Şimdi Ara

BB Curve 9360 / BB Curve 9300 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar bu iki telefondan hangisini alayım? 9360, 9300 a göre 300 tl daha pahalı. Ama tasarımı,dış görünüşü,kamerası,ekranı daha iyi. Tek sıkıntısı sanırım bataryası. benim içinde en önemli olan batarya. Günde 200 kadar mesaj gönderdiğim oluo ve facebook sohbet ve twitter sürekli açık olur ve incelerim bu telefonu alırsam maille pek işim yok. o yüzden bataryasının biraz daha fazla gitmesi lazım beni yarıda bırakmaması için. sizce hangisini almalıyım. 9300 alırsam 9360'daki hangi özelliklerden yoksun kalırım? ilk defa blackberry kullancagım için sistemini filanda pek bilmiorum bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

9360 neredeyse her yönden (ram, işlemci, kamera, ekran, depolama kapasitesi vs.) 9300'e göre daha iyi. Ama batarya konusunda sıkıntı olduğunu duymuştum ben de. Eğer sizin için o özelliklerin pek önemi yoksa 9300 alın derim. 300 lira az para değil sonuçta.

önemliside batarya zaten ya gunun ortasında pat diye batarya bitincekse ne kadar kullanılabilir ki o telefon. acaba ilerde güncellemeyle filan çözerler mi batarya sıkıntısı. 9300 alıp pişman olmıyım sonra. ama 9300'da iyi gibi işimi görceğe benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.