Şimdi Ara

bazı sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar. internette bazı sitelere çok kısa zamanda girebilirken bazı (2 ayrı site) sitelere giremiyorum.

acaba hiç aklıma gelmiyor ama site yöneticileri tarafından engellendim mi ,(yalnız üye adımla girmiyorum sitelere- hiç açılmıyor) yoksa bilgisayarıma ben bilmeden evdekiler şu şu siteler diye engel mi koymuş. araçlar seçeneklerden baktım site ismi yoktu bu arada.

başka ne ihtimal ya da çözüm olabilir

saygıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 2 Eylül 2005, 11:02:22 >

• hangi sitelermis verseydin denerdik...

olası sebepler..

firefox kullaniyorsun bazen sitelere girmeme durumu olabiliyor cok hizli acmaya calistigi icin
    siteler tarafından forumsa banlanmis olabilirsin..
    firewall yada windows'un kendi bloklayıcısı tarafından blok koymus olabilirsin o sitelere..
    siteler kapanmis server bozulmus vs. vs. olabilir..
  • dns den kaynaklanabiliyor bazen..
  • hocam sağol

arkadaşın bilgisayarından denedik o girdi

dns ayarlarını yada başka ihtimalleri biraz açar mıyız
  • hocam geçen haftaya kadar bende bazı sitelere giremiyordum sonra anadolurock 'tan bir mail aldım böylece düzelttim aynen kopyalıyorum

Türk Telekom’un DNS lerinden kaynaklanan sorunlar sebebiyle bazı üyelerimizin Anadolurock.com'a bağlanamadığını tespit ettik. Bu sorunu yaşayan üyelerimizin öncelikle şunu bilmelerini isteriz ki sorun bizden değil Türk Telekom'un DNS kayıtlarını güncellememesinden kaynaklanmaktadır. Bu sorun geçici bir sorundur ve muhtemelen bir kaç güç içerisinde düzeltilecektir. Bu geçici süre zarfında sitemize bağlanmak isterseniz aşağıdaki ayarları bilgisayarınıza uygulayabiliriniz. Bu ayarlardan sonra sitemize sorunsuz bir şekilde bağlanabileceksiniz.

Anadolurock.com'a giremiyorsanız bilgisayarınızda yapmanız gereken ayarlar:

-Browserınızdan (tarayıcı) Araçlar > Internet Seçenekleri > Bağlantılar sekmesine gelin.
    - Pencerenin alt tarafında bulunan "Yerel Ağ Ayarları" butonuna tıklayın.
    - Açılan pencerede "Yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın" seçeneğini işaretleyin.
    - Adres kısmına 195.175.37.7 Bağlantı Noktası kısmına 8080 yazın ve Tamam tuşlarına basarak pencerelerden çıkın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.