Şimdi Ara

BB Bold 9790 Klavyesi kırılıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki bb 9790 telefonun öncelikle q tuşu düştü. sonra alt tuşu gitti. sırasıyla tüm tuşlar elimde kalmaya başladı zar zor duruyor hepsi. kullanamaz oldum telefonu. q tuşunu kuşum sökmüştü yapıştırmıştım ama maalesef düşmüş dışarıdayken. tüm tuşları yapıştırmam abes olur. garantiye götürmek istiyorum ama çevremdekiler zaten 600'e aldın bir de 100 lira klavyesine mi vereceksin diyorlar.

Daha önceden başına böyle bir olay gelmiş birisi bana yardımcı olabilir mi? Garanti ne kadar fiyat ister aydınlatırsanız sevinirim.

• Servise telefon açıp sor aklında soru işareti kalmasın.

Çakma klavye alabilirsin. Tahminimce 20 TL'yi geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Servise telefon açıp sor aklında soru işareti kalmasın.

Çakma klavye alabilirsin. Tahminimce 20 TL'yi geçmez.

Hocam cakmayi da aradim ama gittigim tum telefoncular ara model buna cikma bile bulamazsin curve olsaymis keske diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulamadım ben de internette, piyasadakileri birisi topladım sanırım karaborsa yapacak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temuçin Han -- 11 Haziran 2014; 12:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Bulamadım ben de internette, piyasadakileri birisi topladım sanırım karaborsa yapacak :D

Umarim garanti fazla ucret istemez.

• Istanbuldaysan kadikoy kuyumcular carsisina git ikinci katta tum istedigin parcalari bulursun,mobiltek yerin ismi,

• arkadaşlar telefon kvk servisinde ve 74 lira hizmet bedeli istediler. Sizce sadece Q tuşunu mu değiştirirler yoksa komple klavyeyi mi? (klavyenin tamamen değişmesi için kasanın yenilenmesi gerekiyor)

anlayacağınız sadece Q tuşu için 74 lira ödemek mantıksız, siz ne dersiniz. Kasayı mı yenilerler acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

arkadaşlar telefon kvk servisinde ve 74 lira hizmet bedeli istediler. Sizce sadece Q tuşunu mu değiştirirler yoksa komple klavyeyi mi? (klavyenin tamamen değişmesi için kasanın yenilenmesi gerekiyor)

anlayacağınız sadece Q tuşu için 74 lira ödemek mantıksız, siz ne dersiniz. Kasayı mı yenilerler acaba?

istanbulda acilblackberry.com adında bi yer 160 liraya tüm kasayı değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnald06

quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

arkadaşlar telefon kvk servisinde ve 74 lira hizmet bedeli istediler. Sizce sadece Q tuşunu mu değiştirirler yoksa komple klavyeyi mi? (klavyenin tamamen değişmesi için kasanın yenilenmesi gerekiyor)

istanbulda acilblackberry.com adında bi yer 160 liraya tüm kasayı değiştiriyor.

teknosa'ya sordum zaten. kasa komple değiştirilecek dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.