Şimdi Ara

BCAA hakkında düşünceleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
26.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: silgi1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    okadar uzunki okumadım ve kendimi yıpratmıcam aldığım dost tavsiyeleri karışmamamın söylendiği başarılar herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankoln34 -- 22 Ekim 2013; 21:50:31 >
  • ücretsiz kargo seçenegi ve %100 orjinal ürünler

susedoümraniye subesi
    yamanevler mh küçüksu cad. ümran sok.no:6/2 ümraniye/istanbul
    tel:05449043044
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    BCAA neeeee, basit şekerrr neeeeeeeee? üzümm suyuu neeee? siz bunları neredenn öğreniyorsunuzzzz? bu neyinn kafasıııı? ya başka birşey araştırırkenn bu yorumu okudum. yapmayın abiii, sen 3 amino asitten oluşan dallı zincirli yapıyı nasıl üzüm suyuyla aynı dedinnn ya? konuyu hortlattık biraz ama dayanamadııımm ya.
  • cenkaytamer , ne güzel yazmışsın. Ben inanamıyorum, insanlarımızın bilgisi olmayıp da nasıl fikirleri olduğuna.

Amino asit kullanımı kas kütlesi ile alakalı bir durumdur.

Kütle artışı ve kas yapılandırılmasını hızlandırmak istiyorsak kullanabiliriz. İhtiyacımız olduğunu hissetmemiz kolaydır.

Spor esnasında bitkin düştüğümüzü hissediyorsak ve istediğimiz set sayısı ve tekrarına ulaşamıyorsak, spor bitiminde yemeğimizi yememize rağmen hala vücudumuzun toparlanamadığını hissediyor ve bitkin düşüyorsak amino asit kullanımına ihtiyacımız var demektir.

Üzüm suyu nedir ya?
  • BCAA = Kas Zırhı

Kas Yapan Amino Asitler BCAA lardır .

Bazı Manyaklar Uyumadan Önce Serum Bağlıyorlar Kendilerine :)

Toz Form Kana Hızlı Karışır . Tavsiyedir .

Günlük 5 gr İşinizi Görecektir Antreman Ağırlığına Göre belki 7 - 10 gr .
  • Kana karışma süresi nedir peki? Yani antrenmandan kaç saat önce alırsak antrenman sırasında dinç-enerjik olabiliriz?
  • Kana karışma süresi nedir peki? Yani antrenmandan kaç saat önce alırsak antrenman sırasında dinç-enerjik olabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.