bugün sabah saat 10 sıralarıwww.intelsoccerchallenge.com sitesine girdim.oyunu oynamaya başladım.biraz oynadıktan sonra oyun devam etmedi öyle kaldı.sonra sayfayı yeniledim.ama site açılmıyor.vtunnel den gireyim dedim orasıda açılmıyor.ama diğer siteler açılıyor.bi yardımcı olurmusunuz lütfen çok önemli
hala açılmıyor.zaten yarışma 2 temmuz da bitecek.şansa bak
keyifci_82
Sadece o sitemi açılmıor yoksa speedtest, google gibi yurt dışı kaynaklı sitelerdemi açılmıyor.
Telekomun yurt dışı çıkışında sıkıntı var şu an msn,speedtest, google vs..... açılmıyor...
hayır google falan açılıyor.sadece dediğim siteleri açamadım.bu arada ilgin için tşkkürler
sizler girebiliyomusunuz dediğim sitelere?
keyifci_82
Valla benim yurt dışı siteler felç. Msn e bile girmiyor...
Senin verdiğin siteyide denedim ama maalesef girmedi.
Saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: ShaDoW_17
keyifci_82
Valla benim yurt dışı siteler felç. Msn e bile girmiyor...
Senin verdiğin siteyide denedim ama maalesef girmedi.
Saygılar..
neyse napalım ilgin için teşekkürler.inşallah sorunun çözülür.seninki benimkindende berbat bi durum
bende site şuan açılıyor ama 30mbit metro baglantı... bendede PİSLÜK rapid acılmıo ne hikmetse
quote:
Orjinalden alıntı: turbulence42
bende site şuan açılıyor ama 30mbit metro baglantı... bendede PİSLÜK rapid acılmıo ne hikmetse
bendede rapid açılıyo ama dediğim site açılmıyo.çokta yaklaşmıştım birinciliğe ucunda laptop var
4440375 'i aradım onlara resmi bir beyan gelmemiş ama sorun yaşayan kullanıcı bilgilerini iletmişler. Amerika ile ilgili bir sorun herhalde.
siteyi açmak istersen benim baglantıyı kullanmak icin sana bir account acabilirim ?? ne dersninn ? cok önemliyse
sağol şimdilik kalsın
proxy sitelerindende girmiyo ya.sadece anasayfaya gidiyo diğer sayfalara gitmiyo
allah tt nin belasını versin ayda 50 ytl yi boşuna ödüyomuşuz meğer...
yahoo bile açılmıyor insan bu kadar bekletilirmi ya
off telekom off, yaptın yine yapıcağını pazar günü.
Arkadaşlar sorun genel,bazısında yahoo açılmıyor bazısında facebook bazısında google bazısındada hiçbiri açılmıyor. Yani genel sorun var ve telekom sağolsun çok ilgileniyor (Daha sorun olduğundan haberleri yok)