Şimdi Ara

Bazı PlayStation 3 oyunları PlayStation 5 konsoluna gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı PlayStation 3 oyunları PlayStation 5 konsoluna gelebilir
    Oyuncu topluluğu mevcut konsollar için ses getirecek oyunların çıkmadığından dert yanarken Sony halen geçmişin ekmeğini yemeye kararlı. Firma PlayStation 5 konsolu için PlayStation 3 uyumluluğu sunabilir.

Sony geçmişe gidiyor

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre belirli PlayStation 3 oyunlarının PlayStation 5 konsolunda da oynanabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu oyunların ayrı olarak da satılacağı notu düşülmüş.

Ayrıca Bkz.Redfall Bite Back versiyonunu satın alanlara iade yapılıyor

Sony hangi oyunları mevcut nesle getirmek istiyor veya bu oyunlar için bir performans veya grafik yükseltmesi olacak mı şimdilik belirsiz. Kaynaklar oyunların Sony stüdyolarına ait olacağını tahmin ediyor.

Hali hazırda PS3 oyunlarını Premium aboneler bulut altyapısı üzerinden oynayabiliyor. Uyumluluk hamlesi oyuncuların Premium aboneliğe gerek kalmadan oyunu alarak tecrübe etmesini sağlayacak.

Kaynak:https://wccftech.com/playstation-5-playstation-3-backwards-compatibility/

• Sony geçmişte sattığı oyunları tekrar satmanın peşinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberi okuyanlar için ülkemizde olmadığını da belirtseymişsiniz keşke.Playstation now

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke bazı PS5 oyunları da PS5 e gelse... Hala PS de oynayacak oyun bulmakta zorlanıyorum.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Şuan ps5 özel oyun sayısı 14 görünüyor.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_5-only_games

PC ye çıkan ratchet and clank, gow, retulnal ve helldivers2 hariç miş.

4 senede 19 oyun yapılmış, xbox tarafina da bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 26 Haziran 2024; 10:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Wii u çıktığı zaman oyunları çok az deniyordu wii u exc oyunu bile daha fazla.

• Oyun yapma maliyeti fazlalaştı artık. Ayrıca Wii deki oyunların grafikleri o zamanın teknolojisinin bile altındaydı. Birbirine benzeyen aynı motor üstünden yapılan oyunları piyasaya sürdüler. Bana göre Wii de iyi oyun diyebileceğim 8i geçmez. Bir firma yıl içinde 3 iyi oyun çıkarttı mı tamam deniyor artık. Sony Spiderman 2 den daha yeni kar etmeye başlamış.

2024 yılında rise of the ronin, steller blade, Final Fantasy VII Rebirth ve helldives 2 çıktı ekim dede Silent Hill 2 çıkacak. Şu yıl için bile yapılan oyun sayısı gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 26 Haziran 2024; 11:16:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Wii değil hocam Wii U'dan bahsetmiştim.

• iyi olur gelmesi

• Blur yarış oyunu gelse keşke

• Keşke gelse. PS2 oyunları çok kötü görünüyor.

• Gereği yok bence tüm oyunlari oynadık yapılacaksa remake ve ekstra dlc bölümleri yaparsın efsanelerin yoksa da hiç uğraşamadan yeni ipler çıkarsınlar

• emre456987 kullanıcısına yanıt
    Sen oynadın ben oynamadım.

• Ha gayret Xbox'ın yıllar önce yaptığı yeniliğe ulaşacaklar.

• emre456987 kullanıcısına yanıt

Tüm oyunları oynadık derken? Bütün PS3 oyunlarını bitirmiş olamazsın herhalde? Aşırı abartılı bir yorum atmışsın. Geriye uyumluluğun bütün oyunculara faydası var. Infamous serisi, Killzone serisi, God of War serisi, GTA serisi, Max Payne 3, Resistance, Silent Hill serisi, Heavenly Sword… Bu oyunların gelmesi oyuncuların yararına. Zararına değil.

• Şuan nintendo bile eski oyunlarını swicth e portluyor ve bunu sadece aylık abonelikle sunuyor bencede ps3 ve psp psvita oyunları psstore üzerinden oynanmalı

• Venomstr kullanıcısına yanıt

puppeteer , GTA 4 ve mgs rising gelirse super

• Keşke gelse.

• Fight night 4 ü o kadar çok istiyorum ki

Rising demişsinde hocam, 4. oyunu unutma. Efsanedir. Rising'e 10 basar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.