Yaşım 17 Bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı nedenini bir türlü çözemedim Kendimi insanlardan Farklı Görüyorum Hep Bir insanla konuşmaya başlarken kendimi zorlarım . Geçen gün Çaycılık yapmaya başladım Çay taşırken adam arkamdan değişik değisik tipler diyor Geçen yıl dedemle fotoğraf çekilmiştik fotoğrafa bakınca içimde utanma duygusu oluşuyor şaşıyorum kendime bu tiple nasıl insan içine çıkmışım diye. Çok Garip bir tipim var keko desen değil çirkin desen değil Dümdüz saçım saçım var ne yapsam yapayım şekil almıyor .Kurslara katıldım bir tane arkadaşım olmadı ne yapıcam bilemiyorum burda bile kendimi ifade etmekte zorlanıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atro421 -- 6 Ekim 2024; 18:19:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanlar sürekli Garip Bakıyor
-
-
Ben de aynı şekildeyim, 22 yaşındayım arkadaşım yok çevrem yok herkes beni tuhaf görüyor, küçüklüğümde travmalar yaşadığım için iletişim sorunlu sessiz bir çocuk olarak büyüdüm zamanla dışlana dışlana bu sorun daha da büyüdü muhtemelen sen de öylesindir, tipim de tarif ettiğin şekilde ne keko ne normal insan sınıfına giriyorum, bizim gibi insanların kaderi bu denebilir özellikle bizim ülkede çok daha fazla yargılıyorlar
-
Hayatım boyunca hep kekolara özendim ama olamadım hep hiç konuşmayan efendi erkek oldum hiç kız arkdaşım sevgilim olmadı kızlar tarafından aşağılandım ve küçümsendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimin akıl hastası olduğumu düşünüyorum bazı garip davranışlarım var sürekli olarak yaptığım ama bunu psikiyatriste söyleyemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atro421 -- 6 Ekim 2024; 18:52:22 >
Bugüne kadar 3 tane ilaç kullandın prozac muadili depreks ve zedprex sonra antipsikotik olan rexapin 5 mg kullandım ama hiç faydası olmadı
Gün içinde uyandığımda Takıntılı düşüncelerim olur ve sürekli kendi içimde tekrarlarım 10 kere ondan sonra rahatlarım
Ben de aynı şekilde maalesef
-
Şuan dershanedeyim
Kendinizi kendiniz ile kıyaslayın, bugünki ben ile yarınki ben nasıl farklı olsun onu yapın, hayatınız o zaman daha anlamlı olur, gerek yok geri kalan slk insanlara kendinizi kanıtlamaya, değmez cidden değmez.
-
Ben çok uğraşıyorum hayatımı değiştirmeye ama değişmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat değil, kendinizi değiştirin, kendinizi değiştirdiğinize hayatınız zaten değişecek. Mesela bugün bu yoldanmı gidiyorsun, yarın diğer yoldan git. Bugün bir yeremi gideceksiniz gitmeyin, yada yarın gidin.
-
kendini değiştirmekle hayatın değişmez, tanıdık çevreni geliştirirsen hayatın değişir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendimi değiştirdim ve geliştirdim, hayatım değişti, 40 yaşımda oyuncu olduım, en ufak şeyleri göze alıp ona göre hareket ediyorum, küçüçük şeyleri bile gözden kaçırmıyorum, en ufak bir detaydan bile kocaman hayat çıkıyor, onu göremiyorsanız zaten hayatnız değişmez. Şu anki ülkenin durumu beni hep şüpheci yaptı ve bu durum benim hayatımı komple değiştirdi, tabi iyi yönde.
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bulamıyorum günlerim sürekli evde geçiyor geceleri uyuyamıyorum yemeğe bile çağırmıyorlar yesem bile boğazımda bırakıyorlar Allah kimseye Böyle Hayat Vermesin Çok kötüye gidiyorum Sonum İntihar olacak galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X