Şimdi Ara

İnsanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 21 yaşındayım. batıda bir büyükşehirde oturuyorum. üniversite eğitimi görüyorum. ortaokuldan beri yalnızlık, özgüven problemi ve depresyon çekiyorum. bunun sebebini kendimde arıyorum ama bir sebep bulamıyorum.anlayamadığım bir şekilde insanlar bana nedensiz bir şekilde soğuk davranıyor ve benden kaçıyor. boş ve aptalca muahbbetler, şakalar yapmam. nadiren çok ağır olmayan küfürler ederim. futbol, araba ve karı kız muhabbeti yapmam. iletişimimde bir problem olduğunu sanmıyorum. bunun haricinde hiçbir kızdan ilgi görmedim hayatımda. kız arkadaşım hiç olmadı. kızlarla zaten hiç konuşmuyorum bakmaktan bile uzak dururum. hep ilk muhabbeti ben açıyorum erkeklerle de fakat devamı gelmiyor. insanlar benden bilerek uzak duruyor. mesela okulda koridorda karşılaştığım adam benimle göz göze gelmemeye çalışıyor görür görmez. dün sınıfta tek başına kendi halinde bir çocuk vardı o da benim gibi sınıf tekrarı yapıyordu. onunla biraz muhabbet ettim. bugün eleman benden uzakta oturdu. artık selam bile vermiyorum kimseye onlar laf atmadığı sürece ve onlar bene konuşmadığı sürece bende konuşmuyorum. içimdeki insanı yavaş yavaş öldürdüler şuan can çekişmekte. artık tipim mi sesim mi garip geliyor insanlara bilemiyorum cidden.

• Ben de aynı durumdayım sorun tip olabilir. Bi at istersen tipini objektif yorumlayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halima şükrettim benimde sevgilim olmadı hiç ama benle konusan insanlar kızlaeroldu hep sayıları azda olsa

• Dostum koridorda benimle göz göze gelmiyorlar diyosun, insanlar seninle neden göz göze gelsin ki? Bu ve bunun gibi şeyleri takma, illa ki sen de gönlüne göre bir kız arkadaş ve arkadaş çevresi bulurusun. Bu yazdıklarından yola çıkarak sana bir de söz bırakayım; "Düşünmek bir tuzaktır, akıl dürter huzuru."
  • futbol, araba ve karı kız muhabbeti yap. Diğer erkekler gibi ol saçma sapan şeylere gül kahkaha at. Öğlen arası futbol oyna. Yaşadığın şeyin tek sebebi farklı olduğunu düşünerek farklı davranman. Sen de onlar gibisin. Sadece farklı bir kabuğa bürünmüşsün... Onu yapmam bunu yapmam diyorsun.. Neden peki?

• fotograf atar mısın.

biraz takında fazla olmuş. yalnızlıktan sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor bunlar.

Yapacak bir şey yok böyle bile olsa özgüvenın olsun işte okulda başarı et sen ınsanlarla degıl ınsanlar senınle ıletısım kurmak zorunda kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedeni şu cümle : "futbol, araba ve karı kız muhabbeti yapmam."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://youtu.be/xR79S0INAMk

• Bunun sebei insanlara karsi fazla cekingen davraniyorsun ve her seyi kafanda fazla kuruyorsun. Birak ani yasa sacma sapan konus. Dusunme oyle cok. Mutlaka bir hobi edin yada spor yap. Yani sen havali ve cool olursan zaten insanlar pesinde dolanirlar. Ama mutlaka spor falan yap ozguvenini gelistir. Insanlari kaybetmekten asla korkma.
  • Hocam BİREBİR aynı durumdayım.
  • bence senin problemin "kendini salmamak"

Sal gitsin ya niye bu kadar kafaya takıyorsun.

Çok sıkıntı olursa psikolojik destek alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.