Şimdi Ara

BC'DE AYNI SUNUCUDA TOPLANMAMIZI ÖNERİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar bc alacak olanlarımıza sesleniyorum aynı sunucuda oynarsak birbirimize daha iyi yardım edebileceğimizi ve güzel guildler kurabileceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz?

• BC alacak olanlar diye bişey yok bi kere. Oyuna devam etmek isteyen herkes bir şekilde alacak. Kimse bana o olmadan da oynanabiliyormus demesin şimdi, onu almayanlar oyundan hiçbir tad alamayacak. Yeni itemlar yeni buyuler yeni talentler ve hepsinden onemlisi +10 level...

Sonuc olarak BC yeni bir oyun değil, wow un ek paketi. Zaten herkes belirli serverlarda belirli konumlara gelmiş durumda. Sırf BC i birlikte oynayalım diye de migrate edileceğini sanmam. Senin dediğin ancak BC ile birlikte daha oyuna yeni baslayacaklar için gecerli olabilir ancak.

Ha bu yazıyı ne için yazdım... Şunun için yazdım, BC ile herseye sıfırdan baslanmayacak, olanlardan devam edilecek. Eger ilki gibi dusunuyorsan, ki ben oyle anladım, duzeltmek istedim. Eger yanlıs anladıysam da yanlıs anlamısımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 23 Ekim 2006; 1:57:19 >
  • öyle olur mu ya yeni ırk gelmiş harbi adamlar lvl1 den baslarken sen imba tankınla mı oynucaksın?
    yeni üyelik alınması gerekecek eski wow için de sadece dosyalarını olması yeterli diye biliyorum olmayanlar için de zaten collector's edeiton var
  • Yeni uyelik almak gerekmeyecek işte dogru anlamısım .

Yeni ırklarla oynamak isteyenler tabiki level 1 den baslayacak istemeyen eski karakteriyle devam edebilecek.

Edit: yeni uyelik alınması gerekse bile bu uyeliklerin gunlenmesi amacıyladır. Eski karakterler aynen kalacak hiçbirşey değişmeyecek. Ve evet bu bir ek paket olduguna gore wow dosyalarının olması gerekiyor. Ek paketi onun uzerine kuracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 23 Ekim 2006; 15:17:03 >
  • ya ben oynıyım da nası olursa olsun ya
  • belki söyle olur yeni ırkı test etmek icin bloodelf acmak filan istiyenler yeni acılan bir realmde bulusabiliriz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

BC alacak olanlar diye bişey yok bi kere. Oyuna devam etmek isteyen herkes bir şekilde alacak. Kimse bana o olmadan da oynanabiliyormus demesin şimdi, onu almayanlar oyundan hiçbir tad alamayacak. Yeni itemlar yeni buyuler yeni talentler ve hepsinden onemlisi +10 level...

Sonuc olarak BC yeni bir oyun değil, wow un ek paketi. Zaten herkes belirli serverlarda belirli konumlara gelmiş durumda. Sırf BC i birlikte oynayalım diye de migrate edileceğini sanmam. Senin dediğin ancak BC ile birlikte daha oyuna yeni baslayacaklar için gecerli olabilir ancak.

Ha bu yazıyı ne için yazdım... Şunun için yazdım, BC ile herseye sıfırdan baslanmayacak, olanlardan devam edilecek. Eger ilki gibi dusunuyorsan, ki ben oyle anladım, duzeltmek istedim. Eger yanlıs anladıysam da yanlıs anlamısımdır

valla nedir bu olumsuz düşünceleriniz valla anlam veremiyorum :) Yani olaya destek gelmeniz gerekirken direk o iş olmaza getirmeniz ilginç... TBC'de instance'lar max 25 kişilik olacak, Bu da normalde 2 guild varsa 3 guild olabilir anlamına geliyor en az... Koordinasyon daha iyi olacak, ve instance'lardaki lag sorunu daha azalacak.

Bence güzel bi düşünce...

NOTE: Ayrıca BC almayanlar için talentlar gelecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bc almayanlara talentlar mı gelcek? nası yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

BC alacak olanlar diye bişey yok bi kere. Oyuna devam etmek isteyen herkes bir şekilde alacak. Kimse bana o olmadan da oynanabiliyormus demesin şimdi, onu almayanlar oyundan hiçbir tad alamayacak. Yeni itemlar yeni buyuler yeni talentler ve hepsinden onemlisi +10 level...

valla nedir bu olumsuz düşünceleriniz valla anlam veremiyorum :) Yani olaya destek gelmeniz gerekirken direk o iş olmaza getirmeniz ilginç... TBC'de instance'lar max 25 kişilik olacak, Bu da normalde 2 guild varsa 3 guild olabilir anlamına geliyor en az... Koordinasyon daha iyi olacak, ve instance'lardaki lag sorunu daha azalacak.

Bence güzel bi düşünce...

NOTE: Ayrıca BC almayanlar için talentlar gelecek.

Arkadasım bi kere bu bir olumsuz dusunce değil. Olması gerekeni ve olacak olanı soyluyorum. Sen bu oyunun yapımcı firması oldugunu dusun. Boyle bir ek paket yapıyorsun, bunu satmak için ugrasmaz mısın? BC i almayanlara da alanlarla aynı imkanı verir misin? diyelim ki bu kadar iyi niyetlisin ve verdin, yaptıgın ek paketi nasıl daha cok satmayı planlıyorsun?

Yani konuyla ilgili yorumumu yaptım ayrıca yazdıgım yazıda olayı hemen olmaza getiren bir dusunce de goremiyorum. Zaten konuyu takip edersen, arkadasın yanlıs anladıgı seyleri duzeltmek için yazdıgımı farkedersin. Yoksa banane herkes aynı yerde toplanmıs yada toplanmamıs, ben kimseye yapmayın aynı sunucuda toplanmayın demiyorum ki. Yazdıgım o yazı tamamen konuyu acan arkadasa yonelikti. Yanlıs anladıgı veya yanlıs dusundugu konular içindi.

Neden yazılan yorumları okuyup fikir edinmek yerine yazılara olumsuz damgası konulmak istendiğini de ben anlamıyorum :)

• pekala...hem wow alcaz hem bc. ama sonucta ben lvl 1 den başlıcam ve lvl 1 den başlayanlar lütfen beraber olalım.

bu arada desereagle aod | zeratul sen misin?
  • Bladefist ve drakthull serverlarında 2 warlock um var isimleri aynı zerathull. Neden 2 tane? biri undead di 50 de bıraktım bladefist de tekrar basladık human actım. Ama su an bladefistteki 60 oldu MC BWL falan yapıyor

Bu ismi ilk koydugumda baska gormem heralde diyodum ama drakthull da vardı zeratul diye isimler, gerci baska serverlarda da vardır heralde malum starcraft, protoss ve zerathull guzel seyler cagrıstırıyor

Edit : Bu arada hem wow hem bc almak o kadar da sorun olmaz sendit te 9£ a kadar dustu orjinal wow. Wow a 100ytl verenleri dusunursek senditten alınabilir hem wow hem BC cunku ikisi su anda toplam 27£ a falan geliyo ki yine 100ytl bile etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 25 Ekim 2006; 17:42:34 >
  • ya öğrencilik..anne-baba.. bilirisn işte .. sorun oluyor. neyse aile meselelerine .... evet güzel şeyler çağırıstırıyor.
  • türklerin olmadığı bir server tercihimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TambourineMan

türklerin olmadığı bir server tercihimdir

nie böle düşünüosunuz anlamıorum herhalde sen hiç doru düzgün türkle karşılaşmadın...türkle oynamak herzaman bambaşka ve değişilmicek bi zevktir bence(tabi düzgün ve kafa biriyle)
  • wow bc de migrate olmayacak diye biliyorum herkes lvl 1 den başlayacak yanii

ayrıca %100 türk guildi sadece hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor.. denedik kanıtlandı :D 110 kişiyle başladık 20 kişi kaldı yarısı inaktifti... vek'nilash <Sultans of Azeroth> belki bilen vardır :D
  • Yanlış biliyorsun herkesin level 1 den baslaması gerekmez bu çok saçma olur çünkü birçok oyuncuyu oyundan sogutur. Ancak yeni ırklarla oyuna başlarsan level 1 den başlarsın.

Migrate olmaması da mümkün değil çünkü blizzard epeydir sırf BC in çıkış tarihine yetişmesi için tüm serverları migrate kapsamına almak için uğraşıyor. Son olarak ne zaman tüm serverların açılacağını bilmiyorum ama. Migrate olmaması çok uzak bir ihtimal ama yeni serverları migrate kapsamına almayabilirler. Tabi bu da sadece bir ihtimal.
  • Yeni serverlarda migrate yok. İhtimal değil gerçek.
  • 0 dan başlama saçma olur. acc sini upgrade yapan 60 tan devam eder.
  • dostum boyle sacmalık olmaz hiç bi chara bişi olmıcak aynen devam edicek nie +10 lvl eklediler sanıosun lvl 60 lar oyundan yavas yavas sogudugu için :=)migrate ne bu arda?
  • BC'de LvL 1'den ba$larsak oyuna ilk yapacağım $ey WoW CD'lerini en yakın çöplüğe atmaktır(BC. almam tabiki)...Ki böyle bir $ey olursa zaten en kaliteli 10 MMORPG arasına girememi$ WoW ilk 20'yede zor girer...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.