Şimdi Ara

Bazı Insanlar Çok Cahil... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Sen İ7 savunan adama cahil demişsin ama senin cehaletin o adamınkinden daha fazla.

1. 'si hani adam cahil sen biliyorsun ya o senin yazdığın İ5 4 değil 2 çekirdek.

2. Si gtx 850m ile 950m arasında uçurum bir fark yok.

Fakat sözde senin şu çok bildiğin "4 çekirdek isteyen" oyunların var ya , hah işte orda senin 4 çekirdek sanıp savunduğun i5 çakılırken , gerçekten 4 çekirdeği olan İ7 çatır çatır çatır oynatıyor oyunu

Hadi şimdi millete laf atacağına git yol al.

4 çekirdek ? Evet 2 olabilir ama gerçek 2 sanal 2 etti sana 4 çekirdek ?
    Konumuz oyun ve f/p meselesi, bilmem farkında misin ? Arada uçurum olarak performans farkı olmayabilir ama hertürlü 900 serisi daha performanslı. Yalanmı ?
    Sen daha düşük bir ekran kartı ve 4 fazladan 2 çekirdek için 1000 tl verirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Sanırım hangisinin daha iyi olduğunu soruyorsun. Arkadaşıma laptop aldık o yüzden baya araştırdım, 950m ile 850m arasındaki fark yok gibi bir şey. 2 saniyelik google aramasıyla sen de bakabilirsin. Youtube'da fps kıyaslamaları da var.

1000 liralik farkı da göz önünde bulundurun hocam.

• 2. seçenek daha iyi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

quote:

Sanırım hangisinin daha iyi olduğunu soruyorsun. Arkadaşıma laptop aldık o yüzden baya araştırdım, 950m ile 850m arasındaki fark yok gibi bir şey. 2 saniyelik google aramasıyla sen de bakabilirsin. Youtube'da fps kıyaslamaları da var.

Ekran kartinin performansindan bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ekran kartinin performansindan bahsediyorum.

Benim bildiğim 950 de maxwell mimarisi var doğrumudur ? Biz fiyattanda bahsettik hocam mesela adam 1000 lira fazla verip i7 almayı düşünüyor. Ben onu sorguladım bide biyanda acer biyanda asus var

• i5 4200H 4 çekirdek değil yannız. 4 thread deseniz doğru olurdu. Onu geçtim o iki gpu hemen hemen aynı performanstalar. Başkalarına cahil derken kendinizde aynı kuyuya düşmüşsünüz : D
     Bazı Insanlar Çok Cahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 18 Temmuz 2015; 11:43:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Sen İ7 savunan adama cahil demişsin ama senin cehaletin o adamınkinden daha fazla.

1. 'si hani adam cahil sen biliyorsun ya o senin yazdığın İ5 4 değil 2 çekirdek.

2. Si gtx 850m ile 950m arasında uçurum bir fark yok.

Fakat sözde senin şu çok bildiğin "4 çekirdek isteyen" oyunların var ya , hah işte orda senin 4 çekirdek sanıp savunduğun i5 çakılırken , gerçekten 4 çekirdeği olan İ7 çatır çatır çatır oynatıyor oyunu

Hadi şimdi millete laf atacağına git yol al.

4 çekirdek ? Evet 2 olabilir ama gerçek 2 sanal 2 etti sana 4 çekirdek ?
    Konumuz oyun ve f/p meselesi, bilmem farkında misin ? Arada uçurum olarak performans farkı olmayabilir ama hertürlü 900 serisi daha performanslı. Yalanmı ?
    Sen daha düşük bir ekran kartı ve 4 fazladan 2 çekirdek için 1000 tl verirmisin ?

ht'nin oyunlarda bir getirisi yok sadece bilgilendireyim istedim oyunlarda önemli olan çekirdek performansıdır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.