arkadaşlar bu durum bugün başladı ve bazı sitelere giremiyorum.siteler hiçbir şekilde illegal değil tamamiyle legal.dns ayarı falan denedim de hala devam ediyor,ne yapmalı?
virüs programı varsa güvenlik duvarı v.s engellıyor olabılr ..ayarlarda değişiklik yaptınız mı yada bir güncelleme .. normal kullanım dışında ne gibi bir durumdan sonra böyle oldu
İnternet servis sağlayıcısıyla ilgili bir problem olabilir, ben de aynısını yaşadım ve hala yaşıyorum da... Çok vakit bulamadığımdan üzerine düşmüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
virüs programı varsa güvenlik duvarı v.s engellıyor olabılr ..ayarlarda değişiklik yaptınız mı yada bir güncelleme .. normal kullanım dışında ne gibi bir durumdan sonra böyle oldu
normal kullanım dışında birşey olmadı
modemi resetleyıp tektae kurun ..olmadı sıstemı vırus taraması yapın .. tabi sorun hala düzelmediyse en son neler yaptınız bılemıyorum ..
uydunet mı ?
uydunet değil
ttnet kullanıyorum
bu forumda gezerken birinde okumuştum tt netde sorun varmış dedi o da sn gibi dns felan değişmiş ama sen elimden geleni yapam diosan oto ip al elle ver ultrasuf hotspot gibi programlar war onlarla gırmeyı dene
ilginç bir şekilde kendiliğinden düzeldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme