Opera ile açamadığını belirten arkadaş Opera Turbo'yu aktif edersen açılır. Bende ****.se açılmıyor Opera Turbo'yu aktif yapınca açılıyor.
Bende DNS değiştirip giriyordum bugün internet bağlantısını bile açmıyor bu DNS le bide otamatik al dediğimde facede profil resimleri görünmüyor twitter da şaçma sapan açılıyor.Ama yabancı siteler çok rahat açılıyor anlamadım...141.211.144.17 ve 141.211.144.15
xhamster e giremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: eyvaan
xhamster e giremiyorum
girmeyiver o siteyede gereksiz.
çok ilginççç
quote:
Orijinalden alıntı: ZionYıldızı
quote:
Orijinalden alıntı: eyvaan
xhamster e giremiyorum
girmeyiver o siteyede gereksiz.
Bende Giremiyorum Nedir ne Değildir? Girebilen arkadaşlar varsa nasıl olduğunu Yazabilirler mi?
Araçlar - internet seçeneleri - bağlantılar - yerel ağ bağlantıları - proxy sunucusu bölümüne
Bende çalışan ÖR: Adres kutucuğuna: 195.138.88.105 - B Nok kutucuğuna : 3128 yazıp tamam siyoruz interneti onar dıktan sonra SADECE YURT DIŞI SİTELERİNE GİREBİLİRSİN.
YURT içi için yaptığını iptal edersin... Geceden beri uğraşıyorum ancak bu kadar...
helalll!!! aynen oldu
quote:
Orijinalden alıntı: os_izmir
quote:
Orijinalden alıntı: mematiii24
Abiler ben sorunu sadece yurtsışı siteler için hallettim şöyleki İE kullanıcıları için
Araçlar - internet seçeneleri - bağlantılar - yerel ağ bağlantıları - proxy sunucusu bölümüne
Bende çalışan ÖR: Adres kutucuğuna: 195.138.88.105 - B Nok kutucuğuna : 3128 yazıp tamam siyoruz interneti onar dıktan sonra SADECE YURT DIŞI SİTELERİNE GİREBİLİRSİN.
YURT içi için yaptığını iptal edersin... Geceden beri uğraşıyorum ancak bu kadar...
helalll!!! aynen oldu
Fakat bu yöntemi uygularken yabancı sitelerdeki hesaplarınıza girmeyin proxy üzerinden.Çünkü eğer log tutuluyorsa, ki büyük ihtimal tutuluyodur.Her işlem görülebilir admin tarafından.
quote:
Orijinalden alıntı: bardok
Google dns ile link açılıyor. 8.8.8.8 8.8.4.4
Hocam google dns daha mı iyi hız olarak ? kotalı internet kullanan birisi için kota aşımında fark eder mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: farego
quote:
Orijinalden alıntı: bardok
Google dns ile link açılıyor. 8.8.8.8 8.8.4.4
Hocam google dns daha mı iyi hız olarak ? kotalı internet kullanan birisi için kota aşımında fark eder mi ?
evet daha hızlı ama kota olayını bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alphan73
Arkadaşlar, girebilen var mı? Yardım lütfen!
Onlara sadece proxy fayda ediyor bende anlamadım neden oyle olduğunu
SecurityKISS Tunnel 6 aylık kampanya yapmıştı vpn ile bütün sitelere giriyorum.Giriyorum da hız 80kb ne işime yarıyor :) Dns için DnsJumper kullanıyorum. http://sordum.3eeweb.com