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.