Şimdi Ara

'Bccode 50' fikirleriniz önemle rica olunur..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle güzel bir pc toplayayım dedim hatta forumda özelliklerini başka bir konuda söylemiştim ama yinede yazayım..

SİSTEMİM:

intel CORE i5 650 İşlemci
    Gigabyte P55-US3L Anakart
    Hi-LEveL 2GB DDR3 RAMx3
    Nvidia GeForce 9800GT 1GB 256bit ekran Kartı
    Thermalthake Psu 450W

ilk önce nvidiada bir süre sora ekran çizgi çizgi oluyordu ve mavi ekran pesine reset daha sonra garantiye verdim hala ses yok bana emanet ekran kartı verdiler yine nvidia7 serisinden bi süre kullandım ekran kartı gitti geldi yine gitti garantiye bu ekran kartındada cizgi cizgi oldu ekran windows yüklenmiyor bu konuda nediyorsunuz birde aşagıda resimdede görebileceginiz gibi bccode 50 uyarısı veriyor..

http://img818.imageshack.us/img818/6900/bccode.jpg
    http://img687.imageshack.us/img687/2323/bccodee.jpg

• arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm fakat deneme yanılma yaparken bende siz hala bana napmam gerektigi konusunda fikirlerinizi paylasırsanız iyi olur.. ekran kartı driverini komple kaldırdım ve yeniden başlattım hop bilgisayar acıldı normal bir şekilde ekranda cizgiler yok gel gelelim driveri yükledim baska driver kurdum son driveri indirip kurdum fakat nafile sürücüyü kurup tanıttıktan sora yeniden başlatıyorum yine mavi ekran hop güvenli modda bccode 50 uyarısı yine.. bunu nasıl çözebilirim yardımlarını bekliyorum..
  • aynı sorunu bende yaşıyorum garantiye gitti geldi bişey yok dediler ekran çizgi çizgi oluyor sonra çat mavi ekran veriyor bu teknikservisler harbiden gerizekalı
  • 0x50 = RAM zamanlamaları / Frekans veya uncore çok istikrarsız, RAM gerilimi artırmak veya 2x daha yüksek iseniz QPI / VTT, veya daha düşük uncore ayarlamak

Google Türkçesiyle bu yazıyor, bence OC vs. yapılmadıysa anakart veya PSU da sorun olabilir. Deneyebilirseniz sonuçları bekleriz. Anakartla RAM uyuşmazlığıda aklıma geliyor.
  • Bu sorunu bir virüsün yapma ihtimali var mıdır?
  • Arkadaşlar, bende daha yeni 4GB HILEVEL 1333Mhz Ram aldım daha sıfır garantisinden çıkartım taktım slota, yine mavi ekran alıyorum. Nedir bu problemin kaynağı resmen deliricem. :(
  • Abi intele para harcayan sizleri anlamiorum. :))
    Amd bu isin hem krali hem ekonomisi.
    Oyunda amd acik ara farki var intele. Yazilimda intel ustun. Ama eminim kimsenin umrunda degil yazilimlar . Hepiniz oyun oynuyorsunuz. O halde AMD DEN sasmayin derim. Intel almissin artik sonuclarina katlan. :))
    Bakiniz ufak bisey daha. Neden intelde cok sayida cesit var. Yonga setleri cok karmasik. Fiyatlari cok pahali. Hep kafa karistirmak dertleri. Neden mi ayni yonga setini yapsalardi musteriler sadece versiyon yukseltirlerdi. Farkli yapiorlar cunku 1 parcayi begenmedin cok parcayi degistirmek zorundasin. Ama amd de oyle degil 2005 de pc topladim 2013 e kadar mukemmel sekilde kullandim. Simdi tekrar topladim 2500 e mal oldu. Ama omurluk kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunla ilgili çözüm yok mu arkadaşlar ? Ramları değiştirdim yine aynı problem devam ediyor anlamış değilim. Not sistem AMD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.