Dün akşam çiğköfte yemeye gittim. Birkaç masa ötede de sevgili olduklarını düşündüğüm bir çift ve kızın yancısı vardı. Ben kasaya yakın oturuyorum. Bunlar hesap ödemeye geldiler toplamda kola çiğköfte falan 26.5 liralık yemişler. Adam hesabı toptan söyledi 26.5 diye. Çocuk bence iyi niyetli olarak 20 lira çıkarıp beklemeye başladı. Bunu gören sevgilisi aşkım bende vardı .s.s falan dedi. Oğlanda artık ödeyesi yoksada bişey demedi. İşin garip tarafı 20 lirayı gören yancı kız çıkardı 5 lira verdi. Adam 1.5 lira daha beklerken oğlan bozugunuz var mı dedi kızlara ikiside oralı bile olmayınca çıkardı 5 lira daha verdi. Çok üzüldüm bu duruma ama işte ülkede böyle bir algı çoktan yerleşmiş yapacak birşey yok.
Özetle: Kızlar, hesabı erkeğe ödetti.Belki çocuk, erkekliğine laf ettirmek istemiyor
Germiyanlı
kullanıcısına yanıt
Hesap ödeyerek mı erkek oluyorsun bumudur felsefen
Mustafa0120
kullanıcısına yanıt
Sakin ol, hemen çekme kılıcını, çocuğun o anki halini tahmin eymeye çalıştım Benim öyle bir felsefem olamaz
ben asla ödemem neden ödeyim ki
kızlar ödemeli bence
Yiyici kızlarla takiliyorsa ödeyecek bu kadar basit
Bizde biliyoruz kolumuza kiz takip canım cicim oynasmayi
Mert adamin boyle kizlarla isi olmaz
Kizlara bir sey dememe gerek yok zaten coktan küflenmisler
Öyle bir kızla sevgiliyse o erkeğe müstehak. Tabii çakıp geçerim diye düşünüyor da olabilir tanımadan bilemem, yine de öyle düşünüyor olsa bile kendinden taviz vermemesi lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme