Sağolun hocam , eksik olmayın :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı Sosyal Kurallar (3. sayfa)
-
-
Şu borç aldıktan sonra, ödemeyenlere uyuz oluyorum ya. Hatırlatıp istemeyi de sevmiyorum, sanki ben borç almışım gibi, garip oluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: svaynovicŞu borç aldıktan sonra, ödemeyenlere uyuz oluyorum ya. Hatırlatıp istemeyi de sevmiyorum, sanki ben borç almışım gibi, garip oluyorum.
Aynen, sanki biz borç almışız gibi Bi duruma giriyoruz valla :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görgü küçük yaşta insanlara kazandırılması gereken bir şey. Ağaç yaşken eğilir. Maalesef, toplum olarak görgü konusunda çok eksiğiz; özellikle trafik ve toplu yaşamada ciddi sıkıntılarımız var. Başkalarına saygı göstermek, rahatsız etmemek, nazik olmak yerine çocuklara ahlaksızlığa varan gözü açık olmak, alabildiğince bencil olmak aşılanıyor maalesef. Eleştirdiğimiz insanlar hepsi birer ailenin mahsülü. İnsan kendini de yetiştirecek elbette ama önce aile verecek o eğitimi. Örneğin teşekkür etmesini ve özür dilemesini pek çok insan bilmiyor, bilse de uygulamıyor. Adam yol soruyor veya bir yardım istiyor, karşılığını alınca öyle dümdüz çekip gidiyor, bir teşekkür bile etmek çok görülüyor çoğu zaman. Onlarca firmadan alışveriş yapıyorsunuz bir hata yanlışlık olunca bir kusura bakma, bir özür dileriz diyen çok çok az. İnsanlar da öyle, hata yapınca özür dilemek erdem sözü sadece lafta kalıyor. Sıra olmayı bile beceremiyoruz çoğu zaman. Başkasının hakkı huku vardır diye aklımızdan bile geçmiyor. Herkes yaşadığı alanı sadece kendine ait sanıyor, apartmanda, toplu taşımada, sosyal alanlarda, her yerde böyle maalesef. Daha çok şey var yazacak ama bu kadar yeter sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X