Şimdi Ara

BB'ye geçiş hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Gündemde olduğu dönemlerde ben de BB kullanıcısıydım.Zamanla ister istemez başka telefonlara yöneldim tabi.Trackpad ve klavyesinin verdiği kullanım ve rahatlığı başka telefonda bulamadım.BB Classic modeli bana çok cazip göründü şuan.
    BB hakkında şuan hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir.Bazı sorularım olacak ve sorduklarım dışında ek bilgi verirseniz çok sevinirim.

1-İşletim sistemi ve güncellemeleri ne durumda ?
    2-Uygulama mağazası nasıl ve whatsapp,facebook vb. uygulamaları destekliyor mu ?
    3-Bis paketi kullanmak gerekli mi ?
    4-BB Classic kullanıcısı varsa eğer deneyimlerini yazabilir mi ?

• BlackBerry Priv dışında BlackBerry cihazı tavsiye etmiyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam facebook uygulaması yok, whatsaap'ta bu yıl sonunda desteğini çekecek. Android'ten indirir kullanırım diyorsanız sorun yok. Ama hub'da kullanamıyorsunuz, yani ha android telefon ha BB10 oluyor o uygulamalarda. Yani farkı kalmıyor. Classic sayfasında da bir sorun onlar daha iyi cevap verirler.

Düzeltme: Classic sayfasını bulamadım, demekki pek rağbet görmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristA -- 21 Mart 2016; 15:34:50 >
  • AristA A kullanıcısına yanıt
    Şu da var ki bb10deki gömülü android runtime 4.3 versiyonu ve güncellenmeyeceği aşikar. Yakında uygulamalar 5 ve üzeri isterler ki isteyenler mevcut. O yüzden şu koşullarda priv dışında BlackBerry cihazı almak hata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum.BB ye karşı sempatim olduğundan kullanmak istedim lakin durum hiç iç açıcı görünmüyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.