Şimdi Ara

BCAA hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
26.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün salonda çalışırken birkaç arkadaş şiddetle BCAA önerdi fakat kullanma şekline gelince biraz tereddüt yarattı arka arkaya alınan 3-4 hap ister istemez düşündürüyor insanı birde eski bir hocamız protein tozu kullanın fakat aminoasitten uzak durun diyordu aminonun kalpkasını büyüttüğüne ve orantısız büyümeler sonucu vücüt iç dengesinin çok bozulduğunu söylüyordu vücut ile iç organlar dengesiz kalır diyordu bu tabi hocamın şahsi fikri , birde sizden yorum almak istedim kullanan varmı faydasını görüyor mu ve kullanıyorsa ne marka kullanıyor ayrıca etkisini ne zamana gösterir..

Örnek bir ilan..

http://www.gnc.com.tr/gaspari-nutrition/bcaa-6000/349.html

• BCAA neeeee, basit şekerrr neeeeeeeee? üzümm suyuu neeee? siz bunları neredenn öğreniyorsunuzzzz? bu neyinn kafasıııı? ya başka birşey araştırırkenn bu yorumu okudum. yapmayın abiii, sen 3 amino asitten oluşan dallı zincirli yapıyı nasıl üzüm suyuyla aynı dedinnn ya? konuyu hortlattık biraz ama dayanamadııımm ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Merhaba sevgili arkadaşlar ;

Bugün salonda çalışırken birkaç arkadaş şiddetle BCAA önerdi fakat kullanma şekline gelince biraz tereddüt yarattı arka arkaya alınan 3-4 hap ister istemez düşündürüyor insanı birde eski bir hocamız protein tozu kullanın fakat aminoasitten uzak durun diyordu aminonun kalpkasını büyüttüğüne ve orantısız büyümeler sonucu vücüt iç dengesinin çok bozulduğunu söylüyordu vücut ile iç organlar dengesiz kalır diyordu bu tabi hocamın şahsi fikri , birde sizden yorum almak istedim kullanan varmı faydasını görüyor mu ve kullanıyorsa ne marka kullanıyor ayrıca etkisini ne zamana gösterir..

Örnek bir ilan..

Bende tablet kullanıyorum ya power plus benimkide , tablet oldugu için bende korkuyorum açıkçası .. cevap gelirse bende memnum olurum

• amino asit proteinin yapıtaşıdır,hocan sallamış ta sallamış,
    tableti korkutuyorsa toz şeklinde alın
  • Protein kasınızı besler,Aminoasit hacim katar,
    Korkulacak birşey yok.
    Sporda belli bir aşamayı katetttiyseniz eğer Aminoasit kullanmanız gerekir.
  • kalp kası büyümesi hareketi yaparken düzgün nefes alınıp verilmezse oluyor diye biliyorum. Amino asit ile alakası neymiş... alla alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow_Crow

kalp kası büyümesi hareketi yaparken düzgün nefes alınıp verilmezse oluyor diye biliyorum. Amino asit ile alakası neymiş... alla alla

Hocam bunu ilk kez duyuyorum gerçekten var mı böyle bir olay ??

Arkadaşlar bu aralar çok ihtimal ediyorum salonu kendi antremanlarımız çok yoğun eskiden çok vaktimi harcardım salonda şimdide vakit ayırıcam şu BCAA kafamı gerçekten kurcalıyor etkisi ne zaman ortaya çıkar arkadaşlar..

Whey + BCAA güzel olur gibi ama korkuyorum bir yandanda böbrek ve karaciğer için idman önceside 1000mg L-Carnitin desek of valla ürküyor insan sonuçta o kadar kimyasal vücuda giricek ve süzülecek çok kararsız kaldım..

BCAA için ne önerirsiniz marka olarak Gaspari iyi midir bu konuda ?

• BCAA yerine Basit şeker de kullanabilirsin, dimes'in %100 üzüm suyu var. antreman sırasında yudum yudum içersen hem enerji verir hemde insülin salgılandığı için kaslarını da beslemiş olursun. BCAA nın yarattığı etki gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crow_Crow

kalp kası büyümesi hareketi yaparken düzgün nefes alınıp verilmezse oluyor diye biliyorum. Amino asit ile alakası neymiş... alla alla

Hocam bunu ilk kez duyuyorum gerçekten var mı böyle bir olay ??

Arkadaşlar bu aralar çok ihtimal ediyorum salonu kendi antremanlarımız çok yoğun eskiden çok vaktimi harcardım salonda şimdide vakit ayırıcam şu BCAA kafamı gerçekten kurcalıyor etkisi ne zaman ortaya çıkar arkadaşlar..

Whey + BCAA güzel olur gibi ama korkuyorum bir yandanda böbrek ve karaciğer için idman önceside 1000mg L-Carnitin desek of valla ürküyor insan sonuçta o kadar kimyasal vücuda giricek ve süzülecek çok kararsız kaldım..

BCAA için ne önerirsiniz marka olarak Gaspari iyi midir bu konuda ?

Hocam ,arkadaşın bahsettiği doğrudur,
    HAreketi yaparken doğru nefes alıp veremezseniz eğer,bu size ilerleyen dönemlerde kapl kası büyümesi veya kalp büyümesi diye tabir edilen bir rhatsızlık olarak geri dönüyor ve maalesef tedavisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Hocam bunu öğrendiğim iyi oldu elimden geldiği kadar dikkat ediyordum ama şimdi ise çok daha dikkat edeceğim nefes konusunda..

BCAA konusuna gelirsek kullanma düşüncem var ama spordan önce 3 sonra 3 , 6 hap kafamı çok kurcalıyor veya markadan markaya değişiyor mu kullanım bcaa için 3-4 hap idealdir diye düşünüyorum carnitine + whey ile beraber..

Ayrıca Ebay veya diğer sitelerden supplement alımı hakkında bilginiz var mı gümrük problemi yaşanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 18 Ocak 2013; 20:18:39 >
  • quote:

quote:

Hocam bunu öğrendiğim iyi oldu elimden geldiği kadar dikkat ediyordum ama şimdi ise çok daha dikkat edeceğim nefes konusunda..

BCAA konusuna gelirsek kullanma düşüncem var ama spordan önce 3 sonra 3 , 6 hap kafamı çok kurcalıyor veya markadan markaya değişiyor mu kullanım bcaa için 3-4 hap idealdir diye düşünüyorum carnitine + whey ile beraber..

Ayrıca Ebay veya diğer sitelerden supplement alımı hakkında bilginiz var mı gümrük problemi yaşanıyor mu ?

Öncelikle nefes konusunu düzene oturttuğunuz zaman ağırlıkları daha rahat kaldırdığınızı farkedeceksiniz.
    BCAA hakkında farklı firmaların ürettiği ürünlerin kullanım gramajı veya tablet sayısı değişebiliyor,aldığınız ürünün kullanım açıklamasında yazan miktarı uygulayın .
    Benim kullandığım BCAA nın servis miktarı 6 adetti 3 önce 3 ant.sonra,şimdi AminoMax kullanıyorum o nunda servis adedi 4 .
    Yurt dışı sitelerden alım konusunda çok fazla fikrim yok ama size ulaşması 10 ile 15 günü buluyormuş eğer gümrükte sorun çıkmazsa.
    Bana göre ,BCAA zaten çok yüksek fiyatlı bi ürün değil,Türkiyedeki herhangi bir mağazadan almanız mantıklı olur.

potein7 de ve bayvitamin de fiyatlar uygun oluyor ,birde hepsiburadaya bakın bazen güzel indirimler denk geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle nefes konusunu düzene oturttuğunuz zaman ağırlıkları daha rahat kaldırdığınızı farkedeceksiniz.
    BCAA hakkında farklı firmaların ürettiği ürünlerin kullanım gramajı veya tablet sayısı değişebiliyor,aldığınız ürünün kullanım açıklamasında yazan miktarı uygulayın .
    Benim kullandığım BCAA nın servis miktarı 6 adetti 3 önce 3 ant.sonra,şimdi AminoMax kullanıyorum o nunda servis adedi 4 .
    Yurt dışı sitelerden alım konusunda çok fazla fikrim yok ama size ulaşması 10 ile 15 günü buluyormuş eğer gümrükte sorun çıkmazsa.
    Bana göre ,BCAA zaten çok yüksek fiyatlı bi ürün değil,Türkiyedeki herhangi bir mağazadan almanız mantıklı olur.

potein7 de ve bayvitamin de fiyatlar uygun oluyor ,birde hepsiburadaya bakın bazen güzel indirimler denk geliyor.

Cevap için sağolun hocam nefes konusunda pür dikkat olacağım..

Ayrıca arkadaşlr Optimum whey yanında kullanmak üzere bcaa veya karışık amino arıyorum ne önerirsiniz...

Gaspari Amino 8000 f/p iyi gelmişti ama olumsuz yorumlar var ne önerirsiniz hardline amino/bcaa da nasıldır veya diğer markadalardan öneririniz nelerdir ?

• Orijinalden alıntı: BRV35

Ayrıca arkadaşlr Optimum whey yanında kullanmak üzere bcaa veya karışık amino arıyorum ne önerirsiniz...

Gaspari Amino 8000 f/p iyi gelmişti ama olumsuz yorumlar var ne önerirsiniz hardline amino/bcaa da nasıldır veya diğer markadalardan öneririniz nelerdir ?

Hardline için pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim,ben Whey ini kullandım,çevremde kullananlarda benimle aynı fikirdeler.
    Ben Gaspari MyoFusion ve Gaspari AminoMax 8000 kullanıyorum,açıkçası Amino su hakkında olumsuz hiç bir yorum duymadım,aksine kendi dalında içerik olarak dünyanın en iyi Aminosu .Yanlış hatırlmıyorsam %40 ı BCAA.8 gr.protein,Creatin ve Taurin var bünyesinde.
    Bana göre Optimum whey ile AminoMax doğru bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserkaan -- 20 Ocak 2013; 19:30:32 >
  • Orijinalden alıntı: sserkaan

Hardline için pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim,ben Whey ini kullandım,çevremde kullananlarda benimle aynı fikirdeler.
    Ben Gaspari MyoFusion ve Gaspari AminoMax 8000 kullanıyorum,açıkçası Amino su hakkında olumsuz hiç bir yorum duymadım,aksine kendi dalında içerik olarak dünyanın en iyi Aminosu .Yanlış hatırlmıyorsam %40 ı BCAA.8 gr.protein,Creatin ve Taurin var bünyesinde.
    Bana göre Optimum whey ile AminoMax doğru bir seçim olur.

Hocam PM attım

• hoca gayet iyi sallamış tebrik etmek lazım bcaa nın hiçbir zararı yoktur protein yapıtaşıdır b6 vitaminleri yada glutamin le alırsanız etkisini daha fazla görebilirsiniz
  • 6 ay kullandım .Belki 6 ay sonuç almak için kısa bir süre ama "ooğğ ağbi bcaa alıyom bench presste 100 basıyom" durumları olmuyor en azından
  • Arkadaslar et,peynir,süt,yumurta,yogurt bunlarin hepsinde kompleks ihtiyaciniz olan herşey var,düzgün beslenin yeter.Sentetik olan şeyler para tuzağı.tuvalete para akitmayin.Bunlar Kasta ödem yapiyor su tutuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staaarforce

Arkadaslar et,peynir,süt,yumurta,yogurt bunlarin hepsinde kompleks ihtiyaciniz olan herşey var,düzgün beslenin yeter.Sentetik olan şeyler para tuzağı.tuvalete para akitmayin.Bunlar Kasta ödem yapiyor su tutuyor...

ya sonra
  • quote:

Merhaba sevgili arkadaşlar ;

Örnek bir ilan..

dostum bence sporda belli bi yere geldiysen ve gelişim istiyorsan bence BCAA şart ama ilk 6 ay filan asla gerekmez zaten aldığın bi protein BCAA vs gibi ürünler içerir misal benim beef protein içinde genel olarak bi insanın ihtiyacı olan bcaa yı sunuyor 1 ölçekde amma bana o bcaa yetmediği için ayrıyetten bcaa alıyorum eğer para sıkıntın yoksa hap al sorun olmaz ilk aldığım bcaa ların hepsi haptı ve bi sorun yaşamadım bide ilk başta weider bcaa aminoda nitrofull dü peynir gibi bi tadı vardı hiç unutmam ama 200 lüğünü kullandım bi sorunum yok meslek nedeniyse aylık 2 aylık vs değerlerime baktırmak zorundayım bi sorun yaşamadım

para sıkıntın varsa toz bcaa lar var onlardan al zaten her sporcuda hassas terazi vardır onda ölç at ben şuan 2 insanın alıcağı bcaa yı alıyorum bi sorun görmedim şuan dediğim 26 ay filan oldu bi sorun görmedim eğer para sıkıntın varsa proteinin içinde bcaa lı olanlar misal optimum gold devamlı kullandığım bi protein tozu 6g glutamin bcaa vs veriyor amma şunu unutma bcaa alıcak kadar geliştiyse noxda al al ki esas çalışmada bcaa yı hak edesin yoksa normal çalışmada almana gerek yok biraz uzun oldu k.b pm ilede istediğini sorabilirsin

• http://www.truenutrition.com/p-968-bcaas-branched-chain-amino-acids-500-grams.aspx?
    Ben yukarıda linkini verdigim Amerikan sitesinden kendim icin ürünler getirtiyorum. Sık sık giden arkadaslarım var adreslerine postalıyorum gelirken getiriyorlar. Daha cok motivasyon ve gıda takviyesi icin kullanıyorum. Bu aralar beslenmeme cok dikkat ettigim icin supplementlerin deli faydasını gördüm diyemeyecegim. Herseyden once duzgun antreman, beslenme ve dinlenme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerr79

http://www.truenutrition.com/p-968-bcaas-branched-chain-amino-acids-500-grams.aspx?
    Ben yukarıda linkini verdigim Amerikan sitesinden kendim icin ürünler getirtiyorum. Sık sık giden arkadaslarım var adreslerine postalıyorum gelirken getiriyorlar. Daha cok motivasyon ve gıda takviyesi icin kullanıyorum. Bu aralar beslenmeme cok dikkat ettigim icin supplementlerin deli faydasını gördüm diyemeyecegim. Herseyden once duzgun antreman, beslenme ve dinlenme...
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz ve 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.