Bildirim
Bazı siteler sadece yazılar gözüküyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çerezleri ve önbelleği falan temizle.Nasıl yapılcağını bilmiyorsan CCleaner kullan :) Kolay gele
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: medal55
Çerezleri ve önbelleği falan temizle.Nasıl yapılcağını bilmiyorsan CCleaner kullan :) Kolay gele
temizlemiştim bilgisayar hakkında okadar cahil değilim canım ben :) onu bende yaptım ama düzelmediği için konu açtım :) -
He tamam :) Tarayıcını güncelle o zaman yada tarayıcını değiştir.Bu arada internet hızındanda kaynaklı olabilir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
internet hızından kaynaklanan bir sorun f5 yapınca geçer sistemsel bir şey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: KırıK yumurta
internet hızından kaynaklanan bir sorun f5 yapınca geçer sistemsel bir şey değil
f5 yapınca maalesef geçmiyor internet hızı aslında kötü değil yani twitter dada böle oluyor ama facebookda bir sorun yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X