Şimdi Ara

BBM Meetings, BlackBerry ve Android cihazları için indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BBM Meetings, BlackBerry ve Android cihazları için indirmeye sunuldu

BBM mesajlaşma uygulaması ile mobil platformlarda payını artırmaya çalışan BlackBerry, daha profesyonel bir yaklaşım içeren BBM Meetings uygulamasını duyurdu.

BBM Meetings uygulaması 25 kişiye kadar aynı anda konferans görüşmesi yapılmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar ekranlarını konferans esnasında paylaşabilirken, sohbet esnasında bir tıklama ile canlı bir görüşme odası başlatılabiliyor. 

Uygulama ile konferanslar rehber, email veya BBM kullanarak planlanabiliyor ve davet gönderilebiliyor. Konferans esnasında da diğer kişileri davet etmek mümkün.

Uygulamanın en iyi tarafı PIN veya ID kodları gerektirmemesi. Bu sayede kullanıcılar birbirlerini kolayca konferansa davet edebiliyor. Uygulama şu anda BlackBerry ve Android için geçerli. Windows Phone ve iOS desteği ise sonra gelecek. Uygulama aylık 13.75$ ödeme gerektirirken, ilk 30 gün ücretsiz olarak sunuluyor. 

• Fiyata bir baktım
    Aman tanrım Didim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBerry Z30 kullanıcısıyım. Zaten çok memnundum, daha dün batmaya oynayan şirket bugün extra yapıyor :) good work, keep moving :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Fiyata bir baktım
    Aman tanrım Didim

Yanlış bilgi var. Gerçi fazla bir şey farketmiyor ama.. Fiyat 13.75 değiş 12.50 dolar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.