Şimdi Ara

BAZI BİLGİSAYARLAR ANA MAKİNAYI GÖRMÜYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internet kafemde şuan için 19 makina var. makinalar ful çalıştığında en az 4 makina ana bilgisayarı görmüyor. yani ana bilgisayardaki müzikten filmlerden faydalanamıyor. internete bağlanabiliyorlar internet problemsiz.

makinalar amd 3200 512 ram asus anakart

ana bilgisayar ise amd3500 1 gb ram gıgabyte anakart..

bi kaç arkadaş lisanssız windows kullandığım için böyle olduğunu soylüyor lisanslı ingilizce kullanırsam çözülecekmiş. sizce problem bu olabilirmi...

bilgisi olan lütfen paylaşsın cevaplar için şimdiden teşekkurler....

not: server 2003 kullanmam gerekiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncns -- 12 Ocak 2007; 23:32:08 >

• Tek modem üzeirnden çalışıyordur buyuk bir ihtimal. Routerine yani modeminde ayarlar kısmından diger bilgisayarlara verilecek ip aralıgını genislet veya bu aralık kısa ki sanırsam oyle bilgisayalrda ip cakısması oluyordur.. Sen bilgisayarlarına el ile ip ver .. lisans felan deil konu sadece network .. benim bildigim bi cozum yolu bu aklıma gelirse yazayim.. hos daha uzman kisiler var bu konuda.
  • benim evde de laptop var wirelles modemden masaüstü bilgisayarım açılmayınca rahatça bağlanabiliyorum. ama masaüstü bilgisayarım açılınca laptopla wirelles arasındaki bağlantı gidiyor. arama yapıyorm görmüyor. wirelles im masaüstüne bağlı ve fişini çekince masaüstüde nete girmiyor. neden olur bu?
  • ıp aralığı yeterince geniş

192.168.2.2 başlangıç

192.168.2.254 son ıp

ruter in herhangi bir ayarı olabilirmi.... sizce...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.