kablo modem kurduktan sonra hotmail, yahoo gibi sitelerdeki maillerime ulaşamıyorum. ie5.0'ı, 6.0 a yükselttim, windows update yapmama izin vermiyor, sayfada takılıp kalıyor. bazı sitelere hiç giremiyorum. bazılarında gizlilik raporu uyarısı alıyorum. çok şey denedim çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorun benimde basıma geldi .Kablonete telefon actıgımda cozum olarak bana komik gelecek ama isletim sistemini yeniden kurun dediler.Bende oyle yaptım ve su anda hic bir sorun yok .Ayrıca proxy yardımıylada cıkabiliyorsun ama o zaman cok yavas oluyor.
Ağ ayarlarınıza DNS sunucusu adresini elle siz girin. TTNET DNS sunucu iplerini işleyin bunu denediniz mi bilmiyorum tabii?
Saygılar..
windowsu update etmeme izin vermiyor, %66 sayfasında donuyor, bir şekilde devam ettiğimde hata mesajı veriyor. Eğer çözemezsem CD ile yeniden windowsu yükleyeceğim. Cystein, ağ ayarlarımı modem klavuzunun belirttiği gibi kurdum, DNS sunucusu devrede olmayacak şekilde işaretlemem gerektiği yazıyor. 10 gün falan önce bi arkadaş benzer sorun yaşamış ve telekomdan ip sini değiştirterek çözmüş, bakalım tüm bunları deneyeceğim sırayla.. sonucu bildireceğim, teş
modem bağlantısız açtıktan sonra explorerdaki tüm güvenlik, gizlilik ve gelişmiş ayarları defaulta getirdim. Tüm explorer tanımlama bilgilerini, cookiesleri, sertifikaları, temp. int. files içeriğini boşalttım. tekrar modem bağlanmış şekilde bilgisayarı açtıktan sonra Zone Alarm programını devredışı bıraktım. Herşey düzeldi. Büyük olasılıkla zone alarmın eski explorer ayarları etkiliyordu. Şimdi uninstall ettim, sonra tekrar yükleyince bilmem ne olur artık.
Aman be adanova :) Desene ilk başta bende Firewall yüklü diye. Kesin Firewall ilk bağlantıda sorunca blok falan etmişindir giremediğin siteleri. Firewall kullanan arkadaşlar bu tip bağlanma sorunu yaşarsanız Firewall ayarlarınıza bakın. Eğer Firewall kullanacak deneyime sahip değilseniz hemen uninstall edin programı öğrenene kadar da bence yüklemeyin.