Şimdi Ara

Bazı telefonlar tüm gidişatı değiştirdi, işte o modeller! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
18.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler nasıl olur da t28 gibi bi efsaneyi yok sayarsınız.ilk mavi led aydınlatmalı ekranlı telefon (kesinlikle sallıyor olabilirim) ama yine de t28 ilk karizmatik telefon kategorisinde buraya giriş yapmalıydı bence.bu arada bluetooth'u da telefon piyasasında ilk kullanan sonyericsson'du yanlış hatırlamıyosam. ve bir de içimde kalan bir telefon daha varsa o da ericsson r380'dir. şu an o telefona sıfır kutusuna 250 tl veririm.. hey gidi hey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

çift kameralı bir dostumda gördüm( 6700 slide nokia) 380.00 tl almış ,özellikleride fena sayılmaz.

Bazı telefonlar tüm gidişatı değiştirdi, işte o modeller!

380 e aldığı yeri bizde öğrenebilir miyiz acaba 450 civarı heryerde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsuA!

beyler nasıl olur da t28 gibi bi efsaneyi yok sayarsınız.ilk mavi led aydınlatmalı ekranlı telefon (kesinlikle sallıyor olabilirim) ama yine de t28 ilk karizmatik telefon kategorisinde buraya giriş yapmalıydı bence.bu arada bluetooth'u da telefon piyasasında ilk kullanan sonyericsson'du yanlış hatırlamıyosam. ve bir de içimde kalan bir telefon daha varsa o da ericsson r380'dir. şu an o telefona sıfır kutusuna 250 tl veririm.. hey gidi hey..

Ericsson T28 2 yıl önce bozulunca nerdeyse ağlamaklı olmuştum....bazen hafta sonları kartı ona takıp kullanıyordum...
  • bizim peder hala kullanıyor bunu 2002 demıydı neydı fransadan getırmıstı 3 kere batarya degıstırdı alet hala 2 gun goturuyo :):) ve canavar gıbıde calısıyo hala
  • evet nostalji güzel olmuş bende erıcsson 337 ıcın 1200 dolar vermıştım yıl 1995 hele o zılı calınca herkes western gıbı aynı anda telefonu kılıfından cıkarıp bakması acaba benımkımı caldı dıye bakmaları gözümün önüne geldi...Hey gıdı günler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

bazı eksikler var. T68 se serisi ilk bluetooth teknolojisini destekleyen cihazdır. ilk renkli ekranı ise siemens çıkarttı.

evet 1998 yılında sıemens s10 vardı bende ılk renklı ekran olarak onu kullanmıstım t68 cıkmadan 2 sene evvel,kullanımı cok kolay olacak sekılde yanında tusa basmanız durumunda da seslı kayıtlı yapardı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.