Şimdi Ara

Bazı Sevinmeyi Bilmeyenler Yüzünden Katil Oluyordum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlığı; hayvanlıkla karıştıranlar yüzünden, ülkemizin başarısını bile rahatça kutlayamıyoruz. Yazık.
  • gurkan senin kapasiten ne kadar söylede ona göre hakaret edim ne kadarını hazmedebilirsin 2 laf söylerim zoruna gider kudurursun orda terbiyeli olun ...biz kimsenin anasına bacısına laf atmayız attırmayız ... silah atılsın demedik atılıyorsa kurusıkı atılsın demek istedik ...

bana karşı terbiyesiz konuşmayın farkındaysanız bişey demiyorum ...zorunuza gidecek kelimeler kullandırtmayın beni terbiyeli ve saygılı olun

bidahaki sefere haber verirsin de düğünden gelirken yolu açarlar sana olurmu mantıklı ve seviyeli bilgili kardeşim ...

o belindeki silahı neden taşıyorsun sen adam vurmak için mi düğünde havaya sıkmak için mi ? düğüne silahla gidiyorsun burda millete hava atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Haziran 2008; 16:31:31 >
  • Böyle insanlardan nefret ediyorum,geçen sefer yaşadığım korku yüzünden bu maçı evde izledik ve maçtan sonra balkona bile çıkamadım. Kurusıkıymış,şuymuş buymuş kimsenin kimseyi korkutmaya hakkı yok,nihat nickli arkadaş da ileride büyüyüp adam olduğunda anlayacak burada ki insanların ne demek istediğini. Ayrıca araba sallamak da ne demek,çok istiyorlarsa gitisinler kendi arabalarını sallasınlar,o arabanın içinde hamile bir bayanda olabilir, kalp hastası bir adamda insanların sağlığı ile oynuyorlar farkında değiller.

Anlayamadığım nasıl utanmadan bir de buraya yazabiliyorsunuz,insan olan azıcık utanır

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

bende dün dışardaydım illaki durmana gerek yok durmasaydın kimse sallamazdı bizide salladılar dün gece yolu kesmişler eğleniyorlar eğlenecekler tabiki herşeye bi kulp buluyorsunuz onu yapma bunu yapma sevinme ... arabadan bize silah sıktık (kurusıkı) her gördüğünüz tabancayı 7,65 sanmayın .... yok doğru sevin yok öyle sevin yok böyle sevin ... hayretsiniz yani

Tamam sen kurusıkı sıkıyosunda biz bunun gercek silah olmadıgını ayırt edemedigimiz için korkuyoruz ve dışarı cıkıp kutlamak için bi yanımız 3.5 atıyor
    İnsanları tedirgin etmeye hakkınız yok
  • quote:

gurkan senin kapasiten ne kadar söylede ona göre hakaret edim ne kadarını hazmedebilirsin 2 laf söylerim zoruna gider kudurursun orda terbiyeli olun ...biz kimsenin anasına bacısına laf atmayız attırmayız ... silah atılsın demedik atılıyorsa kurusıkı atılsın demek istedik ...

bana karşı terbiyesiz konuşmayın farkındaysanız bişey demiyorum ...zorunuza gidecek kelimeler kullandırtmayın beni terbiyeli ve saygılı olun

bidahaki sefere haber verirsin de düğünden gelirken yolu açarlar sana olurmu mantıklı ve seviyeli bilgili kardeşim

Hocam boşver arkadaş biraz sinirlenmiş.Siz böyle yaparsanız zaten biz asla düzelemeyiz

• Bir Kedi Gördüm Sanki nickli arkadaşım sen kaç yaşında adam olduğunu söyle bana sonra cevap vericem sana .... yukarıdaki soruma cavap verin o arkadaşın belinde silah ne arıyordu ?

bazı şeyleri eleştirirken kendimizede bakalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Haziran 2008; 16:35:51 >
  • bu kurusıkı bişi olmaz diyenlerin elinden o silahı alıp kafasına dayayıp sıkmak lazım, nasılsa bişi olmuyormuş ya..

afrika dan beteriz...nooluyor anlamıyorum ki bu kadar sevinilecek....İnsanlık namına bir buluş yapsak şu sevincin onbinde birini görsem atarım kendimi aşşağıya..hiç kimsenin haberi bile olmaz...şu forumda cahit arf kimdir desem , herkes bakar (netten araştırmadan) , tuncer desem millet secerisini sayar...ne biçim bir toplumuz yaw...

yılbaşı olur , anlatmama gerek yok... maç olur havaya ateş açmalar, arabaların önünü kesip zıplatmalar...daha binbir şey..ne rezilliktir ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkankurtay

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Bi patinaj çektir it sürüsü gibi dağılıyolar

Emin ol ki o hayvanlar dağılmaz.

hayvan diyerek yüceltme bunları,
    bunlarda hayvandanda aşagılık oluyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 21 Haziran 2008; 16:40:30 >
  • Ankara Tunalıda da park halindeki bi arabayı kalabalık yolun ortasına çekti yolu kapatmak için. Arabalar zor geçti yanından. Yazık o aracın sahibine. Ne kendini bilmezler var ya. Bi de mendici çocuklar var! Kalabalıkta insanlara vuruyorlar falan kaçıyorlar. Kızlara taciz etmeye çalışıyorlar. İğrenç ya. Onlar yüzünden insan rahatça sevinemiyor. Yanımızda kız arkadaşlarımız var tedirgin oluyoruz.
  • dün franssa da eğlenmeyi bilmeyen baz Türk ler bi fransızın kafasını motor kaskıyla yardılar adam resmen bayıldı öldü dedim kesin ama ölmemiş adam sonradan duydum adam bana göre yüzde yüz haklıydı orada konvoyda olan birçok kişinin plakasını almışlar aralarında muhetemeln bende varım şimdi orda adamlar o adamı Ahmet mehmet dövdü demiycek türk ler dövdü diycek ve adamız biraz daha kötülenecek
  • quote:

Bir Kedi Gördüm Sanki nickli arkadaşım sen kaç yaşında adam olduğunu söyle bana sonra cevap vericem sana .... yukarıdaki soruma cavap verin o arkadaşın belinde silah ne arıyordu ?

Bazı insanlar 15 inde adam olur,bazıları 50 sine gelmiştir ama hala adam değildir bilmem anlatabildim mi? Sizin kimlik yaşınız beni ilgilendirmiyor ancak toplumun huzurunu kaçıran davranışları benimsemiş olmanız ve bunları savunuyor olmanız UTANÇ VERİCİ.

Arkadaşın belindeki silah da kullanmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez ki zaten kullanmamış da,işte aranızda ki fark bu

• quote:

Bir Kedi Gördüm Sanki nickli arkadaşım sen kaç yaşında adam olduğunu söyle bana sonra cevap vericem sana .... yukarıdaki soruma cavap verin o arkadaşın belinde silah ne arıyordu ?

Tam bir Türksün nihat

tam böyle %100 Türk

Aklımdaki kötü Türk modeline mükemmel uyuyorsun.

Seni bu açıdan tebrik ediyorum.

• quote:

gurkan senin kapasiten ne kadar söylede ona göre hakaret edim ne kadarını hazmedebilirsin 2 laf söylerim zoruna gider kudurursun orda terbiyeli olun ...biz kimsenin anasına bacısına laf atmayız attırmayız ... silah atılsın demedik atılıyorsa kurusıkı atılsın demek istedik ...

bidahaki sefere haber verirsin de düğünden gelirken yolu açarlar sana olurmu mantıklı ve seviyeli bilgili kardeşim ...

o belindeki silahı neden taşıyorsun sen adam vurmak için mi düğünde havaya sıkmak için mi ? düğüne silahla gidiyorsun burda millete hava atıyorsun

Kardeşim o anki durumumu bilmediğin için yorum yapıyorsun.Arabada ablam var kız ağlıyor elemanlar gülüp hala arabayı sallıyor.
    Bu arada silah konusuna gelince,babam astsubay emeklisi silah arabada kalıyor.
    Kötü söz söyledi isem özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkankurtay -- 21 Haziran 2008; 17:00:05 >

• he şunuda söylim gürkan senin yerinde ben olsam ne yapardım söylim o silahı çeker gösterirdim bak bakalım ortada bitane adam kalıyormu ..kimin bacısına laf diyorlar .. adamın ümmüğünü sıkarım ....

he şunuda söylim bizim aracıda durdurdular ama ben durmasam durmayabilirdim yani ... kendim istedim ve durdum bağır çağır 2 salladılar sonra çocuk elindeki bayrağı kaputa koydu öptü ve bırakdılar hatta içlerinden biri abi teşekkürler bile dedi ... ben kimseye haklısın yada haksızsın demedim ... yendikmi kardeşim çıkarım ve eğlenirim ben kimsenin anasıyla bacısıyla işim olmaz ...işi olanlarıda çekerim kenara emin olabilirsin..neyse geçmiş olsun

+ olarak judith ebet %100 türküm sen %99 türksen o senin sorunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Haziran 2008; 17:06:45 >
  • Gecenin birinde ikisinde basbas korna çalıp hele hele silah sıkmak magandalıktır, çapulculuktur. Kendi yaptığınız saygısızlığı bari herkese mal etmeye çalışmayın.
  • Hep aynı şeyi yapıyorsunuz. 3-5 kişi için bunu bütün millete mal ediyorsunuz. Bunlar yüzünden Türkiye'nin kazanmasını istemiyorum gibi laflar ediyorsunuz. Onun yerine bunları temizlemenin yolunu arasanız.
  • tamam bundan sonra almanyayı yenersek gündüzü bekleriz öğlen saatlerinde çıkarız seviniriz ...

evlenirkende konvoy falanda yapmayın siz ....ben evimde rahatsız olurum.... evden balkona çıkıp söverim bende... kornada çalmayın davul zurnada olmasın rahatsız oluyorum ...

nasıl eğlenelim o zman hüzünlerimizi sevinçlerimizi nasıl yaşayalım onu söyle bari

+ haplo yu tebrik ederim anafikrşi güzel yakalamış gece 1 de çıktım sevindim diye ... başka derecede miletin anasına bacısına sarkanlarla aynı kefeye koyuluyoruz laf yiyoruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Haziran 2008; 17:28:00 >
  • quote:

he şunuda söylim gürkan senin yerinde ben olsam ne yapardım söylim o silahı çeker gösterirdim bak bakalım ortada bitane adam kalıyormu ..kimin bacısına laf diyorlar .. adamın ümmüğünü sıkarım ....

he şunuda söylim bizim aracıda durdurdular ama ben durmasam durmayabilirdim yani ... kendim istedim ve durdum bağır çağır 2 salladılar sonra çocuk elindeki bayrağı kaputa koydu öptü ve bırakdılar hatta içlerinden biri abi teşekkürler bile dedi ... ben kimseye haklısın yada haksızsın demedim ... yendikmi kardeşim çıkarım ve eğlenirim ben kimsenin anasıyla bacısıyla işim olmaz ...işi olanlarıda çekerim kenara emin olabilirsin..neyse geçmiş olsun

+ olarak judith ebet %100 türküm sen %99 türksen o senin sorunun

Nihat kardeş yemin ediyorum yol kapalıydı yaa...Otobüs harici arabaya geçit vermiyorlar sıyrılayım arasından.Dışarı çıksan saldıracaklar bıçaklı dolaşan da vardır alkolikte.Neyse ucuz atlattım diyebilirim ama düğün neşem gitti.

• @ C4NK;
    harbi sen sorunlu birisin.Fakesin galiba..Ben maç için eğlenmiyordum veya onun için dışarı çıkmadım!Düğünden geliyordum bütün arabaları deli gibi sallayan elemanlara yakalanmamak için yolun kaldırım kısmından gittim ama nafile.Durdurup içeri laf atmaya başladılar ne yapsaydım kapıları açık bende mi onlar gibi vahşi olsaydım.Ablam var içerde mecbur kaçıcam.Türkiye yendi diye göz mü yumayım olanlara..
    Silah konusuna gelince;
    Babam emekli astsubay ve silah 7/24 arabada gizli bölmede duruyor ufak kardeşimiz var diye eve getirmiyor.O gün aldım taktım belime.Kötü kasıt yoktu zaten düğüne öyle girmedim.Anlamadığın veya anlamakta güçlük! çektiğin yer varsa yazabilirim.Aynı yerde olursan sen tekrardan ordan geçerim.
    Haa bu arada ara gaz verme onları çıldırtmak için değil yoldan çekilmeleri içindi.El ile çekilin diyorum anlamadılar o oyüzden!

• -
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.