Şimdi Ara

BB'ye yeni geçtim,sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BB Bold 9900 aldım ama henüz bilemediğim konular var.Yardım ederseniz sevinirim.

1-whatsapp,facebook,twitter gibi uygulamalar için bis paketine ihtiyaç var mı yoksa normal aldığımız paketlerle bu uygulamaları kullanabilir miyiz?
    2-bbm'i bis olmadan normal paketle kullanabilir miyiz?
    3-ekran parlaklığı düşük gibi geliyo bana bunu arttırabilir miyiz,nasıl?
    4-ortamdaki hiçbir ağı algılamıyo,sorun nedir ve nasıl çözebiliriz?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) başka sorunum olursa yazarım

• Normal internet paketiyle sadece whatsapp ve tarayıcı çalışır, Facebook, Twitter ve BBM uygulaması bis ile çalışır. Yalnız tarayıcıdan m.faceebook.com ve m.twitter.com adreslerini kullanarak giriş yapabilirsiniz. Ama bu şekilde faceebook ve twitter'dan uygulamada olduğu gibi size bildirim gelmez.

Ekran parlaklığı için aşağıda ki adrese bakın.

Telefonunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

http://docs.blackberry.com/tr-tr/smartphone_users/deliverables/32981/Set_options_for_backlighting_61_1578949_11.jsp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bis sorunu bendede var ama inatla almiyorum ama bis olmadanda whatsapp,facebook,twitter vb uygulamalari rahat kullanamiyorsun. Ben whatsappde mesela tam sohbetin icindeyken kendi kendine offline oluyorsun ve bu oldukca rahatsiz edici ama pili cikarip takinca duzeliyor (son guncellemede sanki bunlar biraz daha azaldi gibi) yani internette ve uygulamalarda rahat takilmak icin bis gerekli. Ekran parlakligini nasil ayarlarsin<ana menude(giris sayfasi,wallpaperin oldugu yer)ekran yaz ordan bir sey cikcak tikla ona ekran ayarlarindan ayarlarsin veya ayarlarla girerek yapabilirsin(bence biraz kurcalamalisin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.