Şimdi Ara

Bazı Sosyal Kurallar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
8
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların ağzına girerek konuşmayın. Sosyal mesafe denen şey pandemiden önce de vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

İnsanların ağzına girerek konuşmayın. Sosyal mesafe denen şey pandemiden önce de vardı.

Bazı Sosyal Kurallar Bazı Sosyal Kurallar 

• Maddelerin hepsini yıllardır kapsıyorum. Hiç arkadaşım yok :D

• Ben de çok dikkat ederim bunlara, fakat bana karşı olsun başkasına karşı olsun çok dikkat edeni görmedim bu yüzden biraz çabuk sinirleniyorum. Hatta ne olacak yaaa falan tavrında olanlara iyice uyuz oluyorum. İşte bu yüzden de çok sosyal olamıyorum. Sonra adımız kibirli kendini beğenmiş oluyor.
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Evlenince bitmiyor, sonraki seviyeye geçiyor; ee hani çocuk yok mu, hadi o da var diyelim, ee bir de kardeş lazım, hadi o da oldu bu konu daha da uzar yemin ederim aklıma geldikçe toplumdan iyice soğuyorum.
  • Hocam paylaşımın için teşekkürler cok
  • bu kuralları ben kullanıyorumda hayat şartları ve insancıklar izin vermiyor değişiyorsun + para

• Güneş gözlüğüm numaralı çıkartırsam göremem

• Yazı için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Evlenince bitmiyor, sonraki seviyeye geçiyor; ee hani çocuk yok mu, hadi o da var diyelim, ee bir de kardeş lazım, hadi o da oldu bu konu daha da uzar yemin ederim aklıma geldikçe toplumdan iyice soğuyorum.

Çok itici oluyor cidden, özel hayatımıza bile müdahale etmeye çalışıyorlar.

• Çocuğuna şu kuralları öğretemeyen başta kendi bilmeyen insanlar sayesinde kartopu etkisiyle bozuluyoruz şu kurallarda en çok sevmediğim tipleme işçiyi emekçiyi hor görenler herkese aynı saygıyı göstermeyenler😠.

• Yazı güzel olmuş
  • Bazı Sosyal Kurallar
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    Nooooo, cool olmalıyım ben diye dalga geçeceğim de aynı haltı ben de yiyorum bazı zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

birader bunların çoğu zaten common sense değil mi ? konu açma gereği neden duydun anlamadım cidden

off common sense yazmış ingilizce ne kadar hawli ıslandık burda reyis naptın

• 5 yasinda degilsen bunlari bilirsin zaten qnqs

• Hocam çok ileri seviye konular bunlar.

Önce, sokakta yerlere tukurulmez.

Sigara izmariti bile olsa çöp kutusuna atılır, yakınlarda yoksa mümkünse cebine konur.

Telefonla gereksiz yere yüksek sesle konuşarak cevredekiler rahatsız edilmez, özellikle toplu taşımalarda gereksiz uzatmalara gidilmez.

Yemek ismarlamayi geçtim, yemek yerken ağız şapırdatılmaz gibi gibi cogaltilabilecek konulardan giriş yapsaydiniz keşke.

Hepsi de rahatsız olduğum ama müdahale ettiğinde hır gür çıkabileceğini düşündüğüm için sessiz kaldığım konular. Kim bilir, belki ben de yapıyorum ama farkında değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

Hocam çok ileri seviye konular bunlar.

Önce, sokakta yerlere tukurulmez.

Sigara izmariti bile olsa çöp kutusuna atılır, yakınlarda yoksa mümkünse cebine konur.

Telefonla gereksiz yere yüksek sesle konuşarak cevredekiler rahatsız edilmez, özellikle toplu taşımalarda gereksiz uzatmalara gidilmez.

Yemek ismarlamayi geçtim, yemek yerken ağız şapırdatılmaz gibi gibi cogaltilabilecek konulardan giriş yapsaydiniz keşke.

Hepsi de rahatsız olduğum ama müdahale ettiğinde hır gür çıkabileceğini düşündüğüm için sessiz kaldığım konular. Kim bilir, belki ben de yapıyorum ama farkında değilim.

İnsanlar bu konularda bilgilendirilmeli hocam. Paylaşınca bile hala 5 yaşındakiler bile bunu biliyor diye dalga geçebiliyor insanlar. Örnekler çoğaltılabilir. Bu örneklerle insanlar bilinçlendirilmeli. Ne bileyim toplu taşımalara yazılmalı, otobüs-dolmuş duraklarına bilboard olarak konulmalı. Sokaktaki insanlarla röportaj yapılmalı. Aklıma nasıl yayılabileceği gelmedi Bi an fakat inanın bana hocam, bu tür güzel şeyleri görmeye görmeye toplum bu hale geldi. İnanın dalga geçer oldular. Bunlara uyan insanlara, afedersiniz, enayi gözüyle bakar oldu toplum. Toplum bilinçsiz, bilgisiz ve cahil.

• Harika bir konu olmuş tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.