Şimdi Ara

Bazı Kanallarda Sinyal Yok Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Goldmaster uydu alıcım var birçok kanalda hiçbir sorun olmamasına rağmen Beyaz TV, 24 , TV Kayseri gibi bazı kanallarda sinyal yok uyarısı alıyorum ne yaptıysam olmadı sizin önerileriniz varmı?

• YENİ FREKANSLAR YÜKLÜMÜ EĞER YÜKLÜ İSE LNB DEĞİŞTİR.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

YENİ FREKANSLAR YÜKLÜMÜ EĞER YÜKLÜ İSE LNB DEĞİŞTİR.....

yüklü derken? hepsinin ayarlarını doğru olarak giriyorum lnb de değiştirdim ama sinyal yok diyor..
  • transponder BÖLÜMÜN dolmuş olabilir kayıt etmiyorsa yeni frekansı tamamen tp boşalt tekrar gir ve ayarları cihaz HD ise trtHD frekanslarından %70 üzerinde bırak ve ntv-yada ntvspor frekansıylada ayarları %70 üzerine getir.EĞER olmuyorsa antenin ofseti yamulmuş olabilir.....
  • quote:

transponder BÖLÜMÜN dolmuş olabilir kayıt etmiyorsa yeni frekansı tamamen tp boşalt tekrar gir ve ayarları cihaz HD ise trtHD frekanslarından %70 üzerinde bırak ve ntv-yada ntvspor frekansıylada ayarları %70 üzerine getir.EĞER olmuyorsa antenin ofseti yamulmuş olabilir.....

trtHD frekanslarından %70 üzerinde bırak ve ntv-yada ntvspor frekansıylada ayarları %70 üzerine getir. Biraz eski bi konuyu hortlatıyorum ama ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz? Bu konularda biraz cahilim ve benzer bi sorunum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

quote:

transponder BÖLÜMÜN dolmuş olabilir kayıt etmiyorsa yeni frekansı tamamen tp boşalt tekrar gir ve ayarları cihaz HD ise trtHD frekanslarından %70 üzerinde bırak ve ntv-yada ntvspor frekansıylada ayarları %70 üzerine getir.EĞER olmuyorsa antenin ofseti yamulmuş olabilir.....

trtHD frekanslarından %70 üzerinde bırak ve ntv-yada ntvspor frekansıylada ayarları %70 üzerine getir. Biraz eski bi konuyu hortlatıyorum ama ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz? Bu konularda biraz cahilim ve benzer bi sorunum var

hd yayınlarını ve türksat uydusunu net yakalamak için trthd kalite %89 seviye %70 ve üzeri olacak ntv ve ntvspor frekansları üzerinde de aynı kaliteyi yakalayın ve türksatta nekadar yayın varsa hepsini sıkıntısız aölırsın bunu özet olarak yazdım ama şuan uzun uzadıya anlatıyorum....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

quote:

hd yayınlarını ve türksat uydusunu net yakalamak için trthd kalite %89 seviye %70 ve üzeri olacak ntv ve ntvspor frekansları üzerinde de aynı kaliteyi yakalayın ve türksatta nekadar yayın varsa hepsini sıkıntısız aölırsın bunu özet olarak yazdım ama şuan uzun uzadıya anlatıyorum....

teşekkür ederim cevap için eve gidince antenle biraz uğraşayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.