Şimdi Ara

Baz paketi en dolu araba hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum ülkemizde araba fiyatları günden güne artıyor.

Alacağım arabada hız sabitleyici olsun, çelik jant olsun, şu bu olsun derken üst donanım paketini almak istediğimizde fiyatı katlanıyor.

Türkiye şartlarında alınabilecek fiyatı çok uçuk olmayan, en boş paketinde bile bir sürü donanım olan arabalar hangileridir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

PREMİUMLAR GENELLİKLE DOLU HOCAM MESELA AUDİ, VOLKSWAGEN, MERCEDES VE BMW FİLAN.

EDİT: VOLKSWAGEN DÜŞMANLARI MANTIK DIŞI ŞEKİLDE ELEŞTİRMEYE ÇALIŞMIŞ, VOLKSWAGEN PSA’DAN , FORD, HONDA, TOYOTA’DAN DAHA ÜST DÜZEYDİR.

baz paket i en dolu araba yazmıs yanlıs alamışsın

en boş model araba markalarının en dolusu bilmem anlata bildim mi

Wv bunların içinde asla olamaz

Ben orta sınıf için kia ceed diyorum.

Katilan olur, katilmayan olur elbette ama sanirim ben Kia Cerato diyecegim. Türkiye de anlam veremedigim sekilde pek tutmamis durumda ama arac az yakiyor, ic ve dis oldukca dolu, servisi parcasi bakimi ucuz ama yine de tutmadimi tutumuyor iste. Standart bir Passat tan, standart haliyle cok daha dolu olmasina ve ciddi fiyat farkina ragmen yine de tutmuyor iste. Bizim milletimiz aglamayi zirlamayi seviyor ama lüksünde de asla ödün vermiyor. Eskiden 2 sene 3 sene bir Passat icin calismasi gerekiyorsa, artik 4-5 sene calismasi gerekiyor ama yine de Passat olsun diyor. Sanirim ana sebep bu. Nacizane fikrim bu.

leon style bunlardan biri olabilir, boş paket olarak sınıfındaki diğer boş paketlere göre dolu olduğunu düşünüyorum.

Hız sabitleme,dokunmatik ekran,yağmur far sensörü,çift bölmeli otomatik klima, sis farları,katlanır ayna,arka park sensörü,yokuş kalkış, S&S, oto kararan dikiz aynası,16 jant

quote:

PREMİUMLAR GENELLİKLE DOLU HOCAM MESELA AUDİ, VOLKSWAGEN, MERCEDES VE BMW FİLAN.

EDİT: VOLKSWAGEN DÜŞMANLARI MANTIK DIŞI ŞEKİLDE ELEŞTİRMEYE ÇALIŞMIŞ, VOLKSWAGEN PSA’DAN , FORD, HONDA, TOYOTA’DAN DAHA ÜST DÜZEYDİR.

BMW'de Türkiye paketi diye bir donanım var....

4 teker 1 direksiyon veriyorlar sadece  

• PREMİUMLAR GENELLİKLE DOLU HOCAM MESELA AUDİ, VOLKSWAGEN, MERCEDES VE BMW FİLAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 13 Ekim 2020; 11:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sürü donanımı neden boş pakete koysun adamlar

yine de 2. elde aveo nispeten doluydu sıfır bilmiyorum

• Bir zamanlar chevrolet cruze ve aveo idi ama milletimiz burun kıvırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea urban plus baz degil aama fiyati en uygun dolu araba bu.

• Boşu dolan araçlar genelde özel seri bir dönemlik gelen donanımlar oluyor. Opel Astra H kasadaki essentia konfor gibi. Normal dönemde boşu dolu araç yok gibi gibi. çoğu aracın en boşu da bize gelmiyor mesela radyosuz klimasız heryeri dümdüz plastik araçlar çok yoktu bizde.

• bu konuda japon ve koreliler iyi genelde. ilk aklıma gelenler;

corolla vision paket (çelik jant hariç)
    kia ceed cool paket

bunlar baz paket olmasına rağmen yeterli dolulukta seçenekler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

volkswagen

• quote:

baz paket i en dolu araba yazmıs yanlıs alamışsın

en boş model araba markalarının en dolusu bilmem anlata bildim mi

Wv bunların içinde asla olamaz

Ben orta sınıf için kia ceed diyorum.

• hocam sizin ya gozler sorunlu ya beyin , premium demiş wv demişsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    büyük harf yazarak nerenizde sorun var anlattığıniz için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HELE HELE

• Hız sabitlemesi olmayan a3 boşline vw evet çook dolu dopdolu arabalar 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş Egea alınır, Urban paketteki dokunmatik teyp ile hız sabitleyici, hatta alaşım jant bile sonradan takılsa yine ucuza gelir. Urban pakette dijital klima vardır. Çok önemli değilse manuel klima da iyidir.
    Yoksa Kore arabaları özellik olarak fiyatına göre dolu olurlar.

• Ceed ve rio nun boşları da dolu. Corolla da fena değil. Trend x Focus ta dolu sayılır

• Nissan Micra

• Meecedes e serisi

• leon style bunlardan biri olabilir, boş paket olarak sınıfındaki diğer boş paketlere göre dolu olduğunu düşünüyorum.

Hız sabitleme,dokunmatik ekran,yağmur far sensörü,çift bölmeli otomatik klima, sis farları,katlanır ayna,arka park sensörü,yokuş kalkış, S&S, oto kararan dikiz aynası,16 jant

• quote:

BMW'de Türkiye paketi diye bir donanım var....

4 teker 1 direksiyon veriyorlar sadece  

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.