Şimdi Ara

Bazı telefonlar tüm gidişatı değiştirdi, işte o modeller! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
18.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Nokia 7110'un makarası ne de güzeldi ya. :)

Yılan oynunu oynarken makaradan oynardım milletin ağzı açık kalırdı
    O zamanlar için iphone dan öte bi telefondu. Gören hayran kalırdı
  • Guzel konu tesekkurler
  • Bazı telefonlar tüm gidişatı değiştirdi, işte o modeller!

7110u nerden buluruz
  • 3310 da bi devrim bence
  • Gelmiş geçmiş en iyi telefon: 6310i
    Gelmiş geçmiş en iyi ikinci telefon: Panasonic G600
    Gelmiş geçmiş en iyi üçüncü telefon: iPhone
  • Hani ilk KAMERALI 7650 ?

Bazı telefonlar tüm gidişatı değiştirdi, işte o modeller!
  • sony nin bir modeli vardi
    yandan cubuk cıkıyordu anteni radyo anteni gibi uzuyordu
    o vardı bi ara
  • PDA denilince akla BlackBerry geliyormuş. Hadi ordan
  • Sanırım haberde ilk PDA derken telefon özelliği taşıyanından bahsediliyordur.
    Aksi takdirde haber yanlış oluyor. Çünkü ilk PDA yı Apple yapmıştır. (Message Pad)
    PDA kavramını kullanan ilk firma da Apple'dır...
  • Çok güzel bir yazı emeğinize sağlık. Ayrıca gelmiş geçmiş en psikopatça modlanabilen cihaz Motorola E2

Siemens SX1'i de unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Hani ilk KAMERALI 7650 ?

Video çekemiyordu..

• Eniştem eskiden bana hediye etmişti sadece numara çevirebileceğin 5 kilo ağırlığındaki cep telefonunu. Ben de salak gibi kırmıştım. Ne salakmışım. Şimdi tarihi eser diye satardım.
  • T68İ t230 umun 3 defa servise gitmesi üzerine bana bu telefonu vermişlerdi , 2000 model telefon ama bluetooth ve kızılötesi var telefonda ve joistiği 2 yıl boyunca hiç bozulmadı , sonra şebeke problemi olmaya başladı kaldırdım koydum bi kenara , en sevdiğim özelliğide şarjının kaç saat dakika gideceğini gösteriyordu birde üstüne yanan mavi ışık çok hoşuma giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Hani ilk KAMERALI 7650 ?

Video çekemiyordu..

çekiyordu ek bir program ile ancak 9 saniyeydi maksimumu : )

• heyyavrum hey ozamanlar orta okula gidiyorum senesi kaç oluyor şuan 27 yaşındayım dayım hediye etmişti ericsson 628 üstteki tuş bölümü renkli değişiyordu
    kimsede telefon falan yoktu ozamanlar çok garibime giderdi vay be hem heryerden konuşabiliyorsun hemde geceyi bile düşümüşler ışığı var hem ekranda hem tuşlarda diyordum hemde mesaj çekiyor ozamanlar ericssonun bi modeli vardı mesaj alıyodu ama gönderemiyordu

sonra ikinci telefonum g520 ilk titreşimli telefon heralde o... mübarek titreşince normal sesinden daha çok ses çıkarıyordu..
  • nokia 7110 üretse yada temiz çok iyi bulsam bi yerden almayı düşünürüm çok karizma telefon
  • Vay arkadas ya çok güzel bi' yazı teşekkürler
    Aklıma nokia 2100 ım geldi şimdi ne güzel telefondu ha, sırf değişiklik olsun diye aydan aya kapağını farklı renkleriyle değiştirirdim, 2 lira bişeydi çünkü Hey gidi günler heyy
  • abimde bi panasonic vardı... tuş ve ekran renkleri 7-8 renk oluyodu... ne teknolojiydi millet hastaydı o telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

nokia 7110 üretse yada temiz çok iyi bulsam bi yerden almayı düşünürüm çok karizma telefon

Aynı şey 6310i için de geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
    İlk Gps ve Wi-fi bulunan cihazlar nerde?

Evet bu kısım atlanmış. Aynı şekilde Reis'in de belirttiği gibi ilk BT ve ilk dahili antenli telefonu da buraya yazmak gerekirdi.

Ilk Wi-Fi'li telefon Nokia 9500 Communicator, ilk GPS'li telefon da Nokia N95.

Ayrıca ilk Xenon flaşlı telefon da yazılmalıydı. Cep telefonları açısından bir devrimdi. Yanılmıyorsam Sony Ericsson K790 ya da nam-ı diğer Cyber-shot ilk Xenon flaşlı telefondu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.