Şimdi Ara

Bazı şeyler için yine geç kalmışlık hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı bunu yaşayan mezunlar ? AYT için ne geometri kitabı çözdüm ne matematik. Karekökü daha yeni bitirdim. Hiç hayal ettiğim gibi değildi. Netlerimin iyi gelmesi bir nebze olsun rahatlatıyor ama sanki yine geç kaldım

• Bir anda belirip ardindan aniden kaybolan ders calisma hevesim,erteleme hastaligim,bazen kendimi kandirip salakça egoist tavirlar sergilemem,kendimi rahatlatmak için ulan oturayim da bi program yapiyim diyip yaptiktan sonra bir daha yüzüne bakmamam,mükemmelliyetçi davranmaktan dolayi en ufak aksilikte her şeyi berbat etmem,düşündüklerimin hayallerimin sadece bir idea olarak kalması ve onlari hayata gecirebilmem icin bir aksiyon sergilemem gerektigini bildigim halde goz gore gore bazi şeyleri hala düzeltmemem belki de düzeltememem,iradesizlik,potansiyelimin oldugunu ama calismadigimi dusundugum icin 2. mezuna kalmam ve ulan potansiyel ne demek awk ? bunu kim aciklayacak sorusunu kendime sormam ve yanitini da belki de bu potansiyelin içinde en basitinden calisabilmek , bu iradeye sahip olabilmek olarak verdigim ve bu yuzden 3 yilimi berbat ettigimi dusunmem 3 yilimin ozeti galiba .d 3 yilim yok abi yok anlat desen anlatamam sporu birakicam 1 yil ara veririm ders calisicam dedim 3 yil oldu 50 kilo aldim saglik 0 ulan bari ders calissaydikta ilk sene gitseydik 1 sene sporsuzluk feda olsun da 3 yilin ardindan eger bu sene de istedigime kavusamazsam yuh olsun artik bana.Bi türlü kendimi şu sktimin dersine veremiyorum abi napalim artik. İkinci mezun senem 12 ve ilk mezunda adam akilli calismadim ama her ne olursa olsun bu sene gec kaldim demek koyuyor bana
  • Aynı durumdayız .d çözmem gereken o kadar çok ayt denemesi var ki özellikle matematikte neden bilmiyorum hepsine bakasım var ama cidden zor .d bunun yanında konu tekrarları yanlış gelen soruyu sbden çözmek derken benim bakmak istediğim ayt matematik denemeleri siyah poşet içine koyulacak gibi.

Hesaplama yaptım 14 gün fire hakkıyla ayt matematikten istediğim tüm deneme setlerini bitirebiliyorum umarım biter

Ben bir iki sbye baktım geometride de yarım bıraktığım iki kitap var matematikte 3sbyi tamamen taradım da pek etkileri yok gene yaptığımı yapıyorum .d pek takma o mevzuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Nisan 2022; 0:38:2 >
  • ayt için geo kitabına gerek yok konular aynı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7448022B3 -- 22 Nisan 2022; 0:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım hallederiz hocam ama bu psikoloji adamı yoruyor

• Hocam işimi şansa bırakamam günde 1 saat artık bakacağım mecbur

• ben de ayt 1 sbyi en azından tam çözmek isterdim. karekök ltiye kadar çözdüm 3d yarısı çözdüm 345 sadece orijinalleri çözücem.

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt

Hocam ben yarından itibaren orijinale de başlamayı düşünüyorum ya. Çok geç kaldım gibi ama mavi testler yetişir umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam istikrar varsa günde 2 testte falan mayıs sonuna biter bence.

345 ösym+orijinal çok rahat biter max 2 haftanı alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7448022B3 -- 22 Nisan 2022; 5:29:31 >

evet hocam bir şekilde çözeceğim. mavi ve pembe testler toplam 140 test gibi bir şey yapıyor günde 3-4 test çözünce anca yetişiyor

• Hocam netler iyi geliyorsa niye daralıyorsun ki zaten, en çok kitabı çözen değil neti en yüksek yapan kazanıyor. Ben çözdüm de ne oldu, 3 aydır ne mat ne geo sb açıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erteleye erteleye sınavı getirdim, mezuna kalmama rağmen tyt fen ve analatik, pkob bitmedi 🧐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sınavda 2021 gibi özgün ve zor sorular gelirse diye farklı soru tipi görme açısından çözmek istiyorum

• nedengerekli kullanıcısına yanıt

hocam tyt fen rahatlıkla halledersiniz. Zaten biyo ve kimya sizi çok zorlamaz fizikte de ilk kısımlar biraz daha kolay

• 3D nin ayt geo sb gayet güzel 270 sayfa falan her testten 2 3 soru çözsen bile güzel olabilir. Ben yarısını falan çözdüm. Şuanlık daire ve çember en beğendiklerim. Testleri özellikle de alan soruları gayet zordu.tam sınav tadındaydı.

Bir soru bankası bitirmek şart değil bence. Üçgenleri sağlam oturtmuşsanız ve şekil üzerinde verilenlerle bağlantıları kurabiliyorsanız pek sıkıntı yaşamazsınız. Denemelerdeki doğru ve yanlışlar da nasıl bir yön izleneceğini gösterebilir.

• LuanM L kullanıcısına yanıt

Hocam geometriyi denemelerde gayet rahat yapıyorum ama SB deki soruları yapamıyorum. 3D ayt geo çok zor diye duydum o yüzden acil çözmeyi düşünüyorum elimde 2021 basımı var

• Sahura kalktim kalkar kalkmaz bu dusunce geldi aklima :((

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sene başında ayt matematikten 3 kitap çözerim diyordum biri zor bitti

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

Hocam herkes bu psikolojide anlaşılan. Mezunluk zor iş

• Tam olarak öyle hocam. Siz başka kitap çözmeyi düşünüyor musunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.