Şimdi Ara

Bazen üniversiteyi bitiremeyeceğimi düşünüyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Herkes kazandıysan hakkını vereceksin diyor ama bazen insan faktörü de çok etkili oluyor. Şöyle ki, doğru düzgün bir arkadaş ortamı yapamadım. Hocalarla tanışamadım. Hep tek takıldım ve yalnız gezdim. Nadiren bir kaç arkadaş yanaştı. Tabii sadece insan faktörü de değil, psikolojik/ruhsal rahatsızlıklar da etkili olabiliyor. Ben ruhsal açıdan çok mükemmel biri değilim, onun da etkisi oldu.

Benim su an hic alttan dersim yok hatta yarım donem erken bile bitirebilirim bu tempoda ancak ben de düzgün muhendis olacağımı pek sanmıyorum .

Sayısali babam yuzunden sectim derslerim hep iyiydi ama ben de ezber kafası var mesela ilgimi çeken konular disında fizikte cok mantık yürütemem veya geometri de ama bazıları vardır kalem oynatmadan sonucu bulmasa bile soruyu yarılar veya 3 boyutlu bir sekli gorur hemen . Ben de bunlar yok gibi br sey .

Aslında siyaset veya tarih okumak isterdim ki hala yapabilirim ama su an iyi gidiyor bakalım iyice bolum dersleri girdiğinde seneye yani 3. Sınıfta ne olacak .

Gecen sene ben de cok dıyordum yanlis yerdeyim bu sıralar da olmamam gerekiyor ama ne bileyim derslerim iyi diye de arkadaslarım kızıyor boyle konuşma biz ne yapalım diye . Dediğiniz gibi insan kapasitesini bilmeli baskası anlamaz ama hep içten ice yanlis yerdeyim diyorum .

Universite ye eşeği bağlasan diyenler o eşeği Makine - mekatronik - otomotiv tarzı bölümlere bağlayın bakalım ne olacak zaten geçme notu 40 bolum derslerinde 31 kisilik sınıftan su an 8 kisi zor geciyor . Kimse alınmasın da mühendislik bölümleri zor ya valla zor Tarih mühendisligi bile olsa gelmeyin

yahu zor ayrı bi kelime her gün tekrar edipte kim geçememiş allah aşkına

Kardeşim Tarih okuyorsun yapma etme şimdi küçümsüyor diyeceksin sonra

• Dediğini ben de düşündüm bi ara, en azından okurken rahat olur diye. Ama büyük şehirde iyi ünide okuyunca diğer mezunlardan farkın oluyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha-25 -- 15 Aralık 2014; 20:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

Dediğini ben de düşündüm bi ara, en azından okurken rahat olur diye. Ama büyük şehirde iyi ünide okuyunca diğer mezunlardan farkın oluyor yine.

Büyük şehirde iyi ünide iibf okursan da farkın oluyor

Ne bileyim hocam bir işletmede kendini geliştirmekle bir makinada kendini geliştirmek aynı gibi durmuyor ayrıca.

En basitinden daha 1. sınıfın ilk döneminde 2 dersten kalıcam gibi.Dersler de önkoşullu.Belki yaz okulunda veririm diğerlerini.Hiç sanmıyorum gerçi.Kafadan yarım sene uzattım şimdiden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Herkes kazandıysan hakkını vereceksin diyor ama bazen insan faktörü de çok etkili oluyor. Şöyle ki, doğru düzgün bir arkadaş ortamı yapamadım. Hocalarla tanışamadım. Hep tek takıldım ve yalnız gezdim. Nadiren bir kaç arkadaş yanaştı. Tabii sadece insan faktörü de değil, psikolojik/ruhsal rahatsızlıklar da etkili olabiliyor. Ben ruhsal açıdan çok mükemmel biri değilim, onun da etkisi oldu.

Benim su an hic alttan dersim yok hatta yarım donem erken bile bitirebilirim bu tempoda ancak ben de düzgün muhendis olacağımı pek sanmıyorum .

Sayısali babam yuzunden sectim derslerim hep iyiydi ama ben de ezber kafası var mesela ilgimi çeken konular disında fizikte cok mantık yürütemem veya geometri de ama bazıları vardır kalem oynatmadan sonucu bulmasa bile soruyu yarılar veya 3 boyutlu bir sekli gorur hemen . Ben de bunlar yok gibi br sey .

Aslında siyaset veya tarih okumak isterdim ki hala yapabilirim ama su an iyi gidiyor bakalım iyice bolum dersleri girdiğinde seneye yani 3. Sınıfta ne olacak .

Gecen sene ben de cok dıyordum yanlis yerdeyim bu sıralar da olmamam gerekiyor ama ne bileyim derslerim iyi diye de arkadaslarım kızıyor boyle konuşma biz ne yapalım diye . Dediğiniz gibi insan kapasitesini bilmeli baskası anlamaz ama hep içten ice yanlis yerdeyim diyorum .

Universite ye eşeği bağlasan diyenler o eşeği Makine - mekatronik - otomotiv tarzı bölümlere bağlayın bakalım ne olacak zaten geçme notu 40 bolum derslerinde 31 kisilik sınıftan su an 8 kisi zor geciyor . Kimse alınmasın da mühendislik bölümleri zor ya valla zor Tarih mühendisligi bile olsa gelmeyin

yahu zor ayrı bi kelime her gün tekrar edipte kim geçememiş allah aşkına

Kardeşim Tarih okuyorsun yapma etme şimdi küçümsüyor diyeceksin sonra

buyur gel tarih oku bro ev arkadaşlarım kimya pc mühendisliği ve makine mühendisliği okuyor 2 tanesi cocukluk arkadaşım beni görünce ağlıyolar adamlar sınava 20 dakka çalışıp giren cinstenler ortalamalarıda 2.20 2.45 bi kimyacı 1 2 derse ezber yapıyo 1 hafta

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.