Şimdi Ara

bazı sitelere girmiyor neden? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar speedtest ile yaptığım testler sonucu her ülkeye bağlanabiliyorum.860-900 kb hızları arasında değişiyor.
    Ama sorunun nerden kaynaklandığı konusunda bir düşüncem var.Yeni gelen Vdsl2 hizmeti olabilir bence.
    "Kaş yaparken göz çıkarmak" gayet yerinde bir deyim olur. Eğer yanlış düşünmediysem.
  • Lanet olsun sabah bazı yabancılara girip bazılarına girmiyordu. Google bile hiç açılmıyor şuan. Tükürüreyim bu telekoma lanet olsun, çileden çıktım artık olur mu böyle şey yahu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Beramus_

Arkadaşlar speedtest ile yaptığım testler sonucu her ülkeye bağlanabiliyorum.860-900 kb hızları arasında değişiyor.
    Ama sorunun nerden kaynaklandığı konusunda bir düşüncem var.Yeni gelen Vdsl2 hizmeti olabilir bence.
    "Kaş yaparken göz çıkarmak" gayet yerinde bir deyim olur. Eğer yanlış düşünmediysem.

aynen kardeş sabah aradık bızede bu yenı gelen sıstem yuzunden calısmalar oldugu

bununda bır kac gun surebılecegı soylendı ama msn bıle gıremıyoruz yaaa

• diğer başlığı neden sildiniz yöneticiler diğer başlık daha önce açılmıştı yada kurallara aykırı birşeymi yazıldı orada?????
  • Bi site adresi verilmişti herhalde ondan olsa gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

diğer başlığı neden sildiniz yöneticiler diğer başlık daha önce açılmıştı yada kurallara aykırı birşeymi yazıldı orada?????

Evet bilgilendirirseniz seviniriz.

Bu arada yurt dışı sorunu 7 :30 saate yaklaştı hala bi yerlerden açıklama yok... Uyuyo telekom

Saygılar...

Ekleme: Arkadaşlar telekomu arayan varmı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 29 Haziran 2008; 18:39:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eTern4L

Bi site adresi verilmişti herhalde ondan olsa gerek..

o site adresini yazanın mesajını silebilirlerdi sanırım başlığı tümden kaldırmaya ne gerek var okadar şey yazıyorsunuz uçup gidiyor nekadar kolay bu işler böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

quote:

Orjinalden alıntı: eTern4L

Bi site adresi verilmişti herhalde ondan olsa gerek..

o site adresini yazanın mesajını silebilirlerdi sanırım başlığı tümden kaldırmaya ne gerek var okadar şey yazıyorsunuz uçup gidiyor nekadar kolay bu işler böyle

Keşke elimde bişi olsa
  • yahoo bendede açılmıyor yani bişe yaparken nese şimdi açmiim azımı
  • ne zaman çözülecek bu sorun.sürekli olmaya başladı yeter artık
  • telekomu arayan var mı?

ne zaman düzelceği ile ilgili bişey diolarmı
  • rapid anasayfası bile açılmıyor artık. google bilr açılmıyor yuh artık! Ne zaman düzelecek bu.
  • Yaa herkesin derdini anladımda benimki tam çılgınlık.
    ADSL bağlı olan masaüstü bilgisayarda Yahoo Facebook zehir gibi açıyor.
    Kendi odamdaki kablosuz erişim Laptopta hiç açmıyor. Böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Tamam diğer sorunlar bağlantı v.s de bu ne oluyor. Bir bilen varmı...

Edit: Sorunu buldum ve çözdüm. Yerel ağ otomatik iken kablosuz open dns idi. Open dns yi iptal edip otomatik al a çevirdim. facebook yahoo aynen eskisi gibi rahat açıyor. bendeki çözüm open dns iptali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nungor -- 29 Haziran 2008; 20:08:14 >
  • arkadaslar ben open dns i vb 2 hafta once iptal etmistim, yine acilmiyor yine acilmiyor,
    bir cok kisi sorunu dns leri otomatige alarak cozmus ama, acilmiyor sayfalar.
    ustelik ben dns den de olduguna inanmiyorum cunku adresi buluyor karsi taraftan baglanti bekliyor.
    ustelik sadece cok bilindik yahoo yada facebook gibi siteler degil, mesela bende facebook calisiyor amawww.rcmart.com yok, yadawww.rctech.net yok.
    millet de facebook acilmiyor, hatta google i acamayan var.

• quote:

Orjinalden alıntı: nungor

Yaa herkesin derdini anladımda benimki tam çılgınlık.
    ADSL bağlı olan masaüstü bilgisayarda Yahoo Facebook zehir gibi açıyor.
    Kendi odamdaki kablosuz erişim Laptopta hiç açmıyor. Böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Tamam diğer sorunlar bağlantı v.s de bu ne oluyor. Bir bilen varmı...

Edit: Sorunu buldum ve çözdüm. Yerel ağ otomatik iken kablosuz open dns idi. Open dns yi iptal edip otomatik al a çevirdim. facebook yahoo aynen eskisi gibi rahat açıyor. bendeki çözüm open dns iptali...

dnsleri otomatik al dedim bağlantıyı onardım sorunu gideremedi ne yazıkki yaptıklarım
  • Pff nasıl bı salaklıkdır bu TT netın yaptıgı ya
  • valla benim takıldığım bazı sayfalarıda açmıyor

öğlen falan facebook google falanda açmıyordu şimdi açıyor ama gerisi yok,

yahu memlekette dijital darbe filan mı oldu

vay arkadaş nedir bu ya, internette bile peşndeler, ulan kominist ülkemi burası, her şeye yasak, her şeye yasak, 3-5 şerefsiz Atatürk hakkında film yapıyo diye youtube u kapat kime kapattın, Türklere "ya birader iyi de bütün dünya izliyo buna ne yapacan, yok Türkler izlemesinde, kardeşim nereye kadar

kilit soru şu Atatürk hayatta olsaydı, youtube'u kapatırmıydı, yada internete şimdikiler yaptığı gibi yasak getirir miydi?

Her neyse yaaa, yuh be kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: ardak

telekomu arayan var mı?

ne zaman düzelceği ile ilgili bişey diolarmı

modemin ışığı yanıyor mu diye sorarlar diye arayamıyorum
  • xfire'a giremiyorum ne kötü
  • allah cezasını versin telekomun sabahtan beri rezalet hiçbişey açılmıyo
    ızdırap çektirmeye para alıyolar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.