Şimdi Ara

Bazı şeyler için yine geç kalmışlık hissi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha cok var diyodum da az kaldigi gercegi de geldi anlik olarak dmmdms kafayi yicem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

• ben de tam olarak sizin gibi orijinalin mavi ve pembe testlerini çözmeyi düşünüyorum

• Hocam 140 test var ya. Ölüm gibi olacak bizim için. Sınava yetiştiririz umarım

• en azından benim limit ve türev bitik, bayağı bir test ediyor onlar. kalanına ne yapacağımı bilmiyorum ama umarım yetişir, endişeli olacağım yoksa

• Oldugu kadar artik elimizden geleni yapalim da

• eyupresul E kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam

• Bir anda belirip ardindan aniden kaybolan ders calisma hevesim,erteleme hastaligim,bazen kendimi kandirip salakça egoist tavirlar sergilemem,kendimi rahatlatmak için ulan oturayim da bi program yapiyim diyip yaptiktan sonra bir daha yüzüne bakmamam,mükemmelliyetçi davranmaktan dolayi en ufak aksilikte her şeyi berbat etmem,düşündüklerimin hayallerimin sadece bir idea olarak kalması ve onlari hayata gecirebilmem icin bir aksiyon sergilemem gerektigini bildigim halde goz gore gore bazi şeyleri hala düzeltmemem belki de düzeltememem,iradesizlik,potansiyelimin oldugunu ama calismadigimi dusundugum icin 2. mezuna kalmam ve ulan potansiyel ne demek awk ? bunu kim aciklayacak sorusunu kendime sormam ve yanitini da belki de bu potansiyelin içinde en basitinden calisabilmek , bu iradeye sahip olabilmek olarak verdigim ve bu yuzden 3 yilimi berbat ettigimi dusunmem 3 yilimin ozeti galiba .d 3 yilim yok abi yok anlat desen anlatamam sporu birakicam 1 yil ara veririm ders calisicam dedim 3 yil oldu 50 kilo aldim saglik 0 ulan bari ders calissaydikta ilk sene gitseydik 1 sene sporsuzluk feda olsun da 3 yilin ardindan eger bu sene de istedigime kavusamazsam yuh olsun artik bana.Bi türlü kendimi şu sktimin dersine veremiyorum abi napalim artik. İkinci mezun senem 12 ve ilk mezunda adam akilli calismadim ama her ne olursa olsun bu sene gec kaldim demek koyuyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

okurken kendimi buldum yapışıcam dudağına az kaldı bu kadar haklı olma her seferinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7448022B3 -- 22 Nisan 2022; 5:24:40 >
    cv

Ben üniye geçtim. Yine aynı şeylerden müzdaribim. Her şey farklı olacak, dedim ama bir gıdım çalışamadım. Devamlilik %60'larda, yine A-, A alacağım muhtemelen ama idealden o kadar uzağım ki. Sonunda fark ettim ki insanlar hiç gibine takmıyor. 50 onlar için iyi bir not. Benim çalışmadım diye A almaya utanacağım dersten elalem kalmadığı için övünüyor. Zaten ülke gündemi de moralimi bozuyor. Yeşil kart çıkarsa okulu bırakıp giderim Amerika'ya çünkü mezun olana kadar savaş çıkacak muhtemelen ve o zaman da çok geç olacak. Ülkede kalıp canımı riske atmaya da değmez.

• Bu arada bok gibi programla bile 20k'ya koklayarak girilir. İlk 1k ise planli calismam lazim.

• Hocam bakın ta 22 Nisanda orijinal başlamışım ki o zaman bizde lti de vardı yani düzgün planlamayla yetiştirilebilir @imlosingmysanity

• Hocam tyt matematik adına bitirdiniz mii

Deneme odaklı gitsek şöyle ortalama bir sınavda 35 yapabilir miyiz? Soru bankalarına eksik olduğumuz konuda döneriz tabii...

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt için ben yazın ve sonbaharda toplam 2 kitap cozmustum yeterli olmuştu. Konu eksiginiz yoksa kendinize güveniyorsanız 35 yapılır bence tytde de çözmeden

• Bir yorumunuzu gördüm de soru bankası çözemediğim için ilk sene patladım vs o korkutuyor. Ama bu saatten sonra da soru bankasına vakit ayrılmaz gibi sıfırdan.

• konudaki hesaplara bak bee şampiyonlar ligi gibi işte tam da dediğim şey bu, bu adamlar bu zamanlar +100 +70 yapıyordu

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Hocam onda tek sorunum soru bankası cozmemek değildi konuları da dogru düzgün bilmiyordum

• Hesap kalmamış ki hepsi silinmiş

• hatırladımm geçen yıl takipteydim hocam, geç olsa da çok tebrik ederim bence de yetişecektir bir bölüm bitti bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.