Şimdi Ara

BB 9780 önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaslar bb 9780 almayi düsünüyorum ancak bbm kullanmayacagim o yüzden simdilik bis aboneligi düsünmüyorum. kontratsiz almam daha mantikli gibi geldi bana. kontratsiz olarak nerden en uygun sekilde alabilirim arkadaslar? istanbulda yasiyorum. yardimlariniz icin cok tesekkür edeirm.

• bold 9780 özellik açısından bold 9700'den üstün sanırım. 9700 neden daha pahalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 23 Mart 2011; 17:41:14 >
  • İstanbulda kanyondaki tim den alabilirsiniz, ben ordan aldım kvk garantili 1100tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: qbra1905

meraba arkadaslar bb 9780 almayi düsünüyorum ancak bbm kullanmayacagim o yüzden simdilik bis aboneligi düsünmüyorum. kontratsiz almam daha mantikli gibi geldi bana. kontratsiz olarak nerden en uygun sekilde alabilirim arkadaslar? istanbulda yasiyorum. yardimlariniz icin cok tesekkür edeirm.

9780 güzel cihaz ama bis almadan kullanıcaksan hiç alma memnun kalmazsın.
  • bi süre internet paketi isimi görür diye düsünüyorum olmadi bis alirim da facebook bbm msn tarzi seyleri kullanan bir insan degilim. internete girebildigim sürece gazete vs okuyabildigm sürece bis e ihtiyacim olacagini sanmiyorum. yorumun icin tesekkür ederim dostum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: qbra1905

bi süre internet paketi isimi görür diye düsünüyorum olmadi bis alirim da facebook bbm msn tarzi seyleri kullanan bir insan degilim. internete girebildigim sürece gazete vs okuyabildigm sürece bis e ihtiyacim olacagini sanmiyorum. yorumun icin tesekkür ederim dostum (:

Bis sadece bbm'den ibaret değil :) Bis alırsanız Rss servislerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu servise eklediğiniz gazetelerin haberleri anında blackberry'e gelir siz oradan istediğinizi takip edebilirsiniz. Push nail servisleri aktif olur bu sayede maillerinizide anında blackberry'den takip edebilirsiniz. Turkcell'den bis alırsanız 4gb kota dahilinde blackberry modem özelliği ile bilgisayarınızı internet olmayan bir ortamda internete bağlayabilirsiniz. ( bu özellik vodafone ve avea'da ekstra ücretlidir)

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

İstanbulda kanyondaki tim den alabilirsiniz, ben ordan aldım kvk garantili 1100tl

bende az önce oradan siyahını aldım.
    1102lira world'e (4+4)taksit yapıyorlar bu fiyat üzerinden.
    bis'ini açtırmadım şuan.
    kurcalıyorum ama henüz bişey anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

İstanbulda kanyondaki tim den alabilirsiniz, ben ordan aldım kvk garantili 1100tl

bende az önce oradan siyahını aldım.
    1102lira world'e (4+4)taksit yapıyorlar bu fiyat üzerinden.
    bis'ini açtırmadım şuan.
    kurcalıyorum ama henüz bişey anlayamadım

valla benim telefona alışmam 3-4 hafta sürdü hala bilmediğim özellikleri var.. biraz komplike bi cihaz

• sesi kısık mı çıkıyor bunun biraz:) 10 şiddete getirdim ama yeterli değil sanki.
    sizde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)
    bold 9780 özellik açısından bold 9700'den üstün sanırım. 9700 neden daha pahalı?

Çünkü 9700 ün etrafında krom kaplama var sanırım,bu kaplama cihazı karizmatik gosterdigi icin pahali fiyattan satisa sunulmus olabilir.
  • yok oyüzden değil.. 9780 beyazın yanında yine var o krom kaplama ama fiyat düşük
  • 9700 ile 9780 arasındaki fark 9780'de 5 mp kamera var ve hafızası 512mb'dır. Bunun haricinde bütün özellikleri 9700 ile aynıdır. Hatta 9700'ın dış kasasını isterseniz 9780'e takabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.