Şimdi Ara

Bazı Sevinmeyi Bilmeyenler Yüzünden Katil Oluyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ablamla düğünden geliyorum bozyaka kavşağında yolu 100 kişi kesmiş arabalara geçit vermiyorlar üstüne üstlük gelen arabaları lastikleri havalanıncaya kadar sallıyorlar.Elimle işaret ettim kaçılın geçeyim diye olmadı.Debreja basıp ara ara gaz veriyorum sesten kaçılsınlar diye yine olmadı.Yavaş yavaş geçmeye çalıştım arabayı sallamaya başladılar.Geçmem lazım çünkü ablamda etek var laf atacaklar.Kapıları camları kapattım açmaya çalışıyorlar.Lastikler havalanınca (eminim havalandı tekerlerkler araba takla atacak nerdeyse) bende gaza bastım.Kaportaya 3-5 kişi düşürdüm,kimisini de arabanın vurmasıyla itekledim.Bu seferde arabaya tekme ve yumruk atmaya başladılar.Belimde silah var inip sıksam suçlu yine ben olacağım.Neyse elemanın tekinin yol vermesi ile sıyrıldım o kargaşadan.

Eğer böyle sevineceklerse Türkiye'nin maç kazanmasını istemiyorum.

• Çıktık arkadaşlarla yürüyerek Kızılay'a gideceğiz...
    İşte kalabalık dev Türk bayrağı sallıyoruz filan eğlenceli...
    Kavşakdan geçiyoruz şerefs.zin biri çıkardı elini arabanın camından silah sıkıyor gelde sövme bu adama...
    O kadar uyardılar eğlenmeyi bilin başkalarının canına kastetmeyin diye
    Yok böyle bir şey ne kadar duyarsız,ne kadar bilinçsiz insanlarımız var...
    Neyse sinirlerini bozma diyeceğim ama yarı finale çıktığımızda böyle oldular Allah'ın izniyle Almanya'yı yenersek nasıl canavarlaşırlar bilmiyorum artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 21 Haziran 2008; 12:45:09 >
  • Temiz bir toplum için start verilmeli artık
  • Bi patinaj çektir it sürüsü gibi dağılıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Bi patinaj çektir it sürüsü gibi dağılıyolar

Emin ol ki o hayvanlar dağılmaz.
  • bende dün dışardaydım illaki durmana gerek yok durmasaydın kimse sallamazdı bizide salladılar dün gece yolu kesmişler eğleniyorlar eğlenecekler tabiki herşeye bi kulp buluyorsunuz onu yapma bunu yapma sevinme ... arabadan bize silah sıktık (kurusıkı) her gördüğünüz tabancayı 7,65 sanmayın .... yok doğru sevin yok öyle sevin yok böyle sevin ... hayretsiniz yani
  • Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde maç sonrası havaya ateş açılmasından dolayı 13 kişi yaralandı.
    Sevinmeyi bilmeyenlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanları neden tedirgin ediyorsunuz ki? Bana ne sizdeki silah kuru sıkıysa? Ben anlayabilir miyim oradan ailesiyle eğlenmeye gelen bir vatandaş olarak? Ne iğrenç bi huy ve adettir bu böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İnsanları neden tedirgin ediyorsunuz ki? Bana ne sizdeki silah kuru sıkıysa? Ben anlayabilir miyim oradan ailesiyle eğlenmeye gelen bir vatandaş olarak? Ne iğrenç bi huy ve adettir bu böyle.

Aynen, kimseyi korkutmaya hakkınız yok.
  • dün bizde çıktık eğlendik tur attık 20 kişil bir grup olarak yolu kestik her arabayı salladık filan harikaydı ama kimsede silah çıkartmadı tatsızlık çıkmadı keşke heryer bizim bura gibi sevinseydi bende çok şaşırdım tatsızlık çıkmadığına ama Almanyayıda yenersek düşünemiyorum
  • Meskün mahalde silah kullanmak her halükarda kanundışı zaten. (Kolluk kuvvetleri vs. hariç). Keza silah ile sıkamazsınız ama kurusıkı ile sıkabilirsiniz diye bir anlayışı kabul etmek imkansız. 80 yaşında kalp hastası birinin yanında ateşlediğinde onu namludan bir şey çıkıp çıkmamasına bakmaz malumunuz. Ayrıca her gördüğümüzü 7.65 zannetmiyoruz çünkü sadece 7.65 değildir silah çapı hehe. (Geçen akşam Göztepe sahilde birinde elemanın teki belimi sıktı bu sıcakta diyip çıkardı masaya koydu kurusıkıyı kasıla kasıla nasıl bir anlayıştır bu. Silah adabı farklı bir şeydir, taşıması sadece somut ağırlığı kadar değildir. Çok daha fazladır. Ama işte kurusıkı mantar tabancası gibi kolay bulunabildiğinden o adaba sahip olunması da imkansız. Çoluk çocuk işi kısacası)
  • bende dün aksam saydırdım ama milleti içinde değil çatıya çıktım maç bitince bi güzel saydırdım sonra silahsız bi şekilde çıkıp gezdim bizimde arabayı salladılar nolcak bukadar büyütülcek bi olay deil
  • Kuru sıkı için doğal olarak diyemeyeceğim de. Şu havaya sıkma olayı (Silahlar için konusuyorum) hiç de masumane bir şey değildir. Balistik diye bir bilim var hani. O namludan çıkan çekirdek havaya sıksanız dahi havada izlediği yol sonunda serbest düşüşü sonrasında bile birini yaralamaya yetebilir. Hatta örnekleri vardır. Yani sıkarsınız havaya 4-5 sokak ötede ya da daha uzak bile olabilir birini yaralarsınız. Esenderede oturuyorum, önü apartmana dönük bir arabanın kaputunda bir adet kurşun deliği var geçen maçtan varın siz hesap edin.
  • biizm lojmanda adamlar m-16 larla 5 jarjör boşalttılar siz gene iyisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

bende dün dışardaydım illaki durmana gerek yok durmasaydın kimse sallamazdı bizide salladılar dün gece yolu kesmişler eğleniyorlar eğlenecekler tabiki herşeye bi kulp buluyorsunuz onu yapma bunu yapma sevinme ... arabadan bize silah sıktık (kurusıkı) her gördüğünüz tabancayı 7,65 sanmayın .... yok doğru sevin yok öyle sevin yok böyle sevin ... hayretsiniz yani

Senin gibi sevinenler yüzünden maç kazanmamızı istemiyorum zaten.
    Ben yol tamamen kapalı diyorum sen durmasaydın diyorsun.Kimlik yaşın ile zeka yaşın arasında uçurum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkankurtay -- 21 Haziran 2008; 14:12:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gurkankurtay

quote:

bende dün dışardaydım illaki durmana gerek yok durmasaydın kimse sallamazdı bizide salladılar dün gece yolu kesmişler eğleniyorlar eğlenecekler tabiki herşeye bi kulp buluyorsunuz onu yapma bunu yapma sevinme ... arabadan bize silah sıktık (kurusıkı) her gördüğünüz tabancayı 7,65 sanmayın .... yok doğru sevin yok öyle sevin yok böyle sevin ... hayretsiniz yani

Ben yol tamamen kapalı diyorum sen durmasaydın diyorsun.Kimlik yaşın ile zeka yaşın arasında uçurum var.

zeka yaşım seni ilgilendirmez terbiyesiz herif ... nasıl sevinmem gerektiğini sana soracak değilim ... sen sevinme git evinde otur kimse sana çık sevin demedi

• adamın biri çıkıp elindeki gerçek silahla arabadaki kurusıkı olanı vursa suçu ya olmaz yada çok az olur. biliyormusunuz.

öyle bir durumda fark anlaşılmaz. hatırlarsanız bir tiyatro oyuncusu böyle öldürülmüştü
  • quote:

quote:

adamın ablası warmıs etek metek (+ içlerinde alkolu fazla kaçıranlarda warsa )arabada camı kapıyı açmaya çalısmıslar nihat1551 empati kur hacı

• quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

quote:

quote:

adamın ablası warmıs etek metek (+ içlerinde alkolu fazla kaçıranlarda warsa )arabada camı kapıyı açmaya çalısmıslar nihat1551 empati kur hacı

İşte o bunu anlayamıcak kapasitede !
    Elemanlar hem kapıyı açmaya çalışıyor hemde arabayı sallayıp camlara vuruyor.Başına gelmeyen bilemez.

• quote:

quote:

quote:

zeka yaşım seni ilgilendirmez terbiyesiz herif ... nasıl sevinmem gerektiğini sana soracak değilim ... sen sevinme git evinde otur kimse sana çık sevin demedi

Kendini belli ediyorsun.Okuduğunu aklında tutabilsen benim maç için sevinmeye gitmediğimi bilmen lazımdı.Ben düğünden geliyordum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.